Paciente optimiste si gravidute ale dr.Tutunaru-7

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna seara

Ma primiti si pe mine in clubul tutunareselor?
Azi am fost pt prima data la dl T la monitorizare si am plecat mult mai optimista. M-a chemat si maine dimineata la Elias sa mai facem o monitorizare. Azi este ziua 9 si aveam 2 foliculi la ovarul stang, unul de 11.5 si altul de 14, endometru de 5.6.
Sotul meu are astenospermie usoara(analiza facuta de dr Matei )si medicul la care am fost inainte mi-a taiat-o scurt ca nu pot sa raman graviduta decat cu ISA. Dl T dupa ce a citit spermograma mi-a zis ca nu este foarte buna dar nici proasta nu este, deci se poate.
A zis sa incercam o monitorizare si dupa aceea mai vedem. Eu am toate analizele hormonale, cele infectioase si de secretie facute si sunt in regula. Sunt hotarata sa fac si HSG cu toate ca T nu o recomanda.

Va pup si sper sa ma primiti si pe mine aici in clubul vostru pt ca, cu toate ca nu am scris aici deloc, v-am citit pe toate in fiecare zi.

Marinar, pt prolactina marita eu stiu ca este bun si mastodynonul care este un tratament homeopat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Buna fetelor,

Va multumesc tuturor pt felicitari . Sper sa fie bine pana la capat, pt ca am niste emotii cat casa poporului Va astept pe toate la pt ca credeti-ma stiu cum e sa treci prin toate starile voastre si sunt alaturi de voi.

alexia28, nu-ti face griji ca si sotul meu a fost diagnosticat tot cu astenoteratozoospermie moderata si la 3 luni de la spermograma am ramas insarcinata. Noi am facut amandoi tratamentul naturist al Liviei, prin martie (dupa 2 IA nereusite la alt medic), o luna si ceva. In mai dr T i-a recomandat sa ia Tribullus terestris. Asa am ramas insarcinata in 3 luni, deci se poate, fiti tari si continuati Daca vrei sate ajut spune-mi!
Eu oricum cred ca a fost si bagheta magica a lui Dumnezeu. Pt ca luna asta nu se asteptam de loc. Iar prin martie-apr am fost la manastirea Namaiesti si ne-am rugat la icoana facatoare de minuni si am lasat si un acatist pt 40 de zile. Acasa am citit Acatistul Sf Parinti Ioachim si Ana, tot 40 de zile. Si uite ca mi-au ajutat toate astea. Cei care nu cred, poate ca zic ca sunt prostii ... dar eu cred si m-a ajutat f mult

Evident ca acum imi fac griji cum e spitalul, daca e ok ... si eu n-am decat un mormoloc in burta Eu n-am fost decat de 2 ori, la cabinetul de colposcopie, de la parter. Poate sa imi zica cineva cum arata maternitatea, cum se poarta personalul?!

Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Alexia bine ai venit la noi. Multumesc pt informatie, momentan o sa merg pe ce mi-a dat T, nu vreau sa le combin si apoi sa cad in extrema cealalta. Tu la ce ora ai fost la T ieri? Eu la 4.30 eram acolo.

fetelor va multumesc tuturor pt sustinere.

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia77 spune:

irris27,

Felicitari pentru bb.
Vreau sa-ti spun ca si sotul meu a fost diagnosticat cu astenoratospermie si este suspect de o infectie spermatica.Vreau sa-ti spun ca el are o problema urologica (datorita careia face infectii urinare)si nu stiu dar cred ca de aici i se trage.Eu am mai ramas insarcinata cu el acum 7 ani dar atunci eram studenti si nu am pastrat sarcina.Acum ne chinuim de 3 ani dar abia acum s-au gandit sa-i faca spermograma.Asteptam rezultatul la spermocultura si vom vedea dupa aceea.Tu ce alte tratamente aio m ai facut,in afara de tribulus?
Am facut saptaman trecuta o inseminare cu Moisa (de fapt atunci s-a descoperit problema)dar astept rezultatul
Va pupic pe toate si o sa va tin la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

BUNA FETELOR!! O sambata minunata va doresc!
AURELIA77 i-ti recomand sa repetati spermograma sotului si la alt cabinet, sau la un centru specializat! Daca vrei mai multe detalii o sa-ti dau pe PM. (Si eu am fost pacienta dr. Moisa)

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina25 spune:

Buna,
Ma bucur mult ca sunt vesti foarte bune aici pe forum .Felicitari IRISS si iti doresc o sarcina cat mai usoara si un bb sanatos.
Eu acum i-au utrogestan si astept ziua cea mare cand trebuie sa-mi fac un test de sarcina care vreau sa-l vad pozitiv .

Pupici si sper sa citesc in continuare numai vesti bune.

Mergi la inceput

Buna seara,
iriss27, multumesc mult pt incurajari deocamdata dr T nu i-a dat nimic sotului meu, de fapt la el problema este doar mobilitatea scazuta a, nr este bun. Eu ii dau sotului Branca ursului si apilarnil cu propolis si polen.
Sa vedem ce o mai fi, eu o sa merg si luni dimineata la Elias la cabinetul de colposcopie.

Marinar, vineri am fost pe la 4.00 la cabinet, de fapt uitandu-ma pe pozele tale cred ca te-am vazut cand am plecat din cabinet

Va pup si va doresc un sfarsit de saptamana cat mai placut

Mergi la inceput

Aaaaa, Iriss m-am zapacit si am uitat sa te felicit pt sarcina, iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

ALEXIA28 Bine ai venit!

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocica spune:

Buna fetelor!
Sunt si eu o Tutunareasa, asteptand sa intre si in viata mea un ingeras.
Am citit toate mesajele voastre.
Voi imi mai tineti moralul in asteptarea unui copil.
Felicitari iriss27, ma bucur foarte mult pentru tine . Sarcina si nastere usoara.
Si sotul meu ia tribulus din luna martie. Acum dupa trei luni va trebui sa faca o noua spermograma. Speram sa iasa bine !
Va pup pe toate ! si sa va dea Dumneazeu bebelusi

Mergi la inceput