O alta Timisoara (4)
Raspunsuri - Pagina 5
Mirona spune:
salutare fetele,
se pare ca nu ne vedem w/e asta si se mai pare ca nici celalalt. Albinutza draga ... deja dai de banuit cu atata Resita ... te muti colo cumva? Din 2 in 2 w/e tu esti colo ... ne tradezi.
Si vezi ca deja iti afecteaza neuronu atatea drumuri ... pana si eu m-am prins ca Gio vorbea de fapt de perioada ei de gravidie cu Marcolino in burtik, hi hi hi.
Claudia bine ai revenit, normal ca ne amintim de tine. Chiar ma uitam pe mess ... ca nu mai ai de gand sa apari. Gata? V-ati mutat? Si net nu va luati?
Felicitari pentru burtik ... in cate saptamani esti? Hai intra si la mamici ... poate ca avem DPN-uri apropiate ... la ce dr. mergi? Unde vei naste?
Eu sunt in saptamana 15 - deci 3 luni dupa unele calcule si am DPN-ul in 8 noiembrie, si voi naste cu dr. Muresan la clinica Bega.
Doamne cat ma bucur pentru voi. BRAVO. Te mai asteptam.
Miro15+
am o nepotica talentata
Albi` spune:
Moni, cum? Nici un fel de intalneala? Nici de-aia gen "parcul Dacia"?
..Daca doar din cauza mea nu se tine peste doua sapt, iar voi toate puteti, atunci nu mai merg la Resita si vin la voi Oricum, nush daca dau sau nu de banuit ..n-ar trebui ..dar am fost invitata, din nou, peste 2 sapt.. Pan'atunci poate se razgandeshte lumea si retrage invitatia Glumeam, evident
Auzi la ea... va tradez.. [fularu']
Giova spune:
Chiar asa Diana... cam dai de banuit.hai ca te eu pe mess.
Miro ce faci draguto? cum te simti? bb din burtik?
Cosmina deci te-ai bagat in priza cu sofatul. eu am mai ramas.dar lasa ca de-mi ia Clau masina e musai...numai pana atunci tre sa ma obisnuiesc cu strazile prin Tm.
Noi n-am iesit azi afara ca e urat. ma gandeam ca se insenineaza putin sa mergem la plimbarica, dar nicio sansa.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
impreuna spune:
Fetele mersi mult inca o data de sugestii.
Albi dupa ce vb cu ai mei iti trimit PM, sper sa mai tii minte sa sti de unde sa ma iei
Flavia (sotie si mamica fericita)
ingerash spune:
fetelor am intrat sa va rog sa-mi tineti maine pumnii ca am sustinerea atestatului si incep sa am emotii
(intre ora 9 si aproximativ 3 dupa-amiaza )
va tzuc pe toate, dupa ziua de maine o sa stiu daca pot sa vin sau nu la intalnire :) (daca se tine)
dia_codat spune:
Buna seara fetele,
La noi a venit canicula (35 gr), azi am iesit iarasi cu fetele la un lac din apropiere.
De fapt la doua lacuri. Am fost la un lac la care mai fusesem si anii trecuti dar care era acum foarte murdar iar in aer mirosea foooarte urit de la algele din lac.
Asa ca am pelcat in alta parte sa cautam un lac despre care citisem anul trecut ca s-a amenajat cu plaja cu nisim, loc de joaca, etc. L-am gasit destul de usor si e foarte fain pentru mers dupamesele 2,3 ore.
Am pus citeva poze in album de duminica si o sa pun acum si citeva de astazi.
Gio cum asa sa ma dai disparuta? Cu pagina de forum deschid calculatorul diineata si cu acceasi pagina il inchid la 1, 2 noaptea asa ca si daca nu ma bag citeodata in diferite discutii tot sunt prin preajma
Dia
...noi
dia_codat spune:
ingeras nu se mai poate asa! Iar te bagi in fata?
Eu am venit dupa Flavia!
Dia
...noi
angy11 spune:
Mey fetelor,o zi sa merg la scoala,sa mai am si musafiri dupamasa si raman de caruta pe forum.
Iara v-am citit,dar nu pot raspunde la fiecare in parte ca nu ma ajuta neuronul.sa incerc,pe care las afara sa nu va supa'
Albi,dau toti mieii din lume ca eu nu mananc miel.
ce-mi intelesesera ochii?te faci Carasana?He,he,la mine la Banateni sa vi sa te invat ce si cum.
Dia)bi,ai o datorie si la banateni,esti in lista .ca sa vezi ca nu te-a uitat lumea.
Felicitari pentru sarcina!
Gio si Miro,apartamentele astea de care zic is facute dupa cutiile de chibrite,cand si-au dat seama ca au sarit calul.cCa si cele din Bucovina,Soarelui,Steaua,care-s mult mai mari decat cele din Dacia,doar ca-s pe 2 nivele.Sunt cateva blocuri in oras care au asemenea apartamente.
Clar se compara cu cele de ANL si Tender,eu auzisem de ele,nu m-au impresionat,pana sa le vad.,au si alea incalzirea relativ noua,apa,canalizare la fel,toate functioneaza bine,aprops de apartamente la soacra-mea in cladire cele vechi de vand cu 100-150 cele cu 4 camere,bloc vechi,la Baile Neptun.
Buey,am fost ieri si azi la grady la Angy sa fac dansurile,horror nu alta,unul sare si ma pupa,cu altul vorbesc si nu ma baga in seama,ma adresez altuia si casca....e cumplit.
de-acolo la scoala,apoi acasa,apoi musafiri.
gata am plecat la culcare,sper sa se calmeze toate sa am timp de forum.
Pussy!
Mirona spune:
ia nu va ingesuiti pe acilea ... ca o mai aparut o buhă, da?
Alina ce dansuri faci? Ajuti educatoarea sau ce? Mai poti mama? La cate ai pe cap?
ingerash normal ca tinem pumnii. Cu intanirea nu s-a hotarat inca nimic ... tu vezi de atesta si apoi hotaram noi.
Gio mersi ... sunt bine.
da ... Diana asta nu mai apare? S-o mutat de tot la Oradea?
Sa va spun di shie. Azi am tot incercat eu sa fac desene animate pe coli A0 si sa le tiparesc la ploter. Pe naiba ... dintr-o poza mica, de o rezolutie mica .. iasa o mazgalitura la o asa imensitate de foaie. Am incercat si sa le trasform in wfm (care se stie ca e o extensie de date ... oricat le maresti sau le micesti ... tot aceeasi calitate ramane) - dar nu am reusit nici asa.
Deci am nevoie de informatii de la voi.
De unde sa-mi cumpar chestii din desene animate, din cauciuc de pus pe pereti? Cat costa? Cum se lipesc pe perete?
Simina nu o mai aparut ... ca deja ma gandeam ca o chem la mine sa-mi picteze peretii.
hai ca va pup de noapte buna ... ca m-o mai traznit o idee ... cu camera bebelului .... Doamne dar cum o sa iasa pana la urma, daca de acum ma apuc de planificari si tot schimb la planuri zilnic?
Miro15+
am o nepotica talentata
Albi` spune:
Buhuhuuuuu si io prin zona ..acoosh ma duc la nani
Gio`
Flavia, stai linistita, neuronu' meu nu-i chiar tot timpu' in greva Astept PM
ingerash, bafta maine, timen pumnii si facem galerie
Dia, nasol ca e asa cald la voi.. deja.. mie mi-e groaza de vara pe care o sa fiu nevoita sa o suport la Timi ..mie mi-era numa' bine acum cateva zile.. luni mi s-a parut ideal
Alina, daca asa se pune pb cu mielu', apăi il cedez bucuroasa Cosminei, ca nici io nu-l agreez Si nuuu ..n-am de gand sa devin Carashanca (cel putin deocamdata )
Moni, cred ca desene de-alea gasesti si pe Fâshie , cred si prin librarii etc.. o intrebam pe Diana cand apare. Faza faina cu ele e ca pot fi lipite pe aproape orice suport.. inclusiv pe mobila, de exemplu..
Chiar asa, Diana, inca n-ai ajuns de la Oradea?
Va pupez, plec la