Nou stil de viatza (103)
Raspunsuri - Pagina 4
Violetik spune:
Raportez cu intirziere: stagnare. Insa am reinceput dieta saptamina aceasta. Sa raspund la intrebari:
1. Am reinceput o dieta care m-a ajutat sa dau 2 kg inainte de sarbatori.Nu stiu cum se numeste poate ma ajutati voi? Consta in 3 etape: A B si C. A se tine 1 sapt cind se maninca indeosebi fructe si legume este si o lista de interzise si una de exceptii. B se tine 2 sapt la care se adauga oua,lapte degresat si peste ( lista cu exceptii) deci exceptiile deja sunt altele. Si C 3 sapt se permite deja carnea de pui brinzeturile si altele. Stiu ca 1-a saptamina e grea, apoi nu mai vroiam sa ies din A.( la mine se dau jos f greu kg)M-ar tenta sa tin dupa si daneza, dar ma tem ca n-o sa ma mentin.
2. Aerobica la DVD Carmen Electra peste o zi ( 3 ori- saptamina) sunt la a 3-a sapt.Am observat ca e mai usor sa dai jos kg.
3.Dietele disociate nu au tinut la mine si mi se par si f grele si plictisitoare. A tinut Monti, 1 kg in saptamina.WW ma plictisesc cu numaratul punctelor, deci nu tine. Si dietele de post pt mine au dat rezultate. problema mea e ca-mi plac dulciurile, dar am observat ca si daca nu consum produse animale tot slabesc. datorita dietelor mi-am descoperit necesitatile organismului meu.
4. fara zaharuri in exces, fainoase ( nu maninc de vre-o 3 luni deja ),produse tratate semifabricate ( cu e-uri). Consumul in exces la general.
5. De 2-3 ori in spatamina.Imi plac dulciurile!
6.Am mentionat deja la 3.
7. Dietele drastice sint foarte daunatoare!!
8.Datorita voua de 2 ani in urma incerc sa duc un stil de viata sanatos. Voi m-ati motivat sa pot face asta. Am gasit sprijin, intelegere, ajutor, bunavointa. Datorita voua am dat jos 7 kg! MULTUMESC!!! Uneori o vorba buna spusa la timpul potrivit iti poate schimba viata.
Tzuni spune:
mephala, m-am "pisicoshit"
cam de doua saptamani! ![]()
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
mephala30 spune:
Ei, atunci sa-ti fie de bine ![]()
...auzi la ea: E pisicoasa, cat o vaca de grasa...
(tu ai zis-o!!!)
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
miag spune:
seara buna natiune!
sunt varza de oboseala...noaptea trecuta am dormit 2 ore , azi am fost pe coclauri si cand m-am intors acasa am aflat ca mama a facut o criza de inima nasoala, cu fibrilatii si ca au chemat salvarea

...o sa ajung la nebuni in stilul asta...
Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
Tzuni spune:
Mia, sanatate mamei!
Io-s la munca pana dimi si dimi o iau de la capat iar! 
Roxa-boxa pe unde umbli szivem?
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
crystina spune:
Mia, sanatate mamei!
Carmen, Tzuni, Mik, Sabina saru'mana..ma simt deja mai bine.
Scriu, iar pe fuga...mi-e somn si maine iar ma asteapta o zi grea.
Sper ca in curand sa ma pot intoarce mai activa printre voi..trec printr-o perioada tare uratzica..am avut raceala asta pe care i-am dat-o acum lui Lilly si lui Ryan plus ca la serviciu am de munca foarte mult..acasa si mai mult. Sufar de oboseala cronica cred 
De mancat mananc putin si prost, sper sa imi revin.
Va pup pe toate si va doresc o saptamana frumoasa in continuare!
Cristina si
Lilly Elisa (27.10.2003)
zfcristina spune:
Buna fetelor!
In primul rand Felicitari Zuzilicei pentru bebe 

sa va traiasca !!!
Am cam disparut ca magarul in ceata dar am avut mari probleme cand cu pc-ul cand cu netul si nu am reusit sa intru deloc.Acum am rezolvat-o cu ambele dar sunt in plin santier ,renovam casa la exterior si este ingrozitor de mult praf mizerie s.a.m.d.
La capitolul kg stau bine
am 80 cu toate ca am mancat la greu junk food
dar am alergat si trebaluit mai toata ziua , asa ca nu s-a pus(spre norocul meu) nimik la loc.
Am sa incerc sa intru macar la inceputul saptamanii la raport daca nu pot mai mult.
Va pup pe toate!

botez
copiii mei iubiti
poze noi
Cristina , mamica de
Craciunita
Cristina Adriana (25.12.2001
) si piticut
Mihai Stefan (17.09.2004)
leeloo2004 spune:
Buna dimineata!
Mia - multa sanatate mamei tale si ai grija si de tine!
Recunosc cinstit ca iar m-am porcait aseara - dar de azi m-am pus din nou pe treaba, sper sa ma aduc si eu odata!
Meniul de azi, pina la cina:
MD: ceai, 3 feliute piine prajita cu pasta de brinza
Gustare: un cappuccino la plic
Prinz: pui la gratar cu salata (salata verde, ridichi, ardei gras, rosie)
Toate astea fac 645 calorii.
Gabriela si Stefan David
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Eftimie C. spune:
Buna ziua.
Pe scurt: am fost la dr, s-a uitat la Edi si ne-a trimis la radiografie.
Ne-am intors, hotarati sa discutam
serios cu dr.Tocmai atunci el iesea si ne-a spus ca ne vor primi colegii lui (adica medicii tineri care-si fac stagiatura pe langa el).Decizia lor, ne vedem peste 3 luni si atunci se vor decide, in functie de film, daca se mai intervinbe chirurgical la picioruse
Am stat afara si am asteptat dr poate ne spune altceva, dar el a intrat in operatie si ... de-acum il mai vedem peste 3 luni.Trageti voi concluziile, injurati...eu nu mai stiu ce sa zic si nu mai am nici putere
Raportul vi-l dau maine, dar e plin de "rusi" si de interzisele mancate zilele trecute 
Ma duc sa
din urma si ne auzim mai tarziu
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)