O alta Timisoara (4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by Giova
Cat priveste dintisorul... se vede ceva alb sus, ca si cand ar iesi din gingie, dar pana nu-l vad iesit nu mai zic nimic. mi-e frica sa nu fie altceva si sa zic tampenii.

Adica nu vrei sa ne spui ca, daca pana amu’ ai scapat, de astazi ingerasul o sa aibe dintisor sa iti pape urechile ?

Sa fiti iubite ! Toate !

Adrian
http://www.geocities.com/dara2el/
6 tehnici in asteptarea lui BB mic

„Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia omeneasca, si inca nu sunt sigur de primul.” Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Am venit si noi de afara. Am fost sa o iau pe Caro de la gradi si ne-am dus la Yannis (prietenul ei de la gradinita). Arab . De fapt e impartita intre doi prieteni. Prietena cea mai buna a ei Husnia (o negresa tare simpatica) si Yannis. Mi-a povestit mama lui Yannis care a fost cu clasa lor intr-o excursie saptamina asta ca sunt un trio de nedespartit.
Deci fac un trio foarte haios: o blonda, o negresa si un arab

Stiti fetelor asa ma faceti sa suspin cind va citesc vorbind de camera bebelusului. Eu nu le-am facut camera la fete si asa regret cind ma duc pe la prieteni care au frumos amenajata camera!

Aici in Franta am primit doua patuturi pentru fiecare, am incercat sa investim cit mai putin pentru ca orice investitie in apartament (mobila de exemplu) o vom lasa in fata blocului cind vom pleca de aici. Cind ne-am instalat nu credeam ca vom sta atitia ani aici.

In Romania am stat 9 luni anul trecut timp in care i-am cumparat un pat de copil la Caroline si cam atat. Nu ne-am pus sa ii amenajam camera fiindca speram sa ne mutam la casa anul viitor.Asa ca tot pe provizorate suntem.
Nu stiu cind voi apuca si eu sa le amenajez frumos camerele la fete. Sper ca nu cind vor fi adolescente
Sincer pentru ele ca peretii sunt frumosi amenajati sau nu nu cred ca conteaza, important e ca au camera plina de jucarii. Doar orgoliul meu de mamica ma face sa ma simt un pic vinovata ca nu am putut sa le fac camera superba

Dia mami de Caroline Iulia (14 iulie 2002) si Stephanie Daria (9 martie 2004)

... noi ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Am ajuns si eu la comp.
Am fost la Concert la Filarmonica,a fost divin.Doamne ce artisti avem in oras!
Am fost cu copiii,desi a fost un Trio de vioara-violoncel si pian,au stat nemiscati 2 oer.De fapt au fost multi de-antiia,de la Dani,ca violonistul e tatal unuia din colegii lui Dany,am mai povestit eu de el pe forum,venit din America pentru un an sa le arate cultura romaneasca,europeana copiiilor.
In pauza dintre parti copiii s-au zbneguit la greu in curtea scolii,apoi la sfarsit inca o tura de zbenguiala.
Tot la Concert,am aflat ca Dany are o poezie de 4 strofe PDR,asa ca pana acum am intat poezia.
Simina,sper sa se faca bine Dejan,multa sanatate!
Giova,eu stiam ca cei 2 dinti de jos,ies primii,poate gresesc,sau poate nu e regula.
Miro,n-am apucat sa ma ocup de pozele alea,e adevarat ca se dezlipesc figurinele,daca le lipesti doar cu adezivul care e pe ele,eu am pus in plus prenandez si stau de cativa ani acolo,cu toate ca unii copii veniti in vizita erau curiosi sa traga de ele.
Dia,clar ca Steph seamana cu tine.
Darael,gresesc sau nu cu dintii? ca incep sa uit tot mai multe despre copilashi asa mici?
Albi,dam mielul Cosminei.
Cosmina,ce mai fac nazdravanii? felicitari pentru progresele de sofat.

Fetelor,eu duminica nu pot si nici sambata,sambata e ziua lui socru-miu si mergem pe-acolo,iar duminica am vom fi in Mall,la repetitii iar seara cantam,asa daca daca aveti chef sa treceti prin Mall,imi ve-ti vedea elevii,vor canta jazz,latino,afro,tot ce da bine pe tobe si alte alea.
Va pup si va urez noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

am luat 10

is franta....

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bravo, bravo Ingerash !!!

Dia stiu cum e sa nu poti amenaja camera copiilor.eu muream de ciuda cand vedeam cum amenajeaza toata lumea camera viitorului bebe. Marco doarme cu noi in camera, dar macar are mobila lui si abia asteptam ca in august sa ne mutam in ap. nostru si sa ii amenajez camera lui. Am si luat banda adeziva cu desena si ma mai gandesc ce si cum sa-i pun.
Darel inca nu cred ca-i iese, se vede ceva dar prea vag.
Alina, da jos ies prima data dintisorii. si la Marco jos i se vede ceva alb. a observat si Clau. acum mai asteptam cateva zile, poate s-o vedea mai bine.
Tin pumnii sa cante copii frumos maine la Mall. pe la ce ora e? poate trec cu Marco.

Fete m-a apucat harnicia si am aspirat, spalat sters praful.
Asa ca... sambata sunt libera.

pe maine dim.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Ingrash,meriti felicitari!
Bravo,na bucur enorm pentru tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

intru scurt ... ca n-am acces in seara asta pe net .. .se scriu DVD-uri la noi.

am intrat doar sa o felicit pe ingerasa .. sa stii ca m-am trezit dis de morning cu pumnii stransi.
Bravo! o meritai. Acum ... relax, da?
si pupici la toate, toate ... si fug sa-l las pe Dani

Miro15+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Felicitari ingeras

Dia mami de Caroline Iulia (14 iulie 2002) si Stephanie Daria (9 martie 2004)

... noi ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

BRAVO INGERASH!.......Asta inseamna ca vi duminica la o mica intalnire...si relazare in parc..daca vine si Albi si Miro....

Alina...la ce ora va fi cantarea la Mall?
Ioana...sa stii ca am vazut mai multi copilasi la care le-a iesit intai sus un dintisor....asa ca nu e regula...
Cat despre camera..las ca va mutati voi si atunci cine va avea cea mai frumoasa camera.....

Noi in sfarsit am avut ieri o zi fara febra...dar de mancat tot nu prea mancam...cate o gura din fiecare si multa apa..cam atat...Sa vedem cum va fi azi...

Simina si Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Ce tarziu ne-am trezit azi si la ora 12 plec sa ma intalnesc cu al meu barbat sa mergem sa vedem rochii de mirese si costum de mire.

Simina, abia astept. parca am asa niste emotii, am comandat gresia, ne uitam din nou dupa mobila, nu-mi vine sa cred... in sf. avem casuta noastra.
Ma bucur ca Dejan e mai bine si nu mai are febra. un de la noi sa-i treaca.

Gagici va pe toate sectantele, merg la dus, la preparat supica la pui si pe urma hai-hui prin oras.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput