Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

hi hi hi Dana ... ce distractie.
si eu am aflat zilele trecute faza ... dar eu am aflat-o invers: cica baietzeii dau in dreapta si fetitzele in stanga.
Cea care mi-a spus ... e asistenta medicala ... si la ea s-a verificat .. insa am mai intrebat in dreapta si-n stanga si nu verifica. Daca mai esti si la prima sarcina ... nici nu stii ce simti ... o fi fost bebelu sau nu ... poate el saracutzul sa-ti tot faca semne .. ca tu habar n-ai.
Sunt curioasa daca verifica la mine si care varianta ... plus ca s-ar putea sa aflam deja de la ecograf pana sa se apuce ei sa bata. Stiu ca bat de la 4 luni si jumatate, nu?

pupicei

Miro15+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Nu stiu exact la cit misca,dar stiu ca e diferenta daca e prima sarcina,adica misca mai tarziu putin.
Eu am verificat chestia la Dana si la Misu si s-a potrivit ca Dana are fetita si Misu baietel.
Sa vedem acum la voi ca aveti burticile mai mari daca se potriveste!

Dana 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

neatza burtici

am vazut pozici noi in album cu fetele noastre, chiar s-au mobilizat dragele de ele

la chestia cu miscatul bebeului, inca nu a miscat... la voi la cate saptamani a miscat?
voua nu va este cald? eu transpir rau de tot sub sani trebuie sa stau cu prosopelu sub birou sa ma sterg cu toate ca avem aerisire...mi-au crescut mari-mari cat ai Pamelei Anderson si tricourile mele mulate au devenit ca de copii mici...mi-au intrat rau de tot la apa

saptamana viitoare vineri ma duc sa faca eco de 12 saptamani sa masoare pliul nucal ( ce o fi ala) si sa imi faca dozare de anticorpi ca am RH negativ sa vada daca e pericol pentru bebe...

va urez succes la toate burticile si mai asteptam pozici noi

desiree 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RUXMAX spune:

Madaluta, de la 10 saptamini iti poti vedea bebele la echo abdominal, eu asa am facut si se distingea foarte bine, chiar a putut sa-l masoare etc. Deci daca mai ai temeri mai fa-ti o echo ! Sanatate si tine-ne la curent!

Pt fetele care vor sa anunte la birou, (ca aveam si eu spinul asta mai acum vreo 2 saptamini): trebuie sa mergeti mai intii la medicul de familie care va da o adeverinta cum ca sunteti gravida, in cite sapt, sarcina in evolutie si daca e dragut va scrie si ceva recomandari: se evita deplasari lungi, ortostatism, eforturi etc. Apoi faceti voi de mina o instiintare, ca cerere nu se poate numi, catre biroul resurse umane, "Subsemnata..., salariata la..., va aduc la cunostinta ca snt insarcinata in n saptamini...semnatura/data".

Sa nu uit, mai consultati si Ordonanta de urgenta 96/2003 care se refera la protectia maternitatii la locurile de munca.

Asa...deci cu ambele hirtii, cea de la medic si cea facuta de minuta voastra, mergeti la Resurse umene - Personal sau cum se mai cheama, le depuneti acolo si pa! Ei in 10 zile, conform Ordonantei, trebuie sa intiinteze Medicina muncii si sa va dea si raspuns.

Pe mine m-au mai frecat nitel, in sensul ca mi-au cerut copii dupa analizele medicale, la ce-o le-or trebui, nu-mi dau seama...

Ruxmax 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Pup toate burticutzele si sper sa aveti o zi cat mai buna.

Miro nu ma mai dezlipesc de sticla cu apa. Ieri am baut mai bine de 1 litru (pt. mine e mult) .

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Buna dimineata, burtici!

Ieri seara mi-am scos analizele de toxo si rubeola. Totul e bine: la toxo am ambele valori negative, iar la rubeola am IgG poz (asta dupa cate stiu inseamna ca am anticorpi) si IgM neg. Am avut ceva emotii pt. toxo intrucat am avut motanei mult timp, insa oricum au fost deparazitati si vaccinati de cate ori a fost nevoie, asa ca nu a fost nici un pericol (mi s-a explicat ulterior).

Va pup si va urez o zi buna...

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

La voi e mai simplu cu lovitul prima data ,dar la mine cu doi? Hi,hi,complicat,nu?Oricum sper sa aflu la echo de pe 25 !! Sper sa-si poata da seama dl.profesor,daca nu....fac 4 D la 20 de saptamani . Eu tot sper sa fie fata si baiat,ei,ce spuneti? Sper frumos,nu?
Cat despre kilograme pot sa va spun ca nu am luat nimik in plus dar mi-a crescut o burtika imensa !!

http://photos.yahoo.com/verocika2002
14+ cu doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

pupici pe burtici!

Am fost astazi la eco 3 si nu stiu cum sa atasez poza :(, sa vedeti ce mari suntem.
Avem in jur de 9 saptamani, 2 cm si 11 mm (ce mare sunt!!), ne jucam deja prin lichidul amniotic si dam din manute si din picioruse!!!
Totul este ok, analize ok, col ok si inchis, lichid amniotic in cantitati normale si burtica lui mami creste (adica nu numai burtica, mami creste toata, dar nu conteaza, bb sa fie sanatos).
Mami, tati si bb - suntem foarte fericiti!

Roxana, pai nu ti-am spus si eu ca este ok?
Deny75, eu cred ca este ok, nu e prea devreme...
Miro

Ingeras9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubi26 spune:

Am revenit si eu, ce-i drept, cam tarziu! N-am mai scris de pe la Pasti...Sunt mai lenesa la scris. Am citit oricum, tot ce ati scris.
Nu reusesc deloc sa pun pozele in albumul creat de Mirona...Daca m-ar putea ajuta cineva. Eu am album pe yahoo, dar nu-mi da voie sa le pun in albumul de aici.
Poze cu bebe nu am, pt. ca mie imi face dr. la fiecare echograf filmulet pe CD.
http://photos.yahoo.com/bubi26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubi26 spune:

M-am saturat. Nu stiu de ce nu se poate accesa nici o poza, doar am facut public albumul foto....Va rog sa ma ajutati!

Mergi la inceput