Paciente optimiste si gravidute ale dr.Tutunaru-7
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/claucia/claucia.jpg)
claucia spune:
Buna dimineata dragele mele,
Ioana, si mie mi-e tare dor de voi, abia astept sa repetam intalnirea, acum ca a venit si vara (facem abstractie de vremea de afara) putem merge la o terasa sa stam cu picioarele in sus undeva pe un lac pe un ponton ceva. Chiar si in parc dar atunci dam jos picioarele de pe scaun
Marina, ce bine ca ti-a iesit bine rezultatul cu pricina. Cred ca si mie imi iesise bine, nu stiu sa-ti spun exact, astept sa vii cu vesti de la T. Nu prea puteam sa vorbesc la tel atunci, scuze daca am fost prea scurta in exprimare.
Eu sunt in z30 si astept sa imi vina CM. Sper sa vina in curand pentru ca sa incepem stimularea ovulatiei. Luna ce a trecut oricum nu am avut ovulatie, fiind monitorizata "indeaproape"
Kitty_nic, tu ai fost la monitorizare la T am inteles, stimulare ai facut? Cum e M? Tot aud o gramada de chestii despre ea in ultimul timp.
Ce sa zic? Ma cam doare burtica in ultimele 3 zile si sper sa vina CM cat mai repede ca sa ne apucam de treaba stimulata. Pana atunci insa... ma incearca asa o tristete, nu stiu de ce. Nu neaparat ca nu am timp de asteptat ca ma grabesc, nu stiu de ce. Incerc numai de 7 luni in care stiam ca m-am dereglat in urma pastilelor, inainte nu era asa, poate se va rezolva, dar parca am obosit. Of, si ma doare spatele un pic si parca o durere surda ca niste mini-crampe ca inainte de CM.
Hai ca va pup pe toate si va doresc o zi superba si un weekend pe masura.
Claudia
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
bubulina1 spune:
Felicitari iriss27! Te-am trecut pe lista de ! Poate ne iei si pe noi cu tine!
Iti doresc sarcina usoara si bb sanatos!
Speranta moare ultima!
Amely spune:
Am trecut si eu sa pup fetele dragi!
Ioana, si tu esti o dulcica si abia astept sa ne vedem, cum spunea Claucia, cat mai multe tutunici la soare, la o terasa pe marginea lacului
Iriss, FELICITARI SI SARCINA USOARA! Se pare ca nostru poarta noroc in primavara asta!
Bubulina, daca nu mai reusim sa vb pana pleci, te si-ti doresc concediu placut, si bineinteles sa va intoarceti 3!
Silvana, cred ca trebuie sa fie tare greu sa stati separati, dar bine ca se va rezolva in curand!
Fetele...voi ce stiti, luni e T. la cabinet? asistenta mi-a zis sa vin, dar tot aud ca e plecat si n-as vrea sa ma duc degeaba.
Va pupicesc cu drag pe toate!
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
kitty_nic spune:
IRISS27, felicitari! Iti doresc o sarcina minunata, o nastere usoara si un
sanatos si macacios. Bravo tie!
Alina25, ma bucur nespus ca esti bine si ca te-ai linistit. Acum bafta mare la ce faci in continuare, poate o iei pe urma lui Iriss. Dai Doamne!
Claucia, multumesc de intrebare. Eu am facut monitorizare cu Tutu dar cand urma sa incepem stimularea am fugit. Recunosc ca mi-a fost un pic teama sa incep stimularea cand eu nu stiu cum sta la mine treaba cu dozarile hormonale. La M. este foarte bine(spun eu dupa prima vizita); mai facem niste analize, DH si abia dupa vedem ce e de facut.
Pup toate tutunaresele, si va urez un we placut. Astept sa veniti luni cu un aer proaspat si cu forte noi. Eu merg la nunta prietenei mele maine seara si luni promit sa va povestesc cum a fost. Indiferent daca va intereseaza sau nu...
Poze
Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in
momente care iti taie rasuflarea.
bubulina1 spune:
Fetelor, eu o sa lipsesc o saptamana si va urez tuturor sa auzim numai de ! Cand ma intorc sper sa aflu de cat mai multe
!
Va pup pe toate!
Speranta moare ultima!
Fabya spune:
IRISS27 sarcina usoara si un bebe sanatos te astept la mamicile din ianuarie-februarie 2007
bubulina1 concediu placut si aterizare la fel de placuta pe aeroport
Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute
Fabya
" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''
kitty_nic spune:
Bubulina, concediu placut si distractie placuta . Te asteptam cu drag si speram cu vesti cat mai multe si cat mai bune!
sa stii ca ne gandim la tine.
Poze
Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in
momente care iti taie rasuflarea.
marinar spune:
Iris sarcina usoara.
Alina felicitari pt rezultate.
Bubu concediu placut.
Ioana, Claudia va pup si-mi este tare dor de voi.
Clau sper sa-ti vina uratii cat mai repede, sa dea roade si stimularea, si asa sa se inveseleasca fata mea frumoasa si cretzofolita.
Ioana trebuie sa ajungi la spital, iti faci tu timp pt asa lucru important.
sper ca T este azi la cabinet, eu nu am mai sunat sa ma programez, pur si simplu merg acolo- trebuie sa ma primeasca. Sper sa vin cu vesti buneeeeee.
va pup pe toate
marina
pozici
marinar spune:
Prolactina... ea este de vina pt problema mea. Asa ca am primit tratament cu brocriptin. Sper sa-si faca efectul.
pup toate fetele
marina
pozici
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioanatugs/Ioanatugs.jpg)
Ioanatugs spune:
BUNA FETELOR!
CLAUCIA bine ai revenit si tin pumnii sa vina rushii cat mai repede! Ne vedem cu siguranta, vine si Amely si Marinar si poate cine stie si altcineva, cine vrea, sa marim clubul cretzofolinelor!
MARINAR cum i-ti spuneam si la telefon, o sa se aseze prolactina in limite normale dupa tratamentul asta. Si o sa vina si menstra mai repede, ai sa vezi. La mine dupa o luna de trat. cazuse in limita inferioara, asa ca stai linistita, ca scade ea si la tine!
AMELY nu-i asa ca vii si tu la urmatoarea noastra intalnire? O sa fie, cu siguranta, o intalnire vesela? Cine mai vine?
VA PUP SI VA UREZ O SEARA LINISTITA !
http://photos.yahoo.com/ioanatugs