Nou stil de viatza (103)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Crystina, sanatate multa!

Fetelor, am uitat sa va spun: azi ma simt ca o vaca grasa si urata, dar fericita. Mu ma intrebati de ce, ca nu stiu. N-am motiv. Asa...pur si simplu!

Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu............

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

Crystina, sanatate multa!

Fetelor, am uitat sa va spun: azi ma simt ca o vaca grasa si urata, dar fericita. Mu ma intrebati de ce, ca nu stiu. N-am motiv. Asa...pur si simplu!

Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu............

Incepi sa te maturizezi?

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna ziua!

Ieri am dat iama prin dulciuri..... Nu ma intrebati cum - am rezistat foarte frumos toata ziua si cind am ajuns acasa, nu am putut rezista tentatiilor... Sper ca in dupa-amiaza asta sa fie frumos afara ca sa pot iesi cu piticul si astfel sa ma indepartez si de tentatii...

Miag - imi pare bine ca ti-a placut - sper sa ne si vedem la sala! Abonamentul la cardio iti permite si participarea la orele de aerobic? Cred ca da, nu? Si mai lasa-le de tigari!!!!

Meniul meu de azi:
MD + gustare (ca am fost la sala): un pahar de iaurt, un baton de slabit
Prinz (am avut o sedinta) - 2 felii de piine cu bacon, rosii, oua, varza, etc
Cina: sper ca un iaurt sau ceva mezeluri cu salata

O zi buna la toata lumea!

Gabriela si Stefan David
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Mik, ce putin mananci azi!
Si multumesc de pupic.

Tzuni, n-am vazut filmele respective caci nu ma dau in vant dupa comedii. O comedie in viziunea mea e un film la care ma doare burta de ras.
A, vacile mi se par prin definitie fericite. Cel putin asa vad eu chestiunea asta. ...ca tot fu vorba despre vaci

Crys, sanatate multa! Sper ca n-a luat si Lilly raceala.

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna fetelor! Stiu ca azi e marti, dar ieri nu am reusit sa intru sa dau raportul: -0,5 kg, deci 73 kg. Merg cu pasul melcului, 1 kg in prima luna, dar eu sint multumita, mai ales daca imi iese figura si in urmatoarele 9 luni.

Sa raspund si eu la sondaj:
1. Nu tin nici o dieta in mod special, dar incerc sa mai reduc cantitatea de dulciuri si sa maresc cantitatea de legume si fructe. As vrea sa tin o dieta, dar nu m-am hotarit la niciuna.
2. Nu fac sport, dar de simbata promit ca merg. Imi propun sa fac 2 ore pe saptamina; daca se poate 4 ore.
3. Am tinut o disociata cu care am slabit 7 kg in 2 luni.
4. "a minca sanatos" = fara E-uri si chimicale; produse BIO daca se poate.
5. Chiar si cind am slabit 7 kg in 2 luni, am avut abateri in fiecare zi. Mi-e greu sa renunt la dulciuri, la carne si la piine, asa ca abaterea e zilnica.
6. Dietele care imi limiteaza cantitativ hrana consumata intr-o zi - pentru ca sint "rea de mincare".
7. Dietele fara diversitate - axate pe 1-2 alimente - daca nu sint insotite de supliment de vitamine si minerale. Pentru ca se dezechilibreaza/slabeste organismul.
8. Fetele de la un nou stil de viata m-au sustinut sa renunt la borcanele cu zacusca acum un an jumatate cind am tinut disociatul.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Crystina, sanatate !
Ioana, idem si eu : am povestit prima data pe topic cum ca ma hranesc cu tartine cu unt si dulceata dimineata si am luat-o bine pe spinare. Si bine mi-au facut !

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by mephala30

...vacile mi se par prin definitie fericite. Cel putin asa vad eu chestiunea asta. ...ca tot fu vorba despre vaci

era un banc pe tema asta, da' sa nu dati cu roshii, ca bag beep-uri!
I: De ce vacile au ochii mereu tristi?
R: Pai cum sa nu fie asa cand sunt trase de tz...e zilnic si f..e doar o data pe an?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacri spune:

vin si eu la raport:53 kg.
am staganat saptamana aceasta.
va pup si va doresc multa multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Tzuni etsi de comaaaaaaaaaaaaaaa

si eu ma simt exact asa ca tine azi;-)

eu stagnez.
nu stiu..suntbf demoralizata...am aflat ca la unul din concursurile pt care am muncit in ianuarie nu am luat premiul si ma cam oftic.Desi stiu ca nu conteaza...dar mi se pare ca am cariera pe butuci.Statul acasa m-a nenorocit.....si nu-mi vine deloc sa ma duc la o scoala de 8 ani sa predau pian ca instr complementar etc etc:((9nu cand ma chinui aytatat cu doctoratul sam dsamd....

si de asta nu reusesc sa ma mobilizez...mi se scurg zilele monoton...si nu am nici un fel de perspectiva.

Cu toate astea, azi ma simt fericita.Nu stiu de ce.De fapt...am un milion de motive de fericire....in exteriorul meu.Numa in mine e buba.

Crystina, santate.Si eu am fost racita rau sapt trecuta.

Mik, 42 de kile? wow.Si eu aveam 48 in anul 3 de fac...ehheheee.visee......
haisa raspunde si eu.

1.Nu tin dieta.incerc sa mananc mai putin.de 2 zile am si reusit.

2.in prezent nu fac miscare.promit sa remediez,pana plecam in vacanta cea mare, incepand din iunie...sper sa am program ferm de mers pe munte vara asta.sportul in sala e fain..dar nu se compara cu innotul si mersul pe munte.

3.am tinut daneza o saptamana la 21 de ani, am slabit si nu m-am ingrasat decat cand am ramas gravida, la 22 si 3 luni.Montignac acum 3 ani,am slabit 3 kile in 3 sapt si m-am mentinut.
acu 2 ani am tinut diociat 4 zile, 2 kile, pus unu la loc rapid.

acu un an jumate scarsdale, 2 sapt, am slabit 2 kile jumate pe care le-am pus la loc f repede.

4.Mancat sanatos inseamna in primul rand mancat fara stress, in liniste, si echilibrat, din toate grupele alimentare.Cat mai natural daca se poate.Si in cantitati moderate.

5.daca tin dieta de obicei nu ma abat.Daca nu tin...ma abat in fiecare zi.....

6.toate care sunt drastice.valabil si pt nr 7.Pt ca distrug si zapacesc reactiile organismului.

8.Imi face bine ca sunt in grup..pt ca ma motiveaza.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Tzuni, esti de coma, pe cuvant!
...
de cand ai adaugat si 'pisicos' la semnatura? Ca eu tocmai am observat...

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput