Mamici de sept-oct 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 4
microbu spune:
Fetelor la mothercare sunt f scumpe toate. Am vazut o bluzita la 2,5mil si io mi-am luat cu 400mii-900mii bluze din titan, chiar mai dragute. Iar pantaloni pe la 3mil si ceva, 4mil erau si io am luat cu 900mii.....
Eu am fost acum o luna la mallul din vitan si acolo e mothercare
Va pup, io plec acasica ca am muncit destul azi, vb diseara!
Sandra
19+
poze burtica
poze bebe
multe poze frumoase
pufymic spune:
Katia foarte bine te-ai gandit sa procedezi cu , cosmeticele pentru bb!Cel mai bine e sa le testam, apoi sa cumparam in cant. mai mari!
Pupici!
Ioana
(22+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
Roxana01 spune:
Buna tuturor burticutzelor!
Chiar daca nu v-am mai scris, am citit toate nutatile. Ma bucur ca vestile rele s-au imputinat, in schimb se pare ca ne simtim din ce in ce mai bine.
Felicitari celor care au aflat sexul bebeului, ma bucur ca nu sunt printre noi decat mamici fericite de oricare ar fi sexul (chiar daca nu acelasi lucru il putem spune despre soacre, dupa cum am citit).
Lexi, LA MULTI ANI!!!!!!!

SI MULTA SANATATE TIE SI BB-ULUI!!!!!!
Ileana, Try, pufymic, multumesc mult pt sfaturi. Le-am salvat pe word si astept sa se mai elibereze imprimanta la birou sa le dau un print.
Fetelor, am intrat putin pe forumul mamicilor de iulie-august si mi-a placut sa vad ca ele au organizat intalniri si au facut fotografii pe care le-au postat pe site. As propune sa organizam si noi o intalnire. Ce spuneti? Mi-ar placea sa ma vad macar cu unele dintre fetele ale caror povesti le impart. Eu locuiesc in zona Titan, habar nu am unde ne-am putea intalni. Dar banuiesc ca o idee buna ar fi in Cismigiu sau Herastrau, ca toata lumea cunoaste aceste parcuri. Mi-ar placeas a vina si fete care nu locuiesc in Bucuresti. Cum vi se pare ideea? Propunem un loc de intalnire, o zi, o ora?
Daria Elena, bebitza mea, se pare ca este bine. Ne-a iesit totul bine la toate controalele, sper sa fie asa in continuare. Incepe sa-mi fie greu sa dorm, am cam avut insomnii ultimele nopti si, in plus, ma scol in fiecare noapte sa merg la toaleta.
Va pup si astept reactia voastra la propunerea mea.
Roxana, +25 sapt
mcrmiki spune:
Buna fetelor! Gata m-am intors din Ungaria cu analiza facuta. Rezultatul il primesc pe luni sau marti, pana atunci avem ceva emotii, dar speram ca va fi bine. Sa va pove cum a fost: clinica asta era undeva in afara Budapestei, unde erau dealuri, paduri, super de frumos. Acolo am fost, ne-am anuntat si cand a venit dr. m-a chemat pe mine si pe prietenul nostru care ne-a tradus, mi-a cerut niste date si apoi mi-a explicat in ce consta interventia si ceea ce imi va face. Tot examenul nu a durat mai mult de 5 min., prima data mi-a facut eco, apoio a intordus acul, am vazut si eu cum tragea cu seringa lichidul, a zis ca scoate 5-6 ml lichid, mi-a bagat acul undeva prin zona buricului, am simtit doar o mica piscatura si poate am avut emotii mai mari pt. ca stiam ca este copilul si se poate intampla ceva. Dar a durat max. 1 min. pana a extras lichidul, asa ca este putin mai mult decat o simpla injectie. Dupa interventie a trebuit sa stau intr-un salon (cica asa mi-a recomandat medicul) si am stat vreo 2 ore, dar nu va puteti inchipui ce confort, parca erai la hotel (ce fericite altele care nasc in alte tari cu conditii). Si acum ma simt bine, doar f. putin mai simt locul impunsaurii, dar in rest cred ca a fost o reusita. Acum ma rog la Dumnezeu sa iasa analiza buna si sa nu mai umblam pe la atatia doctori, ca m-am saturat de ei.
Sarcini usoare si revin cu vesti, pana atunci va pup si va citesc in continuare.
Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha
&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)
pufymic spune:
Miha ma bucur ca a decurs bine amniocenteza!Te asteptam cu vesti bune dupa ce afli rezultatul!
Roxana01 dc as sta in Buc. as fi prima inscrisa la intalnire
.....dar asa...
!
Pupici!
Ioana
(22+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
Georox spune:
Buna !
Vestile de la eco morfologica sunt super bune ! Bebelina e in grafic, e vioaie, frumoasa foc
, are deja 21 de cm de la cap la talpi, 417 grame, 145 bpm, iar DNP este intre 23 - 25 septembrie. Insa numai ea va sti cand vine. Iar sarcina este super normala, dupa spusele lui Tutunaru. Asa ca m-am linistit !
LEXI, LA MULTI ANI SA FII FERICITA SI IUBITA, SA AI PARTE DE O SARCINA USOARA SI DE UN BEBE SANATOS, VOIOS SI MANCACIOS !
Multumesc pentru listute.
Pe mine cel putin ma vor ajuta mult !
pe buritici !
floricika spune:
miha, ma bucur ca te simti bine dupa interventie, intre tipm, tinem pumnii sa fie totul bine![]()
Roxana, eu sunt pe lista, hai sa organizam o intalnire!
Floricika
23+ cu 
Poze
anangel_lexi spune:
Buna fetelor. Multumim mult pentru urari si va pupam pe toate 
Poftiti la sampanie fara alcool, asa ca pentru noi
si tortulet
. Sau, pentru cine vrea, un pahar de 
Felicitari tuturor fetelor care au venit cu vesti bune de la eco morfo si celor care au aflat ce au in burtica! Ma bucur sa aud ca mai creste si numarul fetitelor!
Oanacn, bine ai venit printre noi, te asteptam la povesti!
Roxana si eu vreau la intalnire. Mai ales cu starile astea proaste ale mele, tare bine mi-ar prinde. Da' nu week-endul asta ca am musafiri ![]()
23 & 
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png
eloise spune:
ANANGEL LEXI, LA MULTI ANI!

, sa fiti sanatosi, si tu si bebe,si totul sa fie asa cum iti doresti!
MamiLili pe mine ma intereseaza sa aflu mai multe despre echo 3/4D in Iasi. Ti-as fi scris PM, dar m-am gandit ca suntem totusi cateva fete din Is, si poate nu sunt chiar singura interesata. Deci, unde, cum, cat? E nevoie de programare cu mult timp inainte?
Pupici si urari de bine tuturor!
Eloise
18 cu 
Virsta bebe
ramomar spune:
Miha tinem pumnii sa iasa rezultatul ok, o sa vezi ca asa va fi!
Roxana si eu m-as inscrie la intalnire, dar e cam departe Oradea de Bucuresti
, ca altfel as da o fuga; de fapt, in martie am fost in Buc., dar atunci nu va cunosteam, ca altfel va chemam la intalnire..
pupici
20+ 
POZE
mai avem un pic...