Mamici de mai-iunie2006 (86)
Raspunsuri - Pagina 12
Irinel spune:
NIcolungu bine ai venit, nastere usoara si bebe sanatos!
Gabi, felicitari! Daria bine ai venit, sa fii sanatoasa, mancacioasa si sa aduci alaturi de fratiorul tau numai bucurii parintilor!
Mihaela felicitari!!! Refacere usoara dupa cezariana si bebelica sa fie mancacios si sa aiba suficient laptic!
Camelia tine-ne la curent, nastere usoara daca e mai devreme si n-apucam sa iti spunem! Te asteptam cu vesti...
Ela nastere usoara! Taticule fii tare pentru fetele tale!
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si
Maria (20 Aprilie 2006)
Amonar spune:
FELICITARI!!! MIHAELA, GABI si DIANA!!!
Multa bafta si curaj Ela.

Eu am vesti proaste.....ieri cand femeia care ajuta lauza acasa a verificat sa vada daca mi-a scazut uterul, am simtit durere pe burta...nu am rezistat sa-mi atinga burta...Astazi cand m-am uitat locul de langa taietura e umflat, rosu si se extinde in sus pana aproape de buric. Si doare ca naiba! Am sunat urgent moasa, nebuna aia mi-a spus sa mai astept o zi , doua sa vedem daca fac febra 
ca sa poata pune un diagnostic......a sunat la insistentele mele spitalul si aia de la spital i-au zis ca daca nu am febra nu au ce sa-mi faca....dar moasa nu putea sa-si dea seama daca am vreun hematom sau ceva. Feiko era acasa, norocul meu, si a amenintat-o pe moasa ca daca a facut o apreciere gresita o da in judecata (adica cum poate ea sa explice prin telefon care-i problema daca ea nu stie ce-i ala un hematom). Atunci am primit programare imediat azi la ora doua la spital. Si ce credeti: SURPRIZA! se pare ca am facut un hematoM care s-a infectat sub primul strat de piele si care probabil va face puroi in zilele urmatoare. Mi-au dat antibiotica care nu afecteaza alaptatul. Sant cam speriata...eu chiar ca am ghinion.....sper ca antibiotica asta sa repare totul.
Chiar m-am mirat cand ati scris ca dupa o saptamana nu mai simtiti nimic fetelor! Parca si la mine mergea tot mai bine si dintr-o data....bum..o bomba din asta. Probabil am facut miscari prea bruste sau am fortat ceva acolo inauntru....
Va mai spun daca mai intervine ceva.
angelica_g
Sa sti ca eu nu rad de povestea ta..ca s-ar putea sa ajung si eu pe acolo. Nu stiu cum faceti voi fetelor dar Kailan poate sa strea la supt o ora pe san!!!!!
Si imi simt sanii tari, fierbinti si durerosi. Se pare ca am lapte mult......Voi la ce interval alaptati si cat tineti ingerasul la un san? Si este adevarat ca in faza asta ei au nevoia de a suge incontinu? Pe mine ma termina, el numai la san ar vrea sa stea..si adoarme acolo. Daca il trezesc, incepe sa planga si sa caute sanul cu toate ca Kailan umflat de lapte....
Noaptea ma cam tine treaza din cauza asta. Voi cum procedati? HELP!
PS. AM trimis un mail cu poze la mailul nostru comun.
(poze mami,tati si bb)
(evolutia bb)
papadie spune:
Felicitari DIANA!!!Refacere usoara
Bine ai venit Timeea! Sa fii sanatoasa,mincacioasa si somnoroasa
--------------
Nicolungu bine ai venit!:-)
--------------
angelica pune braza dulce de vaca intr-o batista si pune batista pe partea rosie a sanului! eu am facut mastita la prima sarcina si asta a fo un leac tare bun! sanatate!
papadie spune:
Amonar e prea mult o ora! max maximorum 20 de min la fiecare san si p-orma scoate surplusul cu pompa. sa stii ca si pe mine ma doare operatia in dreapta la atingere(mi-a explicat o asistenta ca mereu in dreapta va durea mai tare decat in stanga pt ca...de acolo au inceput cu taiatu
) si ma dor muschii burtii de parca am febra musculara.
E Kailan ditai flacaul si-i foarte oaches in verde:)))O scumpete!
ILDI25 spune:
FELICITARI DIANA
TIMEA 
Poze : http://pg.photos.yahoo.com/ph/pityu_ildi/album?.dir=9a93re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
vivighe spune:
Io n-am treaba cu operatia deocamdata,sper sa nu se intample nimik nici de acum incolo.Mie mi se pare mult cand ziceti ca bebeii sug 20 de min la fiecare san.La mine infuleca repede in 10 min si daca o pun si la celalalt nu mai vrea decat rar...cand are ea chef sa pape mai mult,dar si acolo nu sta mai mult de 5 min.Ma gandeam ca papa putin dar am citit in carticica ca daca ea doarme dupa ce suge 3-4 ore inseamna ca-i ajunge,si se pare ca asa e.sper sa o fac sa pape si din partea cealalta.Ma chinui mereu sa incep de acolo dar cand ii e foame se enerveaza de nu se mai poate si trebuie sa o mut la preferata ei ca altfel e jale.
poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
iulyp spune:
Amonar imi pare sincer rau ca ai probleme cu operatia.
Iti doresc multa sanatate si tie si micului cavaler.
Aura(35+) mamica Nicoletei
POZE
mai_iun2006 spune:
Am modificat listuta conform cerintelor voastre, daca se mai strecoara vreo greseala va rog sa ma anuntati fara sa va suparati prea tare. Astazi mi-a fost cam rau de pe la pranz incoace, asa ca, am facut modificarile cu intarziere...
Nicolungu, bine ai venit, sarcina usoara!
Lacri 37+2
angelica_g spune:
Amonar, si mie mi se pare cam mult 1 ora pe un san. Eu stiam ca max. 30 min. de la primul supt tre sa te opresti (incepe digerarea laptelui si, hop, apare altul peste el. Acum, nu mai stiu,..., nu mai pun nici eu prea mare pret pe ceea ce cunosc!
Nasol cu operatia! Eu m-am simtit f rau cam 5-6 zile (pana am avut scaun), acum parca nici nu as fi taiata. Deocamdata! (sa nu zic hop, pana n-am sarit gardul).
Arleene, parca tu intrebai de fructe si legume permise in timpul alaptatului... Pe mine m-a sfatuit un neonatolog de incredere ca tre sa mamanc absolut orice (inclusiv sa beau bauturi carbogazoase) ca sa se invete bb... Dar eu nu am facut asa la bb2 pt ca era tare pricinos cu burtica, asa ca n-am mai pus paie pe foc. M-am abtinut de la orice fructe si legume proaspete (le fierbeam).
Si eu ma gandeam ca ne-ar prinde bine sfatul acesta de la o mamica cu bb neplangacios!!!
Fetelor, multa bafta si curaj! Vad ca iar nu mai tineti ordinea din lista!!!
FELICITARI DIANA!!!
Sper ca nu mi-a scapat nimeni!
poze mami,...,Sara
poze baieti
Irina, cu
Robert (apr '97),
Razvan (oct '03)si
Sara 9 zile
angelica_g spune:
Multumesc pt aprecieri! Inaioana si Iulyp!
Si bb-ii vostri sunt niste scumpi! Ma topesc dupa fete! Toti bb sunt caraghiosi cand se nasc, mai tarziu capata trasaturi omenesti si te induioseaza cu asemanarea lor familiala! Totusi, parca fetele isi pastreaza gingasia mai multa vreme in copilarie decat baieteii!
Sa va traiasca si sa fiti cu totii sanatosi!!!
poze mami,...,Sara
poze baieti
Irina, cu
Robert (apr '97),
Razvan (oct '03)si
Sara 9 zile