Clubul nurorilor (51)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

am visat urat azi noapte, ma trezeam din 5 in 5 minute sa vad daca-i cineva la geam
cred ca am innebunit, sa nu va mai zic ca atunci cand dorm singura nu dorm cu spatele la geam , ca daca vine unul si-mi "face felul" si eu nu vad la timp sa ma apar

deci in merit numele de PARANOIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Nicoletooooo trezirea!!!!! Ce e cu visele astea la tine? Ia revino tu cu picioarele pe pamant. Si cum adica sa vina unu sa-ti "faca felul"? Nu vine nimeni, stai linistita.

Andreea 28+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Nico, si eu am visat urat azi noapte (ca m-a muscat un caine de mana dreapta), dar de cand nu mai face iubi ture de noapte, nu am probleme cu somnul, ma linistesc usor si daca visez urat, ca e iubi langa mine.

Flavia, ce facem cu intalneala pana la urma? Ca vad ca e cam innorat afara (in ideea de mers in parc).

Si mai terminati cu fructele voastre ca eu mor aici pe baricade ca sunt innebunita dupa fructe...

A, uitasei sa va zic ca n-am rezolvat nimic la agentie ieri, tipa specializata pe Tunisia nu era, si cine era acolo ne-a sfatuit sa mai asteptam poate prindem ceva oferta de iulie (ca inca nu aveau ofertele pe iulie). Cam asta as fi speranta (ca nu-ti da doua oferte simultan) ca oferta pentru luna de miere cred ca au pus-o doar de forma din moment ce numai pe baza certificatului de casatorie ti-o da. Asta ar insemna sa ma marit (macar civil) cu 2 luni inainte ca doar nu-ti poti planifica luna de miere in 3 zile

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

Nico,stai linistita ca nu vine nimeni "sa-ti faca felul". si termina cu visele astea . Gandeste-te ca mai e putin si vine nunta sa te gandesti la lucruri frumoase nu la nebunii. relaxeaza-te !uite iti dau niste pupici sa nu fii suparata de la vise. si pt tine Alynutza nici tu sa nu mai visezi urat ca vin nuntile si trebuie sa fim vesele si fericite pai nu?

Nunta noastra:19 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

eu stau la curte, de unde ideea cu "facut felul"
alynutza si eu am visat ca m-a muscat un caine de picior, cic astia sunt dusmani, iar cand musca nu-i a buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Gata, a ajuns Anca la mine, mersi Joce. Un pup ca ai telefonul inchis:)

Alynutza hai sa ramana pe maine sau daca nu saptamana viitoare si mai vb:)

Acu ma duc in orash, revin sa vad cum va distrati. Un la toate.

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Neata fetelor. Eu azi sunt cheauna de somn rau, am stat azi noapte, pana aproape ca am adormit cu capul pe tastatura, sa caut oferte pt saptaluna de miere din septembrie (atunci poate iubi meu, deci nu imediat dupa nunta, offf). ideea e ca , nu ne putem hotara sa alegem intre Insulele Corfu sau Thassos. Ati fost/auzit ceva despre vreuna din ele? Am tot citit toate postarile si de la Calataorii, dar tot nu stiu unde e mai bine.

briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

bebi, eu sunt cam obsedata de caini, m-a capsat unul rau de tot acum cativa ani (de-am ramas si cu cicatrice... fizica si spirituala). Si cum trec in fiecare zi pe langa o mica haita care salasuieste aproape de unde lucrez eu, mai face subconstientul feste. Tot nu mi-ai zis daca pe tine te cheama Anca sau te confund

Flavia!!!! Pe unde esti?

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Salut si eu fetele frumoase si vorbaretze!
Ati si terminat un capitol in doua zile,bravo,numai ca eu am apucat sa va citesc pe fuga...!
Sa va zic cu ce m-am ocupat ieri:-o tipa tot incearca sa ma convinga sa intru intr-o afacere MLM si eu,neincrezatoare,am fost sa ma conving la adresa pe care mi-o daduse...m-am dus degeaba ca nu era nimeni acolo iar la nr. de telefon raspundea un batran surd care-mi zicea ca am gresit!Gata,mi s-a dus increderea...am cautat pe site-ul acelei firme si mi-au cam placut produsele iar tipa mi-a zis o alta adresa...sa ma duc,sa nu ma duc...voi aveti incredere in aceste MLM-uri?Ce firme va inspira incredere caci acum eu am mai multe oferte de la mai multe firme si nu prea stiu pe care s-o aleg?

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

camy despre ce afacere mlm e vorba? ptrca lucrez si eu cu vreo 2 si acum vreau sa ma bag la a treia...

Elena

Mergi la inceput