Mamici de sept-oct 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 3
itzy-bitzy spune:
Hei burtici!!!
Anangel_lexi LA MULTI ANI!!!! SA FII SANATOASA, SARCINA SI NASTERE CAT MAI USOARE, SI UN BEBE LA FEL DE SANATOS, SI VOIOS.
Fetelor multumim pentru listutzele cu necesarul pt bb cat si pt sfaturi Try, Adameasca, Pufymic
. Mama mia cate ii trebuie unui omuletz asa de mic...
Noi suntem bine amandoua, si fericite ca azi vine tati din delegatie. Sper sa reusim sa ii facem surpriza pe care am complotat-o cu bebelina ...hi hi hi.
Pupici si aveti grija de voi
Itzy-Bitzy
20 sapt +
POZE
floricika spune:
Buna burtici
La multi ani Anangel Lexi, multa sanatate iti doresc si o nastere usoara cu bebe mancacios si sanatos!
Noi suntem bine, muncim cu drag si spor
si asteptam cu mare interes ziua de maine, am programare dimineata la 9.30 deci o sa va anunt imediat dupa aia ce mai facem.
Multumim pentru listuta , eu inca nu am cumparat nimic, tot zic ca mai am timp...si in plus in weekend cand as avea timp sa colind mi se face un dor de duca
si adio cumparaturi. Sper sa nu intru in criza de timp. Plus ca am si doua botezuri unde voi nasi in perioada cand nasc si trebuie sa fac cumparaturi si pentru acolo....ce sa mai, am la treaba...![]()
Ma bucur ca au mai scris fete de care nu mai auzisem de mult.
Itzy-bitzy tu ce faci, nu ne mai bagi in seama?![]()
pupici pe burtici
Floricika
23+ cu 
Poze
putzuruca spune:
Pupicei fetelor,
Lexi, LA MULTI ANI!!!!!!!! Sa fii sanatoasa si tu si bb si tati, sa va bucurati de minunea din burtica si iti doresc sa-ti dispara gandurile negre.
Fetelor- mamici cu experienta, va multumesc pentru efortul depus in intocmirea listelor cu cele necesare. Sa va spun sincer, m-au cam ingrozit un pic. Dar bb e cel mai important si nimic nu ne va strica starea de euforie determinata de minunea noastra mica.
Vroiam sa va intreb cum va percepe lumea, acum insarcinate?
Mie, majoritatea cunoscutilor mi-au spus ca sunt f luminata la fata. Zilele astea am fost la niste cursuri si profesoara, cand am intrat in dialog cu ea, mi-a spus acealsi lucru. Nu stia ca sunt insarcinata si nici nu se vedea pt ca stateam jos, iar burtica era sub banca. Deci, se vede o schimbare si as vrea sa ramana asa si sa nu ma uratzesc.
putzuruca
20+ cu
?
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20061002/dt/7/k/e5fe/preg.png
itzy-bitzy spune:
Floricika
tocmai am scris in fata ta cu 3 minute... inainte apare...
Itzy-Bitzy
20 sapt +
POZE
katia spune:
Lexi, LA MULTI ANI SI SA TE VEDEM CU BB IN BRATE IN TOAMNA!!! SA FII SANATOASA SI SA SCAPI DE GANDURI URATE
Fetelor va multumim pentru listuta. Cred ca o sa mi-o printez si o sa incep sa cumpar din lucruri. Eu m-am gandit sa iau crema sau ulei pt bb in cantitati mici la inceput ca sa le testez si daca ii merge o sa mai cumpar daca nu atunci sa nu-mi para rau ca am dat bani si nu am ce face cu ele. Tot asa vreau sa procedez si cu celelalte consumabile (talk, sampon etc).
Apropo de imbracaminte. Am vazut un magazin in piata Dorobanti - Mothercare, azi ma duc sa vad ce au inauntru ca ieri eram doar in trecere pe acolo si va zic si voua.
Pupici!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
osna spune:
La multi ani, anangel_lexi !!!sanatate,fericire si numai bucurii!!!
oanacn bine ai venit printre noi,sarcina usoara si bebe sanatos.
eu nu stiu ce am de cateva zile nu mai dorm noaptea bine in schimb dupa ora 7 dimineata incepe la mine somnul.pina la 11-12 dorm.ma trezeste sotul cand vine la pauza de masa acasa.o fi de la vremea asta inchisa?!
parca as fi la inceputul sarcinii obosita si somnoroasa.
adameasca spune:
Lexi, la multi ani si sanatate!
Katia, vezi, cand intri la mothercare sai fii pregatita sufleteste, au niste preturi de te ia cu lesin. ![]()
Eu azi am reusit performanta sa ma trezesc cu tensiunea 16 jumate cu 9. La prima ora, dupa o noapte in care nu am dormit aproape deloc.
Nici nu stiu daca sa ma mai enervez si pe tema asta sau nu...
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
poze cu burtica; 
katia spune:
Multumesc Adameasca, pentru sfat :) Eu la cate am vazut (ex: body pentru bb la 6-12 luni=2mil!!!!)deja nu ma mai mira nimic ![]()
![]()
http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
adameasca spune:
Katia, pai io acu 3 ani atatia bani am dat pe patutzul lu' fi-miu, care o sa fie folosit cu brio si de bebe din burtica. Astia is nebuni de legat, nu gluma.
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
poze cu burtica; 
ramomar spune:
lakioana multa sanatate iti doresc!
legat de oboseala, la mine nu prea e prezenta (a fost in primele 3 luni), eu rezist destul de bine atat la serviciu, cat si dupa-masa acasa, unde suntem in renovari....
itzy-bitzy bafta sa ai cu surpriza... 
pupici!!!
20+ 
POZE
mai avem un pic...