Paciente optimiste si gravidute ale dr.Tutunaru-7
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
SilvanaPopovici spune:
Hop si eu cu intrebari:
Kitty, tu nu ai facut laparo? mai improspateaza-mi memoria cu diagnosticul tau, te rog.
Sa ne zici ce tip de analize ti-a cerut M. Nu de alta dar am facut o groaza, ar fi culmea sa fi scapat vreuna.
De mutat, am sa ma mut cand o sa-mi gasesc serviciu si cum doar de 2 zile am reusit sa-mi postez CV-ul pe net si am trimis azi pt. un singur post, ca atat am reusit, poti fi sigura ca mai dureaza cu mutatul! Gandeste-te cat sunt eu de nerabdatoare!! Dar si cand voi rezolva si voi sta intr-un loc cu sotul meu...
Gandeste-te ca de un an si jumatate de chinuim si stam separati.
De aceea nici nu scriu f. des pt ca am o gramada de rezolvat si de gandit si incerc sa fac fata.
Marinar, ce inseamna DHEAS, totusi? Felicitari oricum pt rezultat!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
lauravoinicu spune:
Fetelor acu am aterizat de la servici , ..... ma pregatesc de o noua monitorizare + inseminare luna viitoare .....in rest mai nimic... va urmaresc zi de zi dar nu prea am timp sa scriu.
Marinar , ma bucur ca ti-a iesit analiza bine .... Bafta in continuare
Silvana , DHEAS se da in general sa faci daca ai ovare de aspect micropolichistic , sa vada daca ai sindrom de ovare polichistice. Daca stai bine cu ovarele nu-ti da sa faci... Cam asa am inteles eu.
Pup toate tutunaresele optimiste!
gabiu spune:
buna fetelor, am intrat pe aici ca sa vad ce mai faceti si sa va urez in continuare bafta si cat mai multe teste pozitive. Chiar daca acum merg la Moisa, raman totusi o tutunareasa!
Va pup pe toate
kitty_nic spune:
Silvana mama, diagnosticul meu este deocamdata:"fara diagnostic". Eu pana la momentul asta nu am facut nici o analiza. Doar 2 monitorizari la T. si cum in zilele 10-14 nu am avut ovulatie s-a mers pe principiul lipsa ovulatie=>necesar stimulare.
M. mi-a dat sa fac zoonozele, dozarile hormonale si HSG, iar dragutului meu sot de facut spermograma.
In linii mari cam asta ar fi, deocamdata. Practic eu de 6 luni bat pasul pe loc. Sa vedem dupa ce fac toate aceste analize ce concluzie se trage.
Spune-mi te rog, tu ce fel de post cauti? Poate te-as putea ajuta.Bafta mare si tine-ne la curent.
Poze
Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in
momente care iti taie rasuflarea.
marinar spune:
multumesc fetelor pt urari. am trecut azi pe la cabinetul lui T (imi permit pt ca stau ff aproape) si nu era, asa ca merg maine.
Silvana nu stiu ce inseamna DHEAS, dar Laura a explicat bine, rezultatul asta- coroborat cu alte analize, arata daca ai ovare polichistice.
marina
pozici
alina25 spune:
Buna ,
Nu am mai scris de mult deoarece am mult de lucru la servici si ajung foarte tarziu acasa si nu am mai deschis calc.Acum am citit tot din urma si sunt si eu eu la curent cu ultimele vesti.Eu mi-am luat rezultatul de la analiza si este bun si intre timp am fost la monitorizari si s-a dovedit ca chistul care il aveam era de fapt un cheag de sange ramas de la laparo care acum s-a dus si nu mai este nimic.Luna asta am avut 2 foliculi care s-au spart si i-au utrogestan .Sper sa se lase cu ochisori daca nu mergem mai departe.Ma bucur ca nu am nimic grav ca restul se rezolva.
Va pupicesc si sa auzim numai de bebei
iriss27 spune:
Buna fetelor,
Eu sunt o proaspata pacienta a dr Tutunaru. Azi am primit o veste minunata, sunt in 4-5 saptamani. Nu imi vine sa cred. De 2 ani incercam si nimic ... iar acum, cand ma asteptam mai putin si adunam liste de analize pe care sa le fac ... hop surpriza. Eram ferm convinsa ca asta e o luna de tranzitie!
Sotul mai avea 2 luni de tratamen cu Tribullus, eu eram suspecta de endometrioza, dar se pare ca acum a vrut sa vina.
Vrea sa va spun ca am facut 7 teste de sarcina si 5 (pe astea le aveam de la cineva care lucra in spital) erau vizibil pozitive, iar 2 (cumparate din comert) erau foarte putin vizibile. Asa ca simteam ca sunt la alba neagra. Pana cand, o prietena m-a "obligat" sa ma duc sa imi fac beta HCG. A sunat ea la policlinica, m-am dus la 11 si la 19.30 aveam rezultatul
Sunt in culmea fericirii, simt ca plutesc. Sper ca totul sa fie bine pana la capat pt ca m-am apucat evident grijile
Va sarut pe toate si va doresc multe urtici!
Irina
lauravoinicu spune:
Alina , vezi ca a fost bine in final , iti urez bafta in continuare si sa iasa cu ochisori .....
Iriss , felicitari , cat ma bucur cand de reusite..........
Fetelor haideti sa umplem pagina de gravidute , ca se pare ca totusi dr. T are mana buna .......
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioanatugs/Ioanatugs.jpg)
Ioanatugs spune:
IRISS27 FELICITARI VIITOARE MAMICA !! SA AI O SARCINA USOARA SI UN BEBE MARE SI FRUMOS!!
ALINA25 ma bucur ca vestile sunt bune. Ai vazut ca te-ai speriat degeaba? Ai fost si la spital sa iei rezultatul! Ma bucur ca toate sunt bune si la locul lor. Bafta sa iasa cu ochisori luna asta!
AMELY ma bucur ca am vorbit azi! Sunt si mai optimista, acum dupa ce-am vorbit cu tine! Degaji mult optimism si sa dea Domnul sa vina bebe si la tine cat mai repede, pentru ca se vede ca-l astepti cu mult drag!
CLAUCIA , MARINAR voi cemai faceti fetelor? Nu mai dati nici un semn de viata? Sau nu am citit eu tot din urma! Mi-e dor de voi !
http://photos.yahoo.com/ioanatugs
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioanatugs/Ioanatugs.jpg)
Ioanatugs spune:
MARINAR scuza-ma ca nu am citit din urma tot! Acum am vazut ca esti bine si ca ai primit si ultimul rezultat si e bun! Ma bucur si las' ca vine dr. T din pelegrinari si o sa vada ce rezultate bune ai! Stiu ca esti nerabdatoare, te inteleg! Si eu am repetat ieri analiza de la prolactina si o sa-mi iasa rezultatul vineri sau luni. Acum trebuie sa merg si eu la spital sa-mi rezultatul de la histo-patologic, dar am multe pe cap si nu ma pot urni, sa ajung si pe acolo. Trebuie sa ma trezesc dimineata rau si eu nu prea pot, dupa-amiaza cred ca nu mai este nimeni pe la laborator in spital la Giulesti. O sa vad daca ma pot trezi maine dimineata, daca nu saptamana viitoare. Dupa ce am toate rezultatele acestea trebuie sa merg si eu la dr. Tutunaru.
http://photos.yahoo.com/ioanatugs