Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

dbunny, capul sus
ai fost putin stresata si contractiile e posibil sa fi fost de la durerea suportata
bine ca ai scapat
stai acasa si odihneste-te stai linistita si incearca sa te odihnesti si nu te mai gandesti la lucruri rele

desiree

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

buna la toate viitoarele mamici..nu stiu cum va mai simtiti voi, dar eu super obosita ma simt si e abia 11.40 ..pana cand se face ora de culcare mai e o gramada...ma simt de parca as fi petrecut o noapte intreaga. asta e starea mea zilnic. dar e loc si de mai rau nu?
astept cu nerabdare ziua de 30 mai pentru a merge iar la eco.

va pup si puneti si voi poze cu bebeii vostri si cu burticile.

dolores 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Salutare, burtici....

desiree: Intr-adevar, daca ai avut un avort deja, trebuie sa fii mai atenta putin cu anticorpii astia, insa nu o lua chiar asa de tragic! Ceea ce scria Laura e ceea ce stiam si eu, intrucat si eu am AII neg si sotul O1poz si chiar ieri mi-am facut analiza de anticorpi anti RH. Vreau sa-ti spun de sora-mea care si ea are RH neg, incompatibil cu al sotului ei. Si ea a mai avut un avort inainte de prima sarcina si dupa acel avort nu a facut vaccinul pt ca nu stia la acea vreme, povestea cu RH-ul (si eu cred ca asta e ignoranta medicilor). In fine, in sarcina a fost supravegheata indeaproape de medicul ei, a mers lunar la Centrul de Transfuzii pt analiza, nu a dezvoltat deloc anticorpi, copilasul s-a nascut super sanatos, RH poz, ea a facut vaccinul...Medicul a spus insa ca, in mod cert, "copilul avortat" anterior a avut RH neg, ca si al ei, si de aceea nu au fost pb. Acuma se poate si in cazul tau sa fie la fel, sau se poate sa dezvolti anticorpi,caz in care,in sapt. 28 (sper sa nu gresesc) de sarcina, ti se face vaccinul. Si nu e deloc tarziu sa mergi de acum la analiza ...
Instiinteaza-ti medicul de toate cate le ai si te va supraveghea mai atent...Sunt absolut convinsa ca totul va fi bine pt. tine

Va pup pe toate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Florentina G pentru Maya ta draga. Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea. La multi ani printzesa mica.

Elena ti-am citit povestea candva in anii trecuti, la intrarea mea pe forum, felicitari luptarorului tau. Numai bine.
N-am vrut sa te supar cu acel "ma sperii". si sa-ti treaca. Fac corecturile cand ajung home.
Ktrinel chiar si eu ma gandeam la albumele din yahoo ... daca ne mai strangem multe .. nu stiu cate albume accepta yahoo-ul sa punem. Eu ma gandeam sa mai stergem din ele, din cele goale ... a fetelor ce nu au mai intrat de mult ... si doar daca vor ele .. care cum intra sa-si faca singure album. Asa e uratel ca sunt multe goale, ce ziceti?
In legatura cu amanunte .. eu sunt bolnava daca nu stiu tot .. sa aflu sa descopar .. sa stiu ce-mi vorbeste dr. si sa fim pe aceeasi lungime de unda. Sa stii ca altfel iti vorbeste un dr. cand vede ca pricepi ceea ce iti spune ... decat daca dai din cap si spui nuam un da sau un nu.
desiree mersi de intrebare ... la scarbici e din nou liniste. Adica am reintrat in normal. Pana data viitoare.
Lavinia_P sirop de tuse ai incercat? Plantusin de la plafare. Miere cu lamaie si vitamina C.
RUXMAX iti doresc sa scapi repede de buba cu ureaplasma. Dar ce are Madaluta? ca io nu-s informata.
Dbunny ti-am pus poza in album. Maricel puiul tau. Doamne ce am citit ... ce mai pot indura femeile. Iti doresc refacere rapida si mare mare grija la acel loc. De la ce s-a facut?
Vezi ca pentru tensiune exista la plafare pastilutze pe baza de usturoi ... am avut la naturiste o fata care a dus sarcina pana la bun sfarsit cu astfel de pstilutze. Daca te intereseaza ... pot sa caut si poti lua legatura cu ea.
leyla sigur e fierea. Ai grija de tine ... si mai fa niste investigatii.
acs concediu placut.

Va pupez pe toate si mai vb.

Miro15+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Mirona: Please, poti sa modifici in listuta numele medicului meu, ca l-ai botezat putintel...Asadar e Sbarciu Mihaila...nu e r-ul in listuta! Am vrut eu sa fac asta, insa nu m-am prins inca cum sa intru in listuta aia...Multumesc

tuturor celor care-si sarbatoresc ziua de nastere luna asta!!!

Un "Bun venit!" calduros celor care ni s-au alaturat in frumoasa Odisee pe care-o traim impreuna!!!

Cristina1974: Unde stai in Londra? Si apropo...ti-am citit povestea de dragoste...incredibil, rar sau deloc mi s-a mai dat sa aud asa ceva...Desi fiecare poveste de dragoste are ceva special, a ta e cu totul deosebita! Iti doresc numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

eu sunt de acord cu Miro referitor la albumele goale...daca tot nu sunt poze la ce sa fie asa goale....
asa ca aveti 2 variante...ori puneti poze ori la revedere album

dolores 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

RUXMAX:eu am scris si aici, dar nu mi-a raspuns nimeni si m-am gandit k fetele nu au trecut prin asa ceva si nu stiu ce sa imi spuna.si de aceea am deschis subiect nou.chiar si ieri am scris despre faptul k scurgerile mele continua dar si despre rezultatele unor analize pe care nu prea stiam sa le interpretez, dar nici de data asta nu mi-a raspuns nimeni.fetele sunt ocupate cu Kg in plus...asta e...nu stiu ce sa mai zic ....tot ce fac e sa stau in pat si sa ma rog la d-mnezeu sa fie bine
Iti multumesc k mi-ai simtit lipsa si k te ingrijoreaza starea mea.
sa ai grija de tine si de samburelul din burtica.

Madalina 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Fetelor, eu sunt nervoasa rau de vreo saptamana! nu stiu de ce, de la ce etc :(, dar imi vine sa impusc in cap pe toata lumea care indrazneste sa-mi zica ceva ce nu-mi convine sau in trafic etc...Sper sa ma potolesc mai repede, pana nu ii scot pe toti din pepeni, ca azi dim vorbeam in continuu cu tati pana l-am evervat, ca nu mai stiu de ce ma tot plangeam, eu, care nu prea ma plang si i-am zis sa mai citeasca si el niste carti, sa vada ca nu sunt eu rea, nu vreau sa fiu nervoasa, dar pur si simplu...asa sunt acum. Si a incepu sa rada.
V-am enervat si pe voi? Nu-i asa ca ma iubiti in continuare?

Dbunny, saracutza de tine, prin ce-ai trecut...am trecut si eu prin operatie, curatat cateva zile si cusut pe viu si stiu cum e...numai ca la mine a fost de la o muscatura de caine (la mana) si era mare, pe tot muschiul si era sa intru in septicemie. Asta una si alta la deget, am facut infectie de-aia nasoala si a foat la fel, numai ca mi-a taiat din ... os. Fii curajoasa!

Madalutza, stai cumintica in pat si ai sa vezi ca totul va fii bine!

Maine ma duc iar la eco si am niste emotii....

Pupicei, Ingeras9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Salutare la toate fetele!
Eu sunt de aseara in Roma,cu treaba, bineinteles, si abia astept sa ma intorc acasa,maine seara, la familia mea.Aseara, cand am aterizat, au fost ceva probleme,nu stiu din ce cauza, in sensul ca s-a simtit o diferenta de presiune cumplita in avion. M-am cam speriat eu un pic, si ma gandeam cu groaza la burtica, dar a trecut totul .
Florentina, un dulce, dulce pentru mandretea ta de fetita, si un calduros " La Multi Ani!".
Dbunny, imi pare nespus de rau ca a trebuit sa induri atata durere,saraca de tine. Adevarul e ca am auzit si eu ca in timpul sarcinii chestiile astea de care ai avut si tu se pot dezvolta foarte repede, si pot sa iti faca probleme mari mai tarziu. Lasa, mai bine ca ai scapat ,insa sincer imi pare tare rau ca a trebuit sa tragi atata durere. Uite, ca sa-ti treaca mai repede.
Ktrinel,felicitari pentru data nuntii, si pentru casa. Mi-aduc aminte cat de fericita eram si eu cand mi-am cumparat prima casa. Sa o stapaniti sanatosi si sa faceti copii frumosi si sanatosi in ea.
Asiza, multumesc pentru aprecierile la adresa povestii mele de dragoste. Acela a fost inceputul, si nu ca vreau sa ma laud, dar uneori am impresia ca inima mea nu o sa mai reziste intr-o zi de cata fericire am parte in fiecare zi de la sot si de la fetita. Muncim mult amandoi,insa o facem cu drag,pentru copiii nostri,pentru viitorul lor,pentru noi,si fiecare zi este o minune lasata de la dzeu pentru noi. Uite, mi-a dor de mor deja de fetita si de sot, chiar daca am nici 24 de ore de cand i-am lasat la Londra, insa ma bucur ca am avut norocul sa pot munci pentru familia mea, chiar daca uneori nu mai stiu de mine de oboseala.
Sa nu uit: in Londra avem doua case: una in Walthamstow,cadou de nunta de la patintii mei si de la socri,si inca una in Wimbledon,cumparata de noi. Cea de-a doua este in modificari capitale, in sensul ca mai vrem ceva pe langa ea,plus piscina, ca m-am saturat sa merg seara de seara la socri sa inot.Abia astept sa ne mutam acolo, si asta se va intampla probabil in vreo luna de zile.

Acu va las, va dau cate un la toate si mai intru mai tarziu,dupa ce imi termin treaba pe ziua de azi pe aici. Poate am timp si ies si un pic la cumparaturi....

13 saptamani fix,fix

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Elenalove27 esti pitesteanca stabilita in SUA? si eu sunt din Pitesti , bine ai venit printre noi sa ai o sarcina usoara si un bebel sanatos!
Eu greturi nu mai am, insa am arsuri la stomac! Inca mai astept rezultatul la analizele pentru listeria, clamidya, toxoplasma etc...ca dureaza mult rau dabea peste o saptamana mi le da si apoi merg la medicul meu ...dabea astept sa-l vad iara pe bebita !
Va pup pe toate!
Carla2005 11+

Mergi la inceput