Mamici de sept-oct 2006 (33)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bedrosmart spune:

Pufymic, Adameasca, Try: multumesc si eu foarte mult pentru listuta (sau mai bine zis listoaia) cu necesarul bebelusului. Si eu cred ca ar fi o idee buna ca lista sa fie salvata in notepad si cele care-si mai amintesc cate ceva, s-o completeze.

Sincera sa fiu, eu m-am cam ingrozit cand am vazut de cate chestii noi o sa am nevoie. Si nu e vorba numai de cheltuiala, cat mai ales ca fiecare obiect in parte ne va folosi la o activitate anume, pe care va trebui s-o si performam, ca sa zic asa. Aoleu, cam complicate lucrurile, incepe sa-mi fie frica! Plus ca nici nu stiu unde o sa le pun pe toate, ca suntem un pic cam strimtorati ca spatiu. Ei, o sa ne descurcam noi, ca altfel nu se poate!

Si inca o intrebare pentru mamicile cu state vechi (cum am memoria cam scurta in ultima vreme, abia acum mi-am adus aminte de asta): stiu ca exista doua carti foarte citite si folosite (sau folositoare?): Mama si copilul (de dr. Capraru) si cartea dr Spock. Fiecare costa cam 500.000 si din cauza asta as vrea sa fiu sigura ca nu arunc banii pe fereastra. Deci intrebarea este: v-a fost de folos vreuna dintre cartile astea sau nu?

Si nu in ultimul rand: Anangel Lexi LA MULTI ANI, multa sanatate, sarcina usoara si sa ai un sanatos, frumos si norocos!

O zi buna la toata lumea!

Bedrosmart 21+ Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Dupa ce am bagat somn la greu a scazut iar tensiunea. O fi vreun semn sa stau acasa si sa nu ma mai duc la serviciu?

Bedrosmart, iti zic io ca nici o carte nu-i mai buna decat forumul asta. Dar asa, orientativ, eu am avut in casa Mama si copilul.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
poze cu burtica;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Bedrosmart si eu am Mama si Copilul(editia mai veche)....dar am citit-o doar informativ, ca de ghidat nu m-am prea ghidat dupa ea ca mi s-a parut depasita, mai ales la capitolul alimentatie.Poate editia noua e mai actualizata la cap. asta....

Pupici!

Ioana(22+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Fetelor haide sa punem de o intalneala, dar eu as propune, nu in weekend, pt ca eu de obicei plec din Bucuresti si ca mine probabil mai sunt fete, sau au musafiri ca Lexi, asa ca eu as propune o seara in timpul saptamanii, ca acum e ziua lunga si e si cald, de stat la o terasa. Ce spuneti?

Floricika 23+ cu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna la toate burticile. Am reusit si eu sa-mi pun poze cu burtik pe yahoo photo. Am parola de la o alta mamica de spet-oct cu care sunt prietenaasa ca m-am descurcat.

Ieri am fost si eu la eco la dr Tutunaru si bebelina are 580 gr. Era un pic cam adormita dar si-a revenit.Am inteles ca ritmul cardiac al bebelusilor nu este constant. Eu m-am cam speriat dar m-am informat la un dr. cardiolog si este ok.

Pupici la burtici.

Monica 24 sapt +

Mergi la inceput

Georox, Monique_new ma bucur ca v-ati vazut comorile si ca sunt bine!

Am vazut pozele noi cu burticile lui Monique_new si Itzy-bitzy!Frumoase foc si burticile si mamicile!

Pupici!

Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Fetelor nu mai aveti retete noi, usoare si gustoase de mancare/prajituri??????

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Pufymic multumim . Daca te uiti mai atenta, 2 poze sunt facute in aceeasi pozitie, ca am iesit un pic in parc sa ne plimbam burticile si ni le-am si fotografiat ca de...mandrie mare. Noi suntem prietene si...

Tot la Titan locuiesc si eu Roxana01. Iar despre intalnire.. ma inscriu si eu pe lista... si daca pot viiin cu placere.

Pupici si aveti grija de voi

Itzy-Bitzy
20 sapt +
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna fetelor,

Miha, te asteptam cu vesti bune de la amnio.

Georox, felicitari pentru rezulatele la echo.

Fetelor, multumim pentru listele cu lucrusoarele necesare. In ceea ce ma priveste, eu am cam primit toate cele necesare de la cumnata mea: carucior, patut pentru primele luni (din acela care se leagana), tarc, o multime de hainute. Mai grav este ca in camera lui bebe nu am cumparat nici macar perdea sau covor, asa incat trebuie sa imi fac timp sa merg la cumparaturi.

Roxana, si eu locuiesc tot in Titan; ar fi dragut sa ne putem intalni.

Lexi, La Multi Ani cu sanatate, si un bebe sanatos si mancacios! In ceea ce priveste marimea burtii, pana acum 2 saptamani toata lumea imi zicea ca a mea este prea mica pentru varsta respectiva de sarcina. Apoi dintr-o data a inceput sa creasca, si mi-am amintit ca citisem si eu: cresterea se produce in etape, nu constant pe toata durata sarcinii. Apoi, mai conteaza si conformatia ta. Eu cred ca totul este bine.

Adriana 19+
Vine barza
Varsta bebe

Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

salutare la burtici!

La multi ani, Anangel_lexi, sa fii sanatoasa, fericita si tot ce iti doresti sa devina realitate!
Bun venit noilor burtici, sarcini usoare si bebei sanatosi!

Pufymic, Try, Adameasca multumim pt sfaturi! tare utile o sa ne fie listele de la voi!
Mcrmiki, tin pumnii sa fie totul bine cu bebe!

noi suntem bine! asteptam cu nerabdare ziua de luni cand mergem la echografie! speram sa fie totul bine!
merci fetelor care au scris cum e cu mersul la mare! chiar vroiam sa intreb!
Pufymic, trimite-mi si mie te rog parola de la emailul comun!

Va pup pe toate si o seara placuta va doresc,

Beatrix
19+

www.flickr.com/photos/34451846@N00/" target="_blank">Burtica si Bebe

Mergi la inceput