Mamici de mai-iunie2006 (86)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicolungu spune:

Mersi tuturor fetelor pentru urari, Lacri si tie pt ca m-ai trecut in listuta - sper sa te simti mai bine.
Roxana, spui ca trebuie sa incepi iar Calciu dupa o pauza de 10 zile - asa ti-a recomandat medicul? Pt ca eu iau calciu din luna 7 si mi-a spus sa iau pana la nastere cate 1/zi. Este adevarat ca de la calciu pot aparea contractii? Eu sunt destul de stresata ca din cand in cand mai am contractii, nu sunt regulate si nu le simt dureroase, mai mult ca un disconfort, si tare as vrea sa nu ajung la un travaliu prematur. Eu am nascut prima data prin cezariana tocmai din lipsa contractiilor (nu am avut deloc nici pe perioada sarcinii si am stat si 10 ore fara lichid cu membranele rupte tot fara contractii) asa ca voi naste tot cu cezariana. Am vorbit cu medicul si mi-a spus ca pot sa iau nospa dar nu l-am mai intrebat cate pot sa iau pe zi ( el mi-a spus sa iau de cate ori simt nevoia). Asa ca acum stau pe ganduri daca sa mai iau calciu zilnic sau nu. Dar m-am lungit destul, asa ca va pup, multa sanatate la mamici si bb-i!
Bun venit pe lume si multa sanatate Raluca Alexandra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

Amonar
imi pare rau pt tine
refacere rapida

FELICITARI NOILOR MAMICI!!!

Multumim pt felicitari si urari.

Roxana
Imi pare rau ca nu pot publica poze. am reusit cu chiu cu vai sa-mi vad fete ieri destul de tirziu. maternitatea are un sistem de paza contra tatilor mai strict decit la Cotroceni.
poze ioc. deocamdata.

s-ar putea sa dispar o perioada mai lunga de pe aici, pentru ca vio intra intr-un concediu bine meritat.

va doresc numai bine.

Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Ela si Adib felicitari! Sa va traiasca Raluca Alexandra,sa fie cuminte si papacioasa!

Lacri 37+3

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

FELICITARI ELA SI TATICUL ADIB!!!!!!!!!!!

BINE-AI VENIT PRINTRE NOI RALUCA- ALEXANDRA

http://pg.photos.yahoo.com/ph/pityu_ildi/album?.dir=9a93re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VoichiV spune:

Adib si Ela, felicitari pentru bebelina!

Raluca Alexandra, bine ai venit pe lume!

VoichiV37+

poze burtica si Maria Alexandra http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Raluca Alexandra bine ai venit pe lume
Adib ureaza-i Elei refacere rapida din partea noastra. Si cand te gandesti ca nu vroiai sa ne lasi sa incepem galeria....Cum a fost cu numele fetitei? Vad ca v-ati hotarat. Doamne si ce stresati erati ca nu ii gasiti nici un nume. Multa sanatate la fete si tie rabdare sa le ajuti.

Nicoleta no-spa poti sa iei max. 3-4 pe zi(asa mi-a zis mie dr.). Contractiile daca sunt nedureroase, nu sunt dese si nu dureaza mult sunt ok. SI da Ca favorizeaza contractiile. Mie mi s-a interzis cu desavarsire Ca tocmai din cauza asta.

Aura(35+) mamica Nicoletei

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Nicolungu intr-adevar calciul da contractii.Eu m-am resimtit imediat dupa prima repriza de 10 zile...iar acum mi-e groaza desi stiu ca am calciul sub limita inferioara. Nu pot comenta cazul tau deoarece dr evalueaza cel mai bine riscurile care pot aparea. Oricum daca nu sunt regulate si nu sunt dureroase sigur sunt contractii Braxton Hicks, prin care uterul se "antreneaza" pentru travaliu. Problema e ca eu am avut si dintr'alea dureroase. Dar tot neregulate...

Adib du -te la maternitate si bataita pentru oamenii aia neintelegatori !!! Esti si tu tatic! Ce pun atatea bebe-n roate! Cat despre concediu....cred ca va fi grozav sa savurati primele zile/sapt dupa nasterea micutei. Sa ai grija de ele!

Fetele mai stit ceva de Dilaural? A nascut? E bine?

Roxana 38sapt si Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriella spune:

Am o intrebare...dupa cat timp de la nastere se inregistreaza bebei? Mai exact vreau sa stiu daca se externeaza mamaicile cu bebei care inca n-au certificate de nastere? Intreb deoarece taticul e plecat pana la sfarsitul lunii si nu ma poate ajuta cu nimic... cred ca pana vine el voi naste si vom fi si acasa...

Adriella 38+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Poti sa iesi din spital daca nu ai certificatul de nastere facut (dai o declaratie angajandu-te sa il faci in termen de 14 zile, parca). Ti se da un certificat constatator al nasterii sau asa ceva. Ai nevoie de buletinul tau si certificatul tau de nastere, daca nu esti casatorita. DAca esti, ai nevoie de buletinul tau si de certificatul de casatorie. Daca nu sunteti casatoriti si tatal nu este prezent atunci, poate recunoaste copilul cand se intoarce, merge la starea civila si pur si simplu o face. Se va elibera un nou certificat pe care apare si numele tatalui. Daca sunteti casatoriti (sau la data prezumata a conceptiei erai casatorita), sotul este trecut automat pe certificatul de nastere prin prezentarea buletinului tau si a certificatului de casatorie, nu este nevoie de prezenta lui fizica.
Sper ca am fost cat de cat coerenta! sunt toba de carte in materie, noi am avut mari probleme la Katja

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

ADIB,felicitari pt micuta Raluca Alexandra!Elei,sa aiba mult laptic si refacere rapida.
Sper ca nu dispari pana nu ne mai dai ceva detalii despre cum a fost nasterea.Concediu placut alaturi de fetele tale!Si te asteptam cu experienta de proaspat tatic.

DIANA,felicitari pt Timeea!Refacere rapida si mult laptic!

www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">34 sapt cu Eric &www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> printesa Ruty

Mergi la inceput