Copii nascuti in 2000 (05)
Raspunsuri - Pagina 16
mmi spune:
"Mihaela, Mihaita stie sa scrie?... stie literele?
Dupa cum am mai spus cred ca am un fix cu asta... ca Adi nu le stie pe toate si nici nu da vreun semn ca ar dori sa le invete... sper sa-i vina cheful..."
Probleme suplimentare-suplimentarelor. Este stangaci si face aproape toate cifrele intoarse. Si o parte din litere...
Si nu scrie deloc frumos.
Cu drag, Mihaela, mami lu' Mihaita (13.10.2000)
Lala_D spune:
mmisi al meu tot cu stanga scrie si a avut si el o perioada in care le facea intoarse .
Insa pe la 5 ani am fost cu el la un control la oftalmologie si am descoperit un usor astigmatism. Doctorita de acolo mi-a spus ca si din cauza acestui lucru piciul facea literele si cifrele invers deoarece nu reusea sa focalizeze corect.
Dupa punerea ochelarilor nu s-a mai intamplat ( el nu are si dioptri mari (+ o,25 )doar lentila cilindrica pt corectia astigmatismului.
O zi excelenta tuturor !
Lala.
filofteia spune:
Nici o problema Mihaela... Adi este dreptaci si tot pe dos le scrie... Eu chiar ma minunez uneori cum poate spre exemplu pe cinci sa-l faca din prima in oglinda... ma depaseste modul lui de gandire...
Lala... esti o curajoasa... bafta multa... eu nu l-as fi dat asa mic... totusi stie destul de multe... Sper sa stie si Adi macar atat dupa un an...
La matematica stam bine si noi... Apropo sa va spun o chestie... daca vreti sa-i invatati sa socoteasca... soacra mea este profesoara de matematica si mi-a spus ca adunarile care dau peste 10 trebuie invatati logic sa le faca... adica... ex. 7 + 8 = 7 + cat fac 10 ... cat mai ramane din 8 (5) se aduna la 10 si aflam rezultatul 15... Sper ca ati inteles logica... Cica asa trebuie invatati sa fac exercitii de acest gen nu pe numaratoare...
mmi spune:
Buna ziua fetelor.
Tot discutand si rasdiscutand sunt acum hotarata sa-l dau la scoala anul viitor, mi se pare prea mult sa mai stea inca un an in plus.
Acum a intrat in discutie posibilitatea de a-l da la step by step.
Oare cum ar fi mai bine? Pe noi ne-ar avantaja ca ar fi la scoala pana venim noi de la serviciu si am putea renunta la tanti care sta cu el.(Banii, bata-i vina.) Dar nu m-as da inapoi sa tinem femeia cit ar fi nevoie ca sa-i fie bine copilului.
Cu drag, Mihaela, mami lu' Mihaita (13.10.2000)
cge spune:
Ce faceti mamici de 2000 ?
Eu sunt in sfarsit linistita, am adus baiatul acasa, dupa ce s-a plimbat peste tot.
Incercam incet-incet sa ne intram in ritmul de Bucuresti.
Mi-e asa drag de amandoi copii, cum se joaca ei amandoi (mai mult tipa unul la altul, dar si asta tot dragoste este).
In rest, incerc sa ii povestesc din ce in ce mai mult despre cum va fi la scoala. I-am luat carti sa ii arat din poze cum va fi clasa, banca.
M-a intrebat aseara ce sunt manualele.
Astept vesti de la voi sa vad cum va mai mobilizati.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
Bobita spune:
pentru cine vrea sa ne vad am pus poze aici
http://community.webshots.com/user/valentina611969
anca_oana spune:
salut,am si eu o fetita de 6 ani si 7 luni o cheama Ioana-Diana si e nascuta pe 17 01 2000.Ma treceti si pe mine in lista?Merci mult si mai vorbim, acum s-a trezit fratele ei de 7 luni si nu mai pot sta.pa pa.
cge spune:
Bine ai venit Anca_Oana.
Sunt sigura ca fetele vor actualiza si listuta cu printesa ta.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
angy11 spune:
Hello!
mai intru si eu pe-aici din an in Paste,v-am citit un pic pe diagonal.
Ma mir ca sunt atatia pretendeti pentru scoala,din aceasta generatie.
in urma cu vreu 3-4 ani,cand se vehicula obligativitatea inceperii clasei I la 6 ani,parintii din seria fiului meu,erau dispusi sa faca orice numai sa nu-si dea copilul la scoala la 6 ani.
S-au facut memorii la minister,etc...
Iar acum mi-e dat sa vad ca tot mai multi merg de buna voie la sase ani...
Eu pe Angy o sa o dau la anul viitor,ea face 6 ani pe 18 septembrie,dar stie sa citeasca,sa socoteasca...insa consider ca inca un an de copilarie la gradi nu-i strica,mai ales ca sunt cadru didactic si stiu ce inseamna scoala.
Ea vrea de pe-acum sa faca teatru,de fapt e meseria care o prevedeam decand era bebe,insa teatru dintr-a I nu exista,asa ca vom face pian probabil pana in clasa IX,cand o sa poata da la teatru.
Acum ne luptam cu "imaginea" i-a cazut primul dinte :)
Succes boboceilor la scoala!
helbi spune:
Mai rarutz scriem pe-aici, dar acum avem noutati!
Noi am incheiat ieri un capitol important din viata Biancai! A avut ULTIMA zi de gradi! Emotionant, mai ales la Party care a avut loc intr-o gradina, cind una din educatoare isi amintea primele zile de gradi ale Biancai la 2 ani jumate.
De marti incepem scoala! Cu alte emotii, dar si cu sperante si multa curioazitate! La ora 9 e o sluja la biserica pt toti copii de cl. 1, apoi la ora 10.30 este festivitatea de deschidere! Am cumparat tot, am pregatit ghiozdanul, azi pregatim cutia (pt ca le-a cerut cite o cutie gen cea de pantofi, in care sa -si puna lucrurile ce le ramin in scoala: foarfeca, culori, acoarele, pensule, etc) si Schultüte - punga scolarului, in care vom pune pe linga dulciuri, si un balon, o jucarie preferata, Yoyo, etc.........ce iti trece prin cap si-i face copilului placere! Am mai avut ca tema de vacanta, de colorat un peste pe care copii i-l vor avea agatat de git, cu numele scris pe el, in timp ce in mina vor avea cite o floricica, primita de la scoala. Bia are una albastra, si asta inseamna ca toti copii care au primit o floricica albastra, vor fi in clasa invatatoarei care va avea marti floricica albastra in mina!
Cam asta cu noi! Azi vrem sa iesim sa cautam ceva dragut de imbracat marti, si as vrea sa-i cumpar si sa primeasca maarti o !atentie! de la mine (in speta as vrea un lantisor cu un trifoi cu 4 foi), ca amintire de la mama ei, din prima ei zi de scoala!
Cred ca noi suntem primele care incepem scoala in toamna asta......si otermina ultimele (cred) pe 7 iulie 2007
Eu doresc succes in viata de scolar, tuturor boboceilor! Sa paseasca cu dreptul, sa invete bine si sa ne aduca numai bucurii!