Mamici de mai-iunie2006 (86)
Raspunsuri - Pagina 13
papadie spune:
Fete eu maninc orice fel de fructe, legume si beau ce se poate (mai putin alcool...adeca mai scap cate-un pahar de bere din aia slab alcoolizata). La Catrina am avut aceeasi atitudine si nu stiu ce-st aia colici. Vad ca nici Sofia nu are probleme. Evit fasolea si varza. In rest...liber la toate cele. Moasa mea de exp mi-a povestit ca ea numa daca se uita la ceapa facea copilul colici. M-a sfatuit sa incerc cu de toate daca observ ca puiuta nu are pb.
angelica_g spune:
Papadie
Crezi ca daca nu ma mai doare si nu mai pare inflamat (dar mai este rosu) mai e necesara branzica! Cat ma mai tine asa???!!!
Multam pt sfaturi!
poze mami,...,Sara
poze baieti
Irina, cu
Robert (apr '97),
Razvan (oct '03)si
Sara 9 zile
[/quote]
papadie spune:
Daca inca e rosu pune branzica. Eu am avut vreo 5 zile dureri, dar numai doua zile de febra mare. Si maseaza sa nu cumva sa ai noduli. Mulge cat mai des posibil ca sa previi strangerea lapticului in canale.
arleena spune:
angelica_g sunt superbi copilasii tai...sa-ti traiasca si sa creasca mari si frumosi....poate mai faci unul....(noi suntem 4 frati, 2 baieti, a treia eu,ca si Sara a ta, si cel mic tot baiat...are 20 ani acum
) e super sa fi familie mare
....asa amintiri placute am de cand eram mici....plus luatul mesei era tot timpul parca sarbatoare cand ne adunam toti...acum o sa fie bine si la noi ca o sa fim 3
...
Amonar insanatosire grabnica si sa ai mare grija in continuare de tine sa nu patesti ceva.....
varamea e neonatolog si chiar am vorbit azi cu ea ca ma ingrijora Alex al meu ca ieri noapte a stat cam 3 ore la san...faceam deja cu nervii, nu reuseam sa il fac sa doarma....adormea la san....si il puneam in patut si dupa 5-10 min se trezea si isi baga pumnii in gura de foame....ma gandeam ca poate nu e bun laptele meu(desi am garla) sau cine stie ce d-zo...
in fine varamea mi-a spus ca asa sunt acum mici, si nu poti sa masori cantitatea de lapte care le-o dai, daca alaptezi"la cerere"...ii dai cand ii e foame....ca el sta 1 ora ca 3 ore sau 5 min asta e....ii dai si gata, dupa cam 2 luni a zis ca poti sa-i faci program, si e mai bine asa sa pape cum simte el....si cel mai important, sa-l lasi pana goleste un san...ca ultimul lapte e mai satios....cand incepe sa suga laptele e mai apos ca sa-i potoleasca setea si poi devine mai consistent si gras ca sa-i satisfaca foamea....mi-a spus ca multe mamici ridica problema asta daca bebele e alimentat exclusiv la san....m-am linistit acum...stiu ca o sa iaba zile cand e super flamand si ma tine cu orele sa-i dau sa pape....in spital mi-a spus neonatoloaga ca copilul suge in pozitie corespunzatoare poate sta la san oricat si nu iti face ragade....acum mi s-au vindecat si mie sanii si am observat ca nu ma mai dor numai chiar numai cand prinde si desi sta cate 2 ore la san...
in rest e cuminte...plange doar cand ii e foame sau cand a facut caca si-l deranjeaza deja scutecul....apropo.....am vazut si pe lista cu bebei ca al meu e cel mai lung....55 cm si nu ii mai sunt bune scutecele new born
....defapt nici nu ma mira la cat baga in el creste de numa....
in legatura cu alimentatia mea.....legumele care cica nu trebuie mancate sunt varza, conopida, fasolea verde, uscata, mazarea, ridichi, ceapa, usturoi, castraveti, etc....am inteles ca schimba gustul laptelui....si depinde de bebe daca il agreaza sau nu....si eu nu am chef sa fac experimente acum.....
fructe pap mere fara coaja, portocale, kiwi, capsuni(desi si astia se schimba gustul laptelui....am gustat eu
)fara banane ca baloneza.....acum eu zic ca astea depinde si de la un organism la altul ...in rest bag mult lapte, iaurt, branza.....sursa de Ca...sa raman cu dinti in gura dupa ce gata cu alaptatul...![]()
la toti bebei
de
ALEX1w4d
raalucutza spune:
ADIB sunt tare curioasa ce se mai intampla cu ELA....sa imi spui cat mai repede ca aveam acelasi DPN.....si sunt terminata....eu ma simt ffffffffffffff bine si parca nu ar trebui sa nasc!ACUM POT SA MA ASCUND???![]()
RAALUCUTZA
39s+1zcu
RAUL CELESTIN
adib spune:
ieri, 18.05.2006. la ora 13.30. am devenit TATICUL lui Raluca Alexandra care la nastere avea 3200g apgar 10.
voi mai reveni sporadic azi cu alte detalii.
numai bine tuturor.
Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
inaioana spune:
Wow! Raluca Alexandra , bine ai venit pe lume! Sa fii sanatoasa si fericita!
Ela , refacere rapida si laptic mult!
Adib, sa ai grija de fete!
Ioana cu
Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)
pozici
adriella spune:

Felicitari DianaR, Gabi, Mihaela si Ela !!! Sa va cresca bebei mari sa aveti parte numai de bucurii! Refacere rapida si mult mult laptic!!!

Bine ati venit pe lume Timeea, Daria Maria, Rado Gabriel si Raluca Alexandra!!!

Adriella
38+5
Roxana Claudia spune:
Adib felicitari pentru Raluca Alexandra! Sa-ti traiasca fetele si sa fie sanatoase! Acum o sa vreau poze...cu proaspatul tatic, mami si picea!Eu sunt tare necajita! Ieri si alaltaieri m-a mancat undeva si am tot smotruit....pana m-am pomenit ca sunt umflata din cap pana-n picioare...Asa rau ma dureau toate ca am zis ca gata...mi-am facut-o cu mana mea
! AM cam terminat de aranjat totul pentru Catalin drept urmare ma apuc sa...rearanjez
!
Si pe deasupra trebuie sa incep iar sa iau calciu, pentru ca a trecut pauza aia de 10 zile, si parca vad ca iar incep sa am contractii!
Lacramioara tu ce mai faci? eEsti bine? Eu luni voi face consultatia la Giulesti iar pe 29 sper ca va induce dr ca zau daca mai pot!
Imi modifica si mie cineva DPN
? Tot aiurea a ramas...si de fapt este 8 iunie..
Roxana
37sapt si
Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE
adriella spune:
Nicolungu, bine ai venit printre mamici de mai-iunie!
Sarcina usoara si nastere rapida fara dureri!
Dupa o zi in care eram ca o gaina beata si am dormit mai tot timpul, azi m-am trezit alt om! Multumesc Inaioana pt. "reteta", itr-adevar au facut „minuni”.
Papadie, farmacista de aici nici n-a auzit de ACC FLAIMUCIL – oricum multumesc mult pt. sfat.
Amonar, imi pare rau ca ai probleme cu operatia.
Si daca ma gandesc ca saptamana viitoare urez si eu parca imi vine s-o i-au la fuga.
Adriella
38+5