Nou stil de viatza (103)
Raspunsuri - Pagina 5
Mik spune:
Buna dimineata, frumuseti.
Carmen E, din cite povestesti, eu as zice ca treaba e mai mult buna, caci daca radiografia era nasoala rau profesorul cel mare ar fi trimis pe cine va sa spuna. Curaj si multa sanatate lui Edi !
Doina (Nastad) ai inceput concediul ? Cum esti ?
(zf)Cristina, spor la facut tencuiala ! ce culoare va fi casa ?
Crystina, sanatate alor tai ! si tu pune mina si te odihneste in week-end.
Eu stau azi acasa, am pe lista o multime de treaba si, in plus, tre' sa ma duc in sat la mine pina la posta.
Meniul de azi :
- cereale cu lapta. o cafea
- friptura de curcan. legume inabusite. Compot de cirese
- (ora 4) : o clatita (asta pt ca am primit comanda ferma de la ficiorasul cel mare)
- sparangel. putina brinza
V-am pupat pe toate.
Mik.
an-k spune:
Miag multa sanatate mamei tale!
Eftime, imi pare rau ca asta a fost comportamentul doctorului. Dar eu cred ca daca ar fi suspectat ceva grav ar fi privit mai atent problema. Ma gandesc ca e totul ok si de aici si comportamentul. Pup. Mult sanatate!
Eu sunt in a patra zi de daneza si ma simt bine
deabia astept ziua de maine cu doua mese de carnitza,mmm...
.
Spor la slabit!
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
Eftimie C. spune:
Fetelor va multumesc ca sunteti alaturi de mine.
Dr. nu a apucat sa vada radiografia.El plecase inainte sa intrram noi cu filmul; decizia a fost a studentilor/rezidentilor sau poate si a lui...Oricum, panna acum megeam la 6 luni si acumm ne-a chemat la 3...Ma enerveaza de mor
3 luni de intrebari si strees.Pentru ce?Pentru ca a plecat cu 30' mai devreme de la program, pentru ca-l asteptau banii de la cei ce urmau a fi operati.Oricum, nu intra in operatie fara tinereii ramasi la cabinet....
Gata, va mai stresez peste 3 luni.Acum cautam o modalitate de a cere si alta parere, la un alt dr.Sa vedem daca coincide cu cea de la Bucuresti.
Daca apar noutati va anunt.Multumim de suport 
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
Tzuni spune:
EftimieC, chiar la asta ma gandeam si eu: de ce nu incercati si la alt medic? Daca asta e din Bucuresti nu inseamna ca e si cel mai bun! Oricum, tu fii optimista! Tinem pumnii!
Tzuni
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Eftimie C. spune:
Tzuni, multam
, dupa ce ne revenim din oboseala, stres si soc...cred ca vom cauta raspunsuri si la alt dr. mai vorbaret si ca re poate o sa vrea sa continuie ce a inceput alt dr (astia de obicei nu se baga unii peste altii).Sper macar sa ne dea alta parere.La Edi se vad rezultatele bune, dar...numai dr stie exact care e treaba.
Pana apuc eu sa citesc, spune-mi cum a fost "in balon"?A iesit cum trebuia?
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
dordia2000 spune:
Carmen si eu zic ca e mai bine sa ceri si a doua opinie ca...e mai bine intotdeauna si poate te linistesti!!!
Mia sanatate multa mamei tale!!!
Eu de 3 zile cam stagnez si ma oftic. Am fost si eu la dr. ca am probleme mari cu picioarele si...am primit un tratament care sper sa dea rezultate!!! Azi insa i-am facut vaccinul puiului de 6 luni si se simte foarte bine. Asa ca...intr-un cuvant suntem ok si de regim ne tzinem cu dintzii!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
leeloo2004 spune:
Carmen, imi pare tare rau ca dr. nu v-au lamurit...stiu si eu cum este sa stai sa astepti dupa dr. care sa stea de vorba cu tine si sa-ti raspunda la intrebari; dar lucrul asta, din experienta mea, nu se intimpla in spitale. Dr. vostru nu activeaza si la un cabinet particular? Daca da (si daca e bun, sigur e si la un particular), atunci poti face o programare acolo si pe timpul consultatiei va sta numai cu voi si teoretic ar trebui sa va lamureasca raspunzindu-va la orice intrebare ati avea! Spune-ne cum il cheama si poate te putem ajuta?
Masa mea s-a schimbat - in loc de pui am mincat 3 mici cu salata...
Gabriela si Stefan David
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
Salutare si de la mine ! Am avut o perioada dintr`aia, vestea buna e ca de la 72 de kile de ultima data azi dimineata cantarul m-a salutat cu 71,500 ...
Intru sa va intreb daca vrea cineva sa tine cu mine daneza, eu incep de duminica, 21.05.06. si-l inchei, cu bine
, pe 02.06.06, vineri.
Vrea cineva sa tina cu mine ??? ...
Modificarile pe care le fac cu siguranta in meniu: in loc de carne de vita/miel vo ipapa piept de pui fara urma de grasime.
Va pup pe toate si sper sa fiu mai activa pe vvitor !
Sanatate tuturor si pupici pe burtici ! 
Daria &
Giulia (2004 08 16)
miag spune:
fetelor azi am umblat cu mama pe la medici si la fel cred ca voi face si maine ca ne-au dat un cearcef de analize de facut...

Nu m-am scapat la interzise, am papat niste salata si cam atat.Sper sa ma linistesc si eu din atatea probleme si sa am timp sa ma duc la sala...si sa tin si un regim echilibrat...in rest...muuuuuuuuuuuuult de munca...si eu azi nici nu am intrat in birou pana acum

Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
miag spune:
multumesc tuturor fetelor pentru gandurile bune in legatura cu mama...

Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!