O alta Timisoara (4)
Raspunsuri - Pagina 6
Giova spune:
Neatza!!!
Dia acum ma uit la poze. deci esti cu ochii pe noi. ok, bine de stiut
Alina asa e mai la gradi. tu daca esti la scoala e alta mancare de peste. In schimb aia mici te omoara. eu nu cred ca as mai putea lucra ca educatoare.Clau de cate ori venea la mine la gradi, pleca cu dureri de cap si ma tot intreba cum naiba rezist cu ei????
Miro desene din alea gasesti in Euro cate vrei, la 12.000 lei/bucata, parca. daca vrei iti dau eu ca am luat si nu le-am mai lipit.Si in noul ap. nu se potrivesc dcu decorul. tre sa iau din gama Winnie the poof.
Azi e o zi superba, ma pun pe adunat din casa, caci la ora 14 iesim afar pana tarziu.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
Giova spune:
Gata, vazut poze cu Stephanie si Caroline. mari, frumoase si atat de diferite una de cealalta. nu seamana deloc. cea mare parca aduce la ochi cu tine, de pitica nu stiu cu cinr sa zic ca seamana. pe sotul tau nu l-am vazut in poze.
Ultima poza, cea cu negresuta cu parul in vant e moratala.
Chiar asa unde esti Diana? Ai ramas la oradea?
Si Simina???? cum mai e Dejan?
maimuta mea
Botez Marco
mitzuka spune:
Ceau fetele!
Din pacate noi nu suntem deloc bine....Dejan are febra mare mai tot timpul....antibioticul il vomita...siropul de tuse il ia si il scupia...nu dormim nu mancam...ce mai rau de tot...Si toate astea de la o pacatoasa de gripa....
Miro..mii de scuze....am o gramada de ideii cu camera pt bb...dar cel mai bine ar fi sa ne vedem cumva sa vb ca asa e complicat de explicat..tu imi zici ce vrei eu iti zic cam ce se poate si cum se poate realiza..si o sa iasa beton...
Chestiile alea de care zicea Albi se gasesc peste tot...si sunt super ieftine...am avut si eu pe perete la Dejan in ap celalalt..nu mai stii? Chestia nasoala cu ele e ca se dezlipesc usor de tot si pica si zugraveala cu ele...
Am o gramada de link-uri cu modele de camere...pe diverse teme...ca doar m-am documentat mult pana sa ii fac la Dejan camera....aia veche ca pe asta inca nu am inceput-o...Cand am un pic de timp liber ti le trimit..ok?
Oricum mai bine facem ceva original..ca din alea are toata lumea....
Eu zic asa...ce ar fi sa ne vedem duminica in Botanic in Dacia..unde vreti voi...ca vad ca si Albi si ingerash vor sa vina...chiar daca Cosmi nu poate...poate puteti voi?
Eu sper ca Dejan sa fie ok pana atunci ..iar daca nu e eu tot vin fara el ca am o maaare nevoie de o pauza.....
Asa ca ce ziceti????
Fetelor nu va suparati ca nu va raspund la toate dar sunt super pe fuga....am vrut doar sa ii raspund la Miro cu camera..ca ea a fost f. draguta si mi-a facut proiectele pt patutul lui Dejan..
Mii de pupici ..si incerc sa mai intru....
Simina si Deian
Ingerasul nostru
Mirona spune:
vai Simina ... merci mult draga, esti dragutza ca-mi raspunzi pi fuga cand puiul tau e cu febra ... dar nu e nici o graba.
Ai grija de puiutz si de tine .. si camera bebelului .. mai are timp sa astepte ... ca mai am 6 luni pana atunci.
Normal ca ne vedem daca vreti ... si oriunde ... scurt, lung cum doriti voi.
Si nu te mai simtii datoare cu patutzul lui Dejan ... ca a fost o placere si din partea mea ... si as mai face-o oricand cu bucurie ... liber sa fie la lucru ... ca din astea sa desenez ... chefu-i tot mai mare. Si nu uita! ... vrem poze cand e gata.
Sanatate puiului si te asteptam in recreatie cand dai tu tonul.
Miro15+
am o nepotica talentata
Giova spune:
Simina imi pare rau de ce aud. la Dejan sa se faca bine.
Cand ai timp si eu vreau link-urile pt. camere de bebei. mersi.
Noi duminica mergem la iarba verde. habar n-am unde. v-am mai intrebat dar nu mi-ati raspuns .
Sambata, Clau va fi partial la munca si in rest avem program administrativ: curat, etc, etc.
Deci nu voi putea veni cu voi.
Veste de ultima ora: cred ca ne apare primul dintisor. Nu sunt convinsa 100%, dar se vede ceva alb. oricum il mai urmaresc azi, maine sa vedem, daca ma insel sau nu.
la .
fug sa pregatesc supica la bebe, sa ne imbracam si sa iesim afara.
scriu mai tarziu.
maimuta mea
Botez Marco
mitzuka spune:
Miro...stai linistita ca nu ma simt obligata...imi place chestia cu decoratul..mult de tot...
Uite niste link-uri
http://www.wallnutz.com/PhotoGallery.htm
http://www.yourkidsdirect.com/yourkids/page2.asp?Pid=89&CMB=7&partner=0
http://www.funtosee.com/product/asp/ProdID/1011/CtgID/1031/af/page.htm
http://www.funtosee.com/product/asp/ProdID/1027/CtgID/1031/af/page.htm
Uita-te peste ele....Ideea e ca ar fi bine sa stii daca e pt fetita sau baietel...desi sunt si teme comune care merg indiferent ce ai....Deci pasul unu ar fi sa alegi o tema..spatiu, mediul subacvatic, desene animate, printese, masinute, etc..in functie de ce alegi vedem cu ce culori ar fi mai adecvat sa zugravesti...Te-ai gandit si la tapet..ca am vazut in practiker niste tapete superbe..geniale..pt bb...dar nu stiu pretul....aaaa..mai sunt si borduri pe care poti sa le lipesti ca pe tapet la o anumita distanta fata de podea...cu diverse teme pe ele...Deci idei ar fi...cred ca cel mai bine sa zici tu cam ce ai vrea .....
Am vazut in Euro la un magazin perdele pt camera de bb romanesti faine de tot...dar tot asa ar trebui sa fie in legatura cu tema camerei si cu sexul lui bb...sunt cu barbie, cu ursuleti pe fond albastru deschis ceva pe verde deschis cu animalute...superbe....
Si sa va ganditi ce vreti sa puneti pe jos...aici nu prea gasiti decat cateva modele de mochete pt copii....deci si astea trebe corelate cu restul camerei...
Poti sa vezi si ce se gaseste pe dincolo..ca voi mai circulati in germania...in general am vazut preturi destul de ok pe site-uri...
Dejan in sfarsit nu a mai avut febra in dimineata asta...acuma doarme ...a si ciugulit un pic....sper ca incepe sa se refaca...
Simina si Deian
Ingerasul nostru
mitzuka spune:
Tot eu....
Ioana de mers la iarba verde puteti merge cu masina la Bazos...e un parc natural acolo..e super fain....cel putin era acum cativa ani cand am fost eu...sau la padurea verde sau la sag....sau Albina...alte locuri nu cunosc pe aproape....
Tinem pumnii pt primul dintisor...dar sa stii ca de cand se vede alb in gingie pana iese poate sa treaca muuuult timp cu miorlaieli cu caraieli...poate de asta nu doarme asa bine Marco....
A....sa il dai cu calgel pe gingie cand e agitat si daca se calmeaza inseamna ca e de la dintisori...
Pupici la Marco!
Simina si Deian
Ingerasul nostru
dia_codat spune:
Salutare fetele,
Simina ne gindim la Dejan. Speram sa se faca bine cit mai curind.
Giova la cit mai multi dintisori fara plinsete.
Sa sti ca eu nu am simtit la fete nici o diferenta de comportament cind le-au dat dintisorii. Asa cum dormeau deobicei dormeau si in perioada dintiorilor. Cred ca am avut mare noroc.
Da cum spui si tu, fetele mele sunt foarte diferite si la infatisare si la firi.
Caroline, blonda cu ochi albastrii (nu stiu cu cine seamana blonda ca sotu e cu parul negru iar eu saten).Ca fire, toata lumea spune ca e foarte cuminte. Intr-adevar e linistita si timida; DAR e fooarteee incapatinata. Daca i se pune ei in cap ca nu vrea sa faca ce ii spui, nici sa o bati, nici sa o pedepsesti si tot nu ii schimbi opinia
Stephanie, bruneta cu ochi capriu, (majoritatea spune ca seamana bine cu mine) e o fire foarte agitata. Are doua viteze de regula: repede si foarte repede! Alearga intr-una nu poate sta locului deloc dar e destul de ascultatoare. De exemplu daca vrea sa isi ia cu ea afara o jucarie anume si ii spun ca nu o luam se multumeste sa imi raspunda: Nu uam??? Caroline si la virsta ei si acum ar fi inceput sa urle si sa nu accepte varianta ta sub nici o forma!
Dia mami de Caroline Iulia(14 iulie 2002) si Stephanie Daria (9 martie 2004)
... noi ...
Giova spune:
Gata am venit si noi de afara. parc Dacia, Cetatii, posta, piata, mall si parcul din fata blocului.
Simina mersi, dar la Bazos ne-au mancat anul trecut tantarii. acum nici prin gand nu-mi trece sa mai mergem acolo. faine link-urile. mie mi-a placut ultimul, cu pestii si apa.
Dia, ai dreptate, mi s-a parut ca cea mica seamana cu tine, dar nu am zis nimic sa nu gresesc.
Ce fain ca sunt 2 firi diferite.
Cat priveste dintisorul... se vede ceva alb sus, ca si cand ar iesi din gingie, dar pana nu-l vad iesit nu mai zic nimic. mi-e frica sa nu fie altceva si sa zic tampenii.
maimuta mea
Botez Marco