Clubul nurorilor (51)
Raspunsuri - Pagina 12
Jocelyn spune:
Sorry ca n-am trecut pe aici. V-am urmarit din umbra
Nu stiu mai fetelor unde sa ma duc la munte. Vreau sa stau vreo saptamana, cazare in conditii bune (curatenie in primul rand, mancare buna in al doilea rand) la o pensiune sau la un hotel ori in apuseni ori maramures...desi in maramures am mai fost dar pesterile din apuseni nu le-am vizitat- deci mai mult mi-ar placea ceva in apropierea acestor locuri.
Am pus un topic la calatoriile sufletului dar variantele de cazare de acolo nu prea m-au incantat... poate imi dai idei Flavia?
I plan on living forever. So far, so good
a.cicel spune:
Sun ma bucur mult ca opetratia a reusit. Si sigur dupa ce isi revine din anestezie si organismul lui va reactiona bine.
Andreea 27+
POZE
impreuna spune:
Joce o sa ma interesez si iti spun, da zi-mi de ce pesteri vorbesti ca sa stiu ce sa caut:)
Nu de alta, dar nici eu nu prea am fost prin Apuseni, asa ca poate vin cu tine
Him sa treaca migrenele, ai grija de tine. De citit, daca ti-e greu iti facem noi un rezumat:)
kitty cand termini treaba mai hai la povesti :)
cherry, Marina mersi
Acum mi-au plecat musafirii si trebe sa adun prin casa, numa jucarii imprastiate:)
Rox io de la AC am facut hepatita la inceputul sarcinii si am stat 3 luni in spital, imi era distrus ficatul si nu numai, asa ca iti dai seama ca nu vreau sa le mai vad toata viata:) Dupa ce mai fac un bb trecem la metode definitive:)
Da chiar, cu vitamina K cum e, a incercat cineva, e ceva sigur?
Noapte buna fetele mele
Flavia (sotie si mamica fericita)
SunSmile spune:
Neata
O zi faina va doresc! Multumesc si tie Andru!
Pup
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
a.cicel spune:
Neatza
Mie nu mi-a mers netul pana acuma, asa ca nu am putut intra la ora obisnuita. Am un somn... Si un chef de lucru
Him ma bucur ca esti mai bine acum. Ai grija ca vremea asta e tare inselatoare.
Ieri cand am plecat de la munca am mers cu iubi si am luat 1/2 kg de capsuni. Am spus ca imi ajung. Asta era la ora 4. Normal ca am ajuns acasa si i-am mancat pe toti pe nerasuflate. Aseara pe la 7 jumate...vroiam capsuni. Am mers in piata si noroc ca am gasit. Intr-un singur loc mai erau, ca era tarziu totusi. Numai o nebuna ca mine se trezeste la ora aia ca vrea capsuni. Iubi era disperat, ca daca nu gasim nu stie de unde sa imi cumpere.
Eu azi am intrat in saptamana 28
Andreea 28+
POZE
fannna2003 spune:
sunule astept sa-mi dai vesti bune!
a cicel tu ai crezut ca juma di kil te satura...eu mancam cate 2 kg de piersici pe zi...capsunele e alta poveste...sunt pasiunea mea...mor dupa ele
pup norici si sper ca azi sunteti mai optimiste(vorbaret)
Elena
SunSmile spune:
Neata again,
Inca nu am vesti....
Eu azi sunt varza....mama lor de rushi dureroshi care ma tzin lipita de pat!
Dar ne auzim.....o sa ramana laptoapa prin preajma!
Pup
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by fannna2003
sunule astept sa-mi dai vesti bune!
a cicel tu ai crezut ca juma di kil te satura...eu mancam cate 2 kg de piersici pe zi...capsunele e alta poveste...sunt pasiunea mea...mor dupa ele
pup norici si sper ca azi sunteti mai optimiste(vorbaret)
Elena
Pai avand in vedere ca vineri am mancat un kg fara sa respir...(de fapt a gusta si iubi vreo 4-5 bucati ) ma gandeam ca mi-am facut plinul. Dar se pare ca nu. Acuma.. iar vreau capsuni. cred ca o sa dau fuga in piata.
Andreea 28+
POZE