Nou stil de viatza (103)
Raspunsuri - Pagina 6
Delidana spune:
Buna dragelor
Am modificat lista. Vad ca s-a umplut de
, ceea ce e foarte bine.
Felicitari tuturor celor care au slabit saptamina aceasta si celor care s-au mentinut.
Eu tot la 67 kg ma mentin dar las
in dreptul numelui meu pina incep sa scad, asa ca sa ma ambitionez mai tare. ![]()
Eftimie C si Miag, multa sanatate celor dragi!
Am citit raspunsurile voastre la cele 8 intrebari. Interesante as putea spune... Observ ca mai toate avem aceleasi idei despre ceea ce inseamna un stil de viata sanatos. Pentru fetele care au zis ca se simt "pe dinafara" (nu mai stiu care era exprimarea exacta insa am retinut ideea), este adevarat ca lumea va raspunde mai rar in general pentru ca nu scrieti prea des si construirea unei relatii de orice fel presupune timp. Eu sper ca in curind sa simtiti ca faceti parte din familie. 
Eu m-am hotarit sa merg la sala cit de des posibil. Am fost duminica, luni am alergat, marti si azi am fost la sala din nou. Azi m-a prins ploaia la intoarcere si m-a facut fleasca. Dar a meritat.
Meniul:
MD: 2 bucatele ananas, cereale cu lapte de soia
P: un sandvis cu brinza-crema Philadelphia Light, salata
C: o portie de mincare de mazare cu carne de pui.
Intre mese: 2 pere, 2 mere, 1 banana.
Gustare inainte de sala: 2 biscuiti Wasa cu miere.
Va
pe toate.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Sabina spune:
Mia, sanatate mamei si...ai grija si de tine!
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
miag spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Mia, sanatate mamei si...ai grija si de tine!
Sabina siwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
multumesc..pupici

Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)Winners never quit, quiters never win!
miag spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
3. Ce dieta/diete ati urmat pina acum si cu ce rezultate?
Cura cu Herbalife – eficienta, am dat jos 10 kilograme, m-am mentinut mai bine de un an, dupa care am mancat din nou aiurea si m-am ingrasat la loc.
Tzunimic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Tzuni, cat timp ai luat Herbalife????? Cum ai facut revenirea la o alimentatie normala?
Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)Winners never quit, quiters never win!
Tzuni spune:
Am facut o cura de Herbalife de o luna. Pt ca cele 10 kile le acumulasem in timp scurt si procesul de slabire a fost rapid. Dupa aceea a urmat inca o luna de Herbalife (o shema mai simpla), un fel de mentinere, de fapt de obisnuire a corpului cu noua greutate. Dupa am mancat asa cum ma obisnuisem in timpul curei: salate, piept de pui, fructe, cereale, lactate degresate. Dar, conform non-consecventei ce ma caracterizeaza, intr-o zi am dat iar iama in chipsuri, mcshit si alte interzise.
Tzuni
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
miag spune:
tzuni, merci pentru raspuns...
De azi incep si eu Herbalife, aseara au venit nasii noastri la noi si mi-au adus cadou o cura de 1 luna de Herbalife.(formulele 1,2,3 si activated fiber). Mie, sincera sa fie, imi este putin teama de efectul yo-yo dar sper sa nu se intample.
Astazi ma duc cu mama la endoscopie si imi este o frica de nici nu stiu cum ma cheama.
Pupici la toata lumea.

Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
dara spune:
Buna dimineata!
Ce fac fetele, harnicutele?
Mia si Carmen sanatate celor dragi!
An-K si Leeloo(m-am uitat de vreo doua ori in josul paginii sa vad cum se scrie nick-name-ul tau
-prietenei mele din liceu ii spuneam asa) care sunteti in plina daneza bafta si putere in continuare... Am tinut si eu daneza asta, asa cum am mai spus si a fost ok, am slabit chiar mai mult decat vroiam...
Tzuni-m-am uitat la pozutele voastre din "balon"- felicitari pentru initiativa ta !
Delidana cand vad ce fructe scrii tu ca mananci imi lasa gura apa... Vreau si eu!
Si tutror celor care sunt aici pentru un stil de viata sanatos
!
Eu sunt in plina cura cu supa de varza...cam fara supa de varza
In sensul ca fiind la serviciu toata ziua mi-e cumva sa-mi duc borcanu' cu mine, asa ca am preferat sa mananc ce se mai putea manca in fiecare zi (respectiv fructe si legume pana azi-azi am 3 banane pe langa supa
) si sa zic ca mananc supa cand ajung acasa. Am mancat supa luni, in prima zi: vreo 3 boluri (cam micute...), a doua zi deloc, a 3-a zi un bolut...
...dar m-am cantarit azi dimineata si surpriza "e bine-bine e foarte bine!!!
"... Va spun luni!
Roxa pe unde esti (sa te caut pe la Cluj Rulz...da' mie mi-e si rusine sa intru acolo ca m-am inscris si eu dar...atat...)? Ca ziceai sa ne apucam de disociata... Tot un fel de disociata e si asta si pot sa spun ca ma sumt super OK
! Sa vad de-aci incolo cum o duc ca au trecut zilele de fructe si legume... Zice sa mananci cate poti dar...cate poti sa mananci? Ca mie dupa un mar si 2-3 ridichi plus 1-2 castraveti mi s-a si taiat pofta de mancare... Sa vad cum o scot la capat cu orezul, bananele si carnurile... In rest... In loc de supa aia beau ceai verde antiadipos (1 pe zi) si ceai lipton pentru energie!!!
Va pup pe toate ! (mama ce-am mai scris!) Promit ca o sa raspund si la intrebari!!!
O zi buna sa aveti!
Dara si Darisor http://photos.yahoo.com/dana_birtas
"Oamenii mari nu inteleg nimic, niciodata si este obositor pentru copii sa le tot explice"
Antoine de Saint Exupery - "Micul Print"
mephala30 spune:
Fetele, azi e ziua cea mare: Diana, nastere usoara si refacere rapida! 
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
an-k spune:
Nastere usoara Diana, Sa ai un bebe sanatos, frumos si mancacios!
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
an-k spune:
a patra zi de daneza a mers foarte bine cu o mica exceptie, acum numai la acea abatere ma gandesc
, la pranz trebuia sa pap un iaurt si 200ml de scu de portocale si eu mi-am pus un pahar. Dupa ce am papat "m-a mancat" sa vad cati ml avea paharul... si avea 300
. Acum n-o sa intrerup cura, dar totusi
. Voi ce credeti?
Dara merci pentru sustinere!
Azi a cincea zi ma simt ok si ii dau mai departe!
anca si micutza Bianca(14/03/2005)