Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marair spune:

Salutare, fetelor!Sunt Mara, am un bebe in burtica de 12 sapt si mai scriu si eu din cand in cand ceva pe aici.Va citesc aproape zi de zi, dar balamucul de la serviciu nu-mi permite sa discut cu voi cat as dori.Din pacate, sunt mai "motata" decat voi, in sensul ca am aflat cand aveam opt sapt ca am hepatita c!!!Soc maxim!Din fericire, nu m-a afectat, ficatul meu nu e afectat,si nu-mi ramane de facut decat sa am un regim de viata foarte echilibrat.Exclus orice tratament.O sa ajung maine la dr. Tutunaru, care are cel mai mare orgoliu din lumea asta, pe care imi vine ba sa-l iau in brate, ba sa ma cert cu el.Si voi vedea, voi face triplu test si eco morfologica la 14 sapt.Despre creme antivergeturi, nici nu m-am gandit!Dar e buna preocuparea asta!Ma bucur ca sunteti o mica familie si sper sa-mi gasesc si eu locusorul printre voi!
Va pup pe toate si sa aveti o zi excelenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama.lia spune:

Cristina, am gasit povestea ta, curajoasa fata, ce sa zic?? bravo tie!

Fetelor am o framantare si nu prea stiu cum sa procedez: eu la serviciu nu am zis nimic pana acum despre bb, pentru ca la inceputul sarcinii exista riscuri, etc, dar acum, ca se diminueaza din zi in zi- am ajuns la saptamana 13 cred ca ar trebui sa le spun, pt ca incepe sa se vada imediat - deja se vede uneori, dar daca stii sa te uiti. Si sigur s-ar supara daca ar afla tarziu... Dar... aici vine problema - sefii mei sunt super agitati si nervosi si tipa-ntruna, toata saptamana i-am pandit, dar n-am avut curaj daca sunt in starea asta. Pana cand pot sa le spun? Voi cum ati procedat? Si trebuie sa anunt si la resurse umane, dar nu am nici o hartie de la dr. ca sa dovedeasca faptul ca sunt

Pupicei la gravidute!

Amalia 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

amalia, din cate stiu trebuie sa ii anunti pana in luna a treia asa ca grabeste-te mai ai putin

nici eu nu am facut scris,dar eu am mers pe incredere...
fa-le o notificare scrisa prin care ii anunti nu stiu daca trebuie neaparat sa le demonstrezi ca esti gravida
daca nu le spui in timp util, isi reserva dreptul sa te dea afara...
vorbesc la modul general, evident

eu le-am zis "pe gura'din prima zi cum am aflat mai ales ca voiam sa vad moaca sefei
stiu ca sunt putin sadica, da asa sunt eu...

va pup pe toate

desiree 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Va multumesc tuturor pt incurajari. Om vedea cum trec si peste seara asta.
Am uitat sa va spun ca un medic mi-a spus ca pot avea intepaturi jos la burtik din cauza gazelor. Ca cica ieri(alaltaieri) am papat linte.....si de-aia... nu prea cred.In fine, a intrat frica-n mine si nu mai pun gura pe fasole nici linte nici alte cele gazoase...
Miro mersi ca mi-ai pus poza
Maine, daca n-o sa mor pe masa medicului diseara, va povestesc ce si cum.puuuuup
Dbunny 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

ELENALOVE - eu mi-am pus 2 poze in album, cu mine si cu bebe la 10 sapt...nu ma luati pe mine la rost, ca am sugerat si eu , nu am dat cu paru'.

toate cele bune la toate fetele.

apropo de spusul la serviciu: m-am amuzat ca m=am dus la HR sa le spun si sa le dau hartia de la medic si a is ca nu ii trebuie , ca ei ma cred pe cuvant. apoi i-am spus ca ma marit si vreau sa imi programez cele 5 zile de concediu ..dar ca o sa le aduc mai incolo certificatul de casatorie, ca inca nu am "comis-o"...zice iar ca nu le trebuie dovada ca ma cred pe cuvant ...hahahaha...ce mai tara de nebuni, aici orice zici esti crezut...dar si cand minti si te prind...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny75 spune:

Buna!M-am conformat si am pus si eu cateva poze in album.A fost taare greu,dar ,pana la urma am reusit.Pe 27 am programare la echo 3D la dr. Iosup.Oare este prea devreme?As fi aproape in 17 saptamani.Voi ce parere aveti?DENY15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny75 spune:

Florentina,LA MULTI ANI pentru Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Salutare, fetele mele!
Azi am vorbit cu doctorita gineco , m-am programat joia viitoare si am intrebat-o si de faza cu toxo-IgG-pozitiv, si mi-a zis ca pot sta linistita, am anticorpi, nu-i nici o problema pt bebe. Mie imi era frica ca nr de anticorpi sa nu fie prea mare si sa influienteze negativ sarcina(acolo scria mai mare ca 3, iar eu am 14,8), dar m-a linistit, asa ca nu mai am nici-un morcov stiti voi unde. Cand ma duc la ea vreau sa o-ntreb ce parere are despre triplu test, daca sa-l fac sau nu si despre analiza de CMV.
Miro, nu-mi sterge albumul, incerc maine-poimaine sa pun poze, iar daca pana luni nu reusesc, poti sa mi-l stergi ca ma las pagubasa.
Va pup pe toate, mai intru maine sa ma chinui cu pozele. Miro, te rog, stai pe aproape!

Roxana12+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Neatza burtici,am trecut sa va salut si sa va povestesc ce am auzit ieri de la o moasa.
Poate stiti deja,dar sa nu radeti ca persoanele la care am verificat s-a potrivit.
Deci,cica atunci cind misca bb sa fim atente in ce parte da mai mult cu piciorusul...daca da in dreapta e fetita,iar in stanga e baietel.
Am ras cind am auzit,dar apoi mi-au confirmat citeva mamici.
M-a distrat si am zis sa va povestesc si voua,macar asa de divertisment daca n-o fi adevarat!
Pupici!

Dana 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

neatza fetelor,
aseara n-am mai avut acces la net ... avea sotul de lucru ... dar sunt azi pe acilea.
Daca nu se descurca careva ... da-ti o strigare.
SAU - trimiteti de pe mailul personal pozele pe mailul comun si vi le asez eu in albume.

NU STERGEM ALBUMELE!!! - inca, asa ca fara panica ... si chiar nu e vorba de fetele serioase ce scriu zilnic ... ci de fete care doar s-au inscis la noi si nu am mai vazut un mesaj de la ele din februarie - martie. Si doar de albume este vorba ... nu si de lista. Vom adauga atatea albume cate ne permite yahoo. Daca spune stop .. vom lua impreuna o hotarare ... al cui album il vom sterge ... in prealabil putem sa-i trimite si un Pm, mail inainte ... poate fata doreste sa mai intre ... si noi o excludem.
Deci nu se sterge chiar asa ... ok?
Daca aveti alte idei ... sa nu ezitati ... ca nu e forumu lu tata-miu sa decid numai eu, ok?

Va pupic dulce burticile si mai vb.

Miro15+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput