Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

gagici gagici ... nu e vorba de LA REVEDERE ALBUM ... ci doar ca cele goale vor fi amanate ... adica pe pun pe privat, sau le sergem .. .si le refacem doar la cererea fetelor.
Sa nu se interpreteze ca am vrea sa scapam de cele ce nu au poze in albume, da? la toate toate.

madaluta hai nu fi rea cu noi ... daca nu ti-a raspuns careva este pentru ca nu stie ce sa-ti spuna, cum sa-ti interpreteze analizele. Si se mai stie ca pentru fiecare ... problema personala este majora.
Hai capu sus si mergi mai departe. Eu am avut o restrictie de 10 zile la efort si sex, odihna cat mai mult si repaus la pat pentru un hematom ... s-a resorbit cu gravibinon si utrogestan, dar sangerari nu am avut ... asa ca nu stiu ce sa-ti spun. Stiu doar ca stresu nu face bine, calmeaza-te si stai in pat cat mai mult. Si mai stiu ca scurgerile maro sau rozalii nu sunt chiar asa de problematice ... doar daca e rosu aprins. si tin pumnii sa fie bine.
cristina1974 si eu vreau sa citesc povestea de dragoste ... pui un link ceva?
In rest ... pusuci la toate si mai vb.

Miro15+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

Miro nu am vorbit serios cu la revedere album.....sunt convinsa ca tu stii cel mai bine ce e de facut...doar ca as fi vrut sa am onoarea de a le cunoaste si pe restul de burticutze care ne scriu zilnic (aproximativ)....deja vazand poza cu tine parca te am in fatza cand iti scriu...ceva de genul...si ma gandeam ca putem face niste comparatii la eco si burticutze

uite un pentru toate mamicile

dolores 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mio75 spune:

Buna asa va fie inima dragele mele, pe ziua de azi
Intru si eu prima data azi si ce multe treburi noi vad?
Dbunny cand te duci la curatat azi iar , gandeste-te ca suntem toate cu tine si te tinem de mana , ok? Lasa ca toate trec intr-un fel sau altul dar macar stii ca ai scapat de buba aia o data pt totdeauna.Si eu am avut candva una pe mana , a fost groaznic, mare era si mult au curatat la ea, dar a trecut. Mai in gluma acum : ti-amintesti visul tau cu bubele pe --- colegului tau din liceu??? Poate ai si darul asta al premonitiei, mai stii? Hai , si curaj.
Mirona dragutza mea, mersi de treaba cu albumul dar o vreme nu pot pune nimic in el ca a luat sotul meu laptopul de acasa cu el si pana se intoarce de la trainingul ala( iar nu stiu daca am scris bine) , nu am acces la poze ca toate le tinem pe laptop ca oamenii destepti ce suntem.Sa nu-mi stergi albumul chiar daca e gol ca eu voi pune in el, promit.
Cristina 1974 unde ti-ai scris tu povestea de dragoste ca sunt curioasa, mai bine zine-o si noua aici sa ne mai descretim fruntile( nu ca ar mai fi foarte incretite)dar mie imi plac tare mult povestile astea. Adevarul e ca si inceputul nostru a fost ca o telenovela, nici acum n-ar fi rau ci chiar f.bine daca nu am fi atat de impulsivi amandoi si de caposi si orgoliosi ( da poate ne calmeaza consilierul de care va povesteam si ne revenim).
Da vad ca bine stai draguta cu casele prin Londra, bag seama ca si parintii si socrii iti sunt destul de "grei".Bravo, ma bucur cand aud ca nu toata lumea se plange de greutati.Da vad ca si muncesti draga de tine ca esti pe drumuri toata ziua.
Tre sa plec pe fuga ( rar se intampla oricum) ma intorc si mai vorbim.
Pupici la voi

Mio 15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Elena, bun venit printre noi!
Ti-am citit povestea,si nu pot sa iti spun decat ca am toata admiratia pentru tine,iar de Alvaro altau, de sa mai zic,luptator de mic. Ai avut si mare noroc, intr-adevar, si de medicii de la clinica unde s-a nascut baietelul,de altfel toti au fost extraordinari. Tot respectul pentru oameni din astia .

Miro, daca vrei sa citesti cum mi-am cunoscut eu sotul, o poti face la femina intim, la "cum v-ati cunoscut sotul/iubitul?"......si povestea nu e gata,in fiecare zi ma indragostesc tot mai tare de el.

13 saptamani fix,fix

cristina

Mergi la inceput

Miro, te rog din suflet sa nu imi stergi albumul!!!!!!!!!!!!!!!!!
Promit solemn ca o sa pun poze in el, si cu bebe, si cu mine, si cu Iasmina mea, si cu sotul meu,dragii de ei,numai sa vin intai acasa, si poate fac asta chiar in zilele urmatoare . Si scuze ca nu am facut-o pana acum .

Mioara, tu esti o dulcica,ca de altfel toate fetele de aici....parca ati fi surioarele mele. De fapt asta si sunteti,cumva, iar sentimentul asta este amplificat si de faptul ca sunteti singurele cu care mai "vorbesc" si eu romana, ca nici gaza asta mica a mea nu mai vrea sa vorbeasca limba asta cu mine. Stii tu,Mioara cum e: muncesti de pici,dar macar ai o motivatie zdravana. Am avut si noroc, ce-i drept, si cu parinti si cu socri cu situatie materiala foarte buna, ca nici unul nu se plange, slava Domnului,dar muncesc si ei ,saracii,de le plang de mila uneori.

Of, Roma asta m-a facut asa romantica,de ma gandesc numai la trandafiri,lumanari,......... Adevarul e ca vremea isi pune amprenta zdravan de tot pe dispozitia personala. Aici vezi soare adevarat,e cald,totul freamata de viata..... La LOndra, daca intri intr-un pub,numai si ,in rest, lumea e grabita tare, si toti se plang de cat de grea este viata intr-un oras in care nici soarele nu apare ca lumea . Dar acolo sunt dragii mei,fetita si sotul,si chiar daca afara nu iese soarele asa de des, la mine in casa soarele asta iti ia ochii ,asa de bine e cu ei alaturi.

13 saptamani fix,fix

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Cristina1974: ai zburat cumva cu EasyJet? Pt.ca a venit o prietena din Londra acum vreo luna si-mi povestea de exact ceea ce spui si tu! Cunosc ambele zone unde ai case...eu am stat in Stratford! Insa ma mir ca nu stii niciun roman, intrucat astea doua sunt zonele cu cei mai multi romani, in special Wimbledon! Sigur timpul nu ti-a permis pana acum sa cunosti oameni din tara natala!

Elena, unde pot citi si eu povestea cu baietelul tau? Si, bine ai venit!

la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

cristina, multumim pentru caldura ta..
miro, eu zic sa o iertam de data asta sa nu ii stergem albumul...
cristina, am orbecait dupa povestea ta de amor prin arhiva si nu am gasit si mi-e lene sa mai caut..da tu un link aici sa o poate citi toate samburicile de nov-dec...

te rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

dolores tzuca-te mama ... ai vazut ce stimularam fetele?
acu sa vezi ce de poze o sa fie in albume.

fetele ... nu le sterge mama inca ... asteptam sa va vedem si pe voi.
fug in pauza si revin ... cu completari in listutza si ... poate va mai si scriu ceva .. sa vedem dispozitia.

Miro15+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput

Fetelor,mea culpa !Povestea mea nu e la "femina intim",cum am zis mai inainte,e la "in unul sau in doi...mergem mai departe!",la Liste de discutii. E acolo un subiect, "cum v-ati cunoscut sotul/iubitul". Ma gasiti si pe mine pe pagina 3 sau 4.
Asiza,stii tu care e problema mea? Eu doar dorm, sa zic asa, in Walthamstow,deocamdata, ca toata activitatea mea in Londra e in Kensington,acolo e si gradinita fetitei si tot. In Wimbledon nu am auzit romaneste in jurul meu niciodata, insa in Walthamstow stiu ca sunt o mutime de romani,insa stii tu, nu pot sa ma duc la om sa-i sar in brate si sa-i zic" O,dragul sau draga mea, ce bine ca te-am gasit!!!!! Si eu sunt romanca!". Asta e, nu am avut timp sa imi fac prieteni romani,si daca nici sotul meu nu e roman (este britanic, dar de origine iranian),va dati seama ca cercul meu de prieteni include o gramada de natii, da' numai romani nu.Si sa stii ca am zburat cu Easyjet, mama lor de smecheri, ca m-au speriat bine tura asta.....

Acum va las, ca indata trebuie sa stau de vorba cu niste domni italieni. Intru eu mai pe seara iar, sa va citesc,iar de pozite, nu uit,mai ales ca luni o sa am si eu prima pozita cu bebicul,la aproape 14 saptamani(?????????).

la toate fetele si la toti bebicii. Aveti grija de voi.

13 saptamani fix,fix

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mio75 spune:

Cristina mama si tu esti tare dulcica da nu le baga pe fetele astea in ceata de tot ca te cauta de nu mai pot pe unde zici tu dar nu acolo e povestea ci pe : In unu sau in doi mergem mai departe la Cum v-ati cunoscut sotul/sotia
Hai sa-ti zic cat de mult ni se aseamana povestile de amor
Si eu am avut exact ca si tine o ffff lunga relatie exact de 8 ani care s-a terminat ca si cand nu ar fi fost vreodata. Si al meu sot e cetatean strain dar a venit el in Romania , e adevarat ca e de origine romana si ne stim de cand aveam vreo 10 ani, ca a fost innamorat de mine toata viata. Cand eram copii, in clase paralele, el era cel mai scund din clasa iar eu cea mai inalta, iar el imi zicea ca ma iubeste ( prin cls a cincea )si sa fim prieteni si eu ii explicam ca e prea scund pt minesi ca il plac pe al sau bun prieten.Iar el suferea saracul... Si iaca VIATA!!! Dupa mai mult de 14 ani in care nu ne-am vazut deloc(intre timp el s-a mutat in alta tara , a dobandit alta cetatenie) ne-am revazut intamplator ( unchiu-sau i-a dat nr.meu de telefon ca ma cunoscuse cand tineam o licitatie pt utilaje de mobila la o firma de lichidari)si dupa vreo doi ani intr-o seara m-a sunat(eram la o intalnire aranjata cu altul asa ca nu m-am intalnit cu el). Nu mi-a venit sa cred , practic si mie imi placuse intotdeauna si ma gandeam cu drag la el intrebandu-ma ce mai face prin viata. Si-a facut si facultatile prin Cluj ca mine dar tot nu ne-am intalnit asa ca... era tare ciudat. Apoi a fost tare complicata seara aia...eu sa-l jetez pe ala cu care eram in oras, ala nu voia, intre timp al meu a plecat din tara, mi s-a descarcat telefonul nu l-am putut suna ( al meu ar fi ramas in tara sa ma vada dar nu telefon , nimic, a zis ca nu ma intereseaza), ma rog...noroc ca mi-a lasat un mesaj cu un nr.de tel din Germania, oricum convins ca nu-l voi suna dar peste 3 zile l-am sunat, peste alte 2-3 luni a venit iar si ...un barbat inalt, mult mai inalt decat mine, frumos sa pici nu alta, azi suntem casatoriti de mai mult de un an jumate, am sa va pun poze de la nunta.Zice lumea ca suntem tare frumosi impreuna si iata ca vine si bebe. Pana la urma DESTINUL isi face treaba.
Bine, povestea e tare incalcita de felul ei dar si asa m-am lungit si nu asta era forumul potrivit, stiu...
De aceea zic, ca daca am fi un pic mai calmi si intelegatori, Dumnezeu ne-a dat in viata cam tot ceea ce-si doreste un om...sa speram ca vom sti aprecia pana la capat.
Daca v-am plictisit trageti-ma de urechi!!!!
Mirona, si sala la nunta noastra a fostimpodobita la fel ca la a voastra ( am vazut pozele), vei vedea cand voi pune poze.
Pupici pt moment

Mergi la inceput