O alta Timisoara (4)
Raspunsuri - Pagina 4
Mirona spune:
neatza gagici ... hai ca m-am mai gandit la una.
Gio ... nu compara blocurile ANL si Tender, care au preturi de jupoaie omul ... cu ceva ce s-a construit pe vremuri ... inainte de era cutiilor de chibrite ... astea intra-adevar au valoare.
Eu zic ca e pretul mic ... inca prea mic .. mai bine incepi de undeva de la 90-95 sa ai de unde sa scazi.
Si mai ceva ... daca nu se reuseste vanzarea lui intr-un an ... investitie minima in el si impartirea lui in 2 apartamente ... care se vand apoi ca pita calda cu 40 -45. E doar o idee ... eu n-as strica aceea scara interioara ... pentru nimic in lume.
Hai ca mai vb ... va pupez pe toate.
cela care n-ati iesit inca la raport ... mi-e dor de voi.
P.S. ingerash - mersi draga si tin pumnii sa iasa bine la tine ... asta inseamna ca dupa aceasta saptamana o sa mai ai timp si de noi? ne intalnim deci?
Miro15+
am o nepotica talentata
Giova spune:
Neatza!!
Fac si eu prezenta aici,iau micul dehjun, cereale.
Astept sa vina tipa la masaj.
intru pe urma, n-am vazut pozele aseara, caci am avut niste virusi si i-am pus la eliminat.
Miro, Alina eu stiu ce ziceti, dar eu tot as prefera un ap. nou, cu toata instalatia noua, etc, etc.
E misto ca are toti peretii modificati, adica nu chiar toti ca tre sa fie si de rezistenta, nu?
Impreuna, eu zic sa puneti un pret, si vedeti voi daca se vinde sau nu. E buna ideea lui Miro de a imparti ap., dar cred ca e mai complicat.
revin dupa... masaj.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
dia_codat spune:
Prezenta si eu
Am vazut pozele voastre. Vad ca s-au creat deja ceva "coup de foudre" pe acolo.Saruturi pasionale ce mai!
Revin mai pe seara.
pe toate
Dia
Noi 2002-pina in prezent
Giova spune:
Hei Dia, te-am dat disparuta.
ce mai faceti voi???
Eu incerc sa descifrez Photoshopul asta. dar mai greu.
Am vazut pozele. .
e mortala poza cu Ale si Radu. deja avem primul cuplu oficial.
maimuta mea
Botez Marco
Cosmina2 spune:
Salutare fetelor.
SUPER pozele.Nu prea ajung sa scriu pt ca dimineata cand e tanti cu Radu,eu imi rezolv una alta,iar dupa-masa copii astia cand ma vad la calculator parca ii apuca strechea.Seara sunt asa de obosita ca nici sa stau la calculator nu mai pot,ma pun in pat si adorm instant.
Nici acum nu prea am timp,dar am zis ca nu e frumos sa dispar ca magaru' in ceata,de acccea scriu la general.
Daca hotarati intalnire pe Duminica eu nu pot sa vin....cu alta ocazie DA.
Mey,de condus am condus incepand de Vineri,de cand am plecat singura,in fiecare zi.Luni de exemplu m-am dus la sedinta cu parintii la Vlad la scoala cu masina,apoi am dus-o pe maica-mea sa-si ia analizele de la laborator si cand ne-am intors Radu mi-a zis BRAVO MAMA.Mai,m-a dat pe spate
Cam asta in mare despre ce am dres eu.Marti o sa plec la Bucuresti la ambasada pt viza,dar pana atunci sper ca mai apuc sa scriu.
sectantele
dia_bi spune:
salutare fetelor nu am mai intrat de f.mult timp poate va mai aduce-ti aminte de mine?nu mai am internet acasa si de aia nu am mai intrat dar acum sunt la o prietena si am intrat sa mai vad ce e pe aici
am sa va dau o veste f. buna sunt gravida si maine facem 4 luni
am auzit miro ca si tu esti gravida felicitari si numai bine iti doresc
o sa mai merg pe la internet prin oras si poate ne mai auzim pana atunci numai bine va doresc la toate
Albi` spune:
Ciao fetelor, mai apar si eu din cand in cand
Multumesc ca nu v-ati suparat pe mine Abia astept urmatoarea intalnire, unde.. clar ca nu scapati de mine Deci.. cum zicea Moni, duminica? (S-ar putea ca in weekendul 26-27 mai eu sa fiu iar la Resita, deci.. nu promit ca atunci o sa fiu "disponibila")
Alina, ai dreptate, a fost tare faza cu telefoanele Inca putin si dadeai mielu' ..mai ramanea de dezbatut daca mie sau Cosminei Eu am ajuns la tel exact cand a incetat sa mai sune - era in dormitor, la incarcat, iar noi eram in balcon, cică la o pipă (fumatorii) si la un pahar de suc (nu neaparat de pepsi - ceilalti)
Corina, mda.. cica e aviara la ferma de la Codlea.. Ai mei deja s-au cam crizat.. cică s-ar parea ca virusul e si in aer.. si deci poate fi "împrăstiat" vant
ingerash, bafta la atestat! Nu-ti fa griji, e floare la ureche! L-ai luat deja..!
Vezi ca tot nu mi-ai zis ce sa intreb la secretariat.. Mi-a venit acum o idee.. daca vrei, pot incerca sa iti aranjez o intalnire (profesionala, desigur! ) cu unul dintre profii mei din semestrul 1, care preda si la Jurna. E un tip foarte de treaba, te poate ajuta cu nelamuririle tale.. si sigur iti va da sfaturi bune si obiective.. (e genul care n-are nici un interes sa te influenteze, intr-o directie sau alta, n-are treaba cu nr de studenti, nu e genul "hah! ca am mai prins inca un fraier care sa ne plateasca o taxa" or so..) Ce zici? ..Si poate pui si pozele cu tinuta de banchet.. imi tre' si mie ceva inspiratie pt. o rochitza de nunta (uff..ar trebui sa ma grabesc.. nu mai e mult pana in iulie )
Moni, foarte bine ai facut ca ai luat atitudine! Sper sa-ti fie mai usor de-acum incolo si sa nu te mai exploateze! Ahhh..era sa uit.. Diana a cumparat, pt camera lui Andrei, desene animate pe ceva suport de.. plastic.. (sau cauciuc..) colorate, faine.. Tu vrei neaparat pictate?
Gio`, da' imi place de tine Intai scrii ca ti-e rau de parca ai fi , apoi, 2 postari mai jos, scrii ca "dar mai la toate firmele exploateaza femeile , sau ni se pare noua ca suntem mai sensibile in perioada asta" Deeeci.. te incluzi Deja ii faci surioara lui Marco?
Simina, cum se simte Dejan? Cand il duci iar la cresa? Tu ce faci in perioada asta, cu lucrul? Sanatate multa piticului!
Flavia, poti incerca si in alte ziare gen Publitim, de exemplu: Bazaron.. Uite, colega mea lucreaza la o firma care are si agentie imobiliara si, daca vrei, te pun in legatura cu una dintre fetele de-acolo.. sau intreb pretul aprox. al unui apartmanet din zona aceea.. Daca vrei mai multe detalii despre agentie, da-mi un PM (ca sa nu-ncep sa fac reclama pe-aici )
Dia, ce mai fac printesele de Monaco? V-ati hotarat unde mergeti in concediu?
Cosmi, se pare ca te cam incuscresti cu Giulia Faini pushtii vostri si se si potrivesc (ma refer la stil) ..amandoi in salopete de blugi..
dia_bi, bine ai revenit printre noi Felicitari pentru burtica Te mai asteptam, virtual si la intalniri Ai grija cu cluburile de net, sa nu stai in fum..
Gataaaaa pe azi !
toate sectantele vesele!
Giova spune:
Dia_bi cum sa nu ne amintim de tine.
Felicitari pt. bebe. sa ai o sarcina usoara in continuare.
Albi poate vrei sa . cum sa fiu fata ??doamne fereste, e prea devreme, inca mai am sechele din ianuarie. Ziceam si eu, prin ce am trecut cand eram burtoasa (altfel decat acum).
maimuta mea
Botez Marco
Albi` spune:
Ufffffff.. neuronu' meu e in moarte clinica
Am uitat sa va intreb.. ca tot veni vba de imobiliare..
Eu caut chirie si ma gandeam ca poate am iar bafta (ca anul trecut in toamna, cand m-a ajutat Diana ) sa gasesc ceva cu ajutorul vostru .
Deeeci.. ne-ar interesa un apart cu 2 camere.. de preferat (dar nu neaparat ) decomandate.. legat de job si de faptul ca as fi oarecum aproape de scoala (si-asa in ultima vreme tot fac plimbari pe jos) ne-am gandit ca ar fi ok zona Soarelui - Girocului.. Dar e ok si in alta zona, atat timp cat e un pret ok..
Multumesc mult si va pup ..iar
Albi` spune:
Gio` clar ca m-am prins io ce voiai sa zici de fapt, da' faceam un pic de bâză
La intalneala, o sa , sa nu ma