Clubul nurorilor (51)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

quote:
Originally posted by Alynutza

Flavia, distractie placuta, petrecareato!

Cherry, azi expira termenul de 2 saptamani. Daca pana la 6 nu am nici o veste de la reprezentata, maine ii iau pe sus sa-mi dea din pamant din iarba verde, de unde vor ei, dar sa mi-o dea, ca asa au zis, maxim 2 saptamani, ori eu banii de atunci i-am dat si am ramas cu banii dati si fara masina.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Foarte bine, Aly, fii pe pozitie, ca astia sunt nesimtiti, de obicei te tin mai mult decat iti spun cand semnezi contractul. Si noi am stat cu telefoane pe capul lor ca sa o luam la data fixata. Am asteptat 2 luni, caci abia se lansase si erau foarte multe programari.
Daca ai nevoie de ajutor, vin si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

buna la norici!
odata pe saptamana apuc si eu sa intru sa citesc ce aventuri mai aveti voi, sa va salut si sa va pupic, ca tare ma mai dixtrati!
Marinar, dragut bancul.
pupici la voi, ca fug inapoi la treaba. sorry

Poze
Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in
momente care iti taie rasuflarea.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Alynutza

Fetelor din Bucuresti !
Stiti cumva o croitoreasa buna? Acum mi-a spus domnisoara mea de onoare din Bucuresti ca pentru o rochita relativ pe langa corp (doar din talie e putin largutza) i-a cerut croitoreasa la care merge ea 2,5 m de saten si 3 m de voal (ca are fusta dublata cu voal)! Si nici macar nu e pana jos...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Aly, eu nu ma pricep, dar nu cred ca a cerut prea mult material. Pentru o rochie pana jos mie mi-a cerut 5 metri. Nu stiu ce sa zic, sa mai intrebe si in alta parte. Eu cunosc o croitoreasa foarte buna, dar este si foarte scumpa. Daca o intereseaza,iti pot da numarul de telefon. Tipa colaboreaza cu tina r si cu alte case de moda renumite, e foarte buna, dar si platesti pe masura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Pe fuga asha....
A iesit din operatie, doctorii spun ca s-a comportat ok, pana maine va sta la reanimare pentru ca e sedat. Cu alte cuvinte operatia in sine a reusit....acum urmatoarele 48 de ore sunt critice. Sa vedem cum raspunde organismul lui. Uffff.....acum as zbura in Germania, dar ma bucur ca e bine. Ca a suportat bine operatia. Nu-mi ramane decat sa astept ziua de maine sa vad cum se trezeste si ce spun medicii.
A fost si o faza comica....eu vb cu mama lui si atunci trecea unul din medici pe hol si ea cred ca i-a intins telefonul. Si el a inceput saracul direct in engleza....stiind ca "sora" pacientului e cea care a sunat non-stop de pe 10 mai pana acum. Pai dah....cred ca saracii abia asteapta sa scape de mine....ca eu sunt cea mai agitata!
DD Ajuta sa fie bine!
Va multumesc pt tot si va tin la curent!
p.s. Cami unde esti?
Alina evident ca dau de baut. Pai incepem de vineri pt Ctini si Elene, luni eu, marti tu si vineri Corina. Avem petreceri, nu gluma. Si sambata e nunta Nicoletei!

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

Sunule, ma bucur ca a iesit bine operatia. Si sa dea DD sa-si revina si sa poata sa se bucure de viata pe deplin.
fata energicoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Wow Sun ce veste buna! Sa avem maine confirmarea ca totul va fi bine si o punem de un chef, asta da motiv

Da chiar, unde-s Cami si Him?

Sa vedeti ce soacra buna am, ca astept musafirii da nu m-am pregatit cu nimic si vin si cu copii:) Asa ca "mama" a zis ca ne face placinte si clatite si se ocupa ea de tot.
Mancao-ash de soacra buna ce am

O seara faina tuturor

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Fla, sa-ti traiasca soacra! Merita

Sunule, maine abia astept sa chefuim.

Fetele, eu plec. O seara frumoasa!

pup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

quote:

Flavia, am vorbit si cu Roxi ca stabilim cel mai sigur maine. Eu joi nu pot, asa ca daca nu se poate maine, lasam pe sapta viitoare. In legatura cu cealalta problema, din pacate nu stiu alta metoda. Dar ce ti-a casunat asa tare pe AC?

bine ca i s-a cashunat! ca aud din ce in ce mai multe femei nemultzumite de efectele AC-urilor! cred ca-s mai ok alte metode, ma refer ca au mai putine efecte asupra sanatatzii, decat AC-uirle. cerd ac depind ede organism....

flavia, cred ca mai era ceva metoda cu vitamina k...praca auzisem acum mult timp in urma. nu am testat-o pe propria-mi piele, dar daca mais tie cineva metoda cu pricina, poate iti da mai multe amanunte.

succes!!!!!

pupi tuturor!

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Sunule multam de vesti si maine tot vesti bune asteptam.

Fla distractie placuta!!!

Cherry aia de la laborator mi-au zis ca sunt gata in 3 sapt (una din ele cica dureaza asa mult)dar vineri tot ma duc acolo, pt ca si data trecuta cand mi-am facut analize tot la ei mi-au dat mai devreme rezultatele decat imi spusesera.

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Hallo fetelor,
sper ca azi va simtiti toate mai bine, decat ieri. De duminica incoace mi-a fost rau tare, am avut migräne cumplita, a trebuit sa stau in pat, ieri nu am fost la lucru, azi la fel. Azi ma simt insa umpic mai bine, asa ca maine merg iar la lucru, ca am f mult de lucru.
Cind sint mai bine o sa citesc din urma tot ce ati scris, ca ati scris nu gluma.

Sun, ma bucur din suflet ca a iesit bine operatia. Multa sanatatate in continuare, prietenului vostru.
Flavia, mersi ca ai intrebat de mine.

Va pup pe toate,
Him

Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.

photos

Mergi la inceput