Clubul nurorilor (51)
Raspunsuri - Pagina 13
Alynutza spune:
'Neata si de la mine!
Azi mi-a venit seful din delegatie, probabil o sa stau mai putin cu voi. Oricum am de terminat ceva, ca zilele trecute nu prea am avut spor.
Cherry, nu stiu ce sa zic de croitoresele din Bucuresti, eu niciodata nu am dus mai mult de 1,5 m pentru o rochie lunga. Si asta unde merge prietena mea e priceputa si lucreaza pt nu stiu ce case de moda, si daca si aia pe care o stii tu cere tot atat material... cred ca nu are rost. Dar mersic oricum. Cat despre masina, am socotit aseara ca poate ne ia 2 saptamani de cand am platit, adica azi sunt alea 2 saptamani, dar daca pana la pranz nu suna tipul, sun eu.
Sun, ma bucur tare mult ca a reusit operatia. Tinem pumnii sa treaca bine si orele critice!
noricile, o zi buna va doresc!
impreuna spune:
Sun sunt alaturi de tine cu rushi cu tot, ca si la mine au venit aseara Sa ne mai dai vesti despre prieten cand ai
Tinem pumnii si pt razuca sa rezolve azi pb la primarie, sau la tribunal, numai sa fie bine
Andreea sa-ti fie de bine (cu capsunii:) Eu cu asa ceva m-am hranit cat am fost , doar fructe, dupa sezon: capsuni si cirese, apoi piersici si nectarine, dupa care au urmat strugurii. Si mere tot timpul.
Wow, ce meniu "bogat" am avut:) Dar i-a placut bebelinei de a crescut atata fata de cat am mancat eu:)
Alynutza spor la treaba si sa aveti masina cat mai curand, stiu ce inseamna asteptarea asta pe ultima suta de metri:)
Vb sa vedem cum facem cu intalnirea.
Fana (ati incheiat subiectul despre "viata la tara"?:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
Jocelyn spune:
Neata....eu sunt tare adormitaaa, nu am chef de nimic azi. Ce o mai fi cu Raza?
I plan on living forever. So far, so good
impreuna spune:
Nu stiu ce face razuca da sper sa fie ok... si sa ne dea vesti bune.
Tu sti ceva de Anca, a plecat, cand ajunge? De habauca am uitat sa-i cer nr de mobil cand am sunat-o ieri acasa, acu nu pot decat sa astept sa ma sune ea:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
a.cicel spune:
voi ai stiti ceva de Corina? C asaptamana asta nu am vazut-o deloc. Oare pe unde o fi?
Andreea 28+
POZE
Jocelyn spune:
E ajunsa deja. O sa-i transmit sa te sune daca nu mai ai numarul :)
I plan on living forever. So far, so good
voicu_bebi spune:
buna dimineata fetele! ce mai faceti? vreo veste de la Razuca? astept sa vad ce a rezolvat,ii doresc din tot sufletul sa isi rezolve problema si sa se casatoreasca la data stabilita. ii tin pumnii si o pup.
alynutza,iti urez si eu spor la treaba si hai cu masina sa e vezi cu ea mai repede acasica. pupici si pt tine si pt toate nurorile si de ce nu pt soacre!
Nunta noastra:19 august