O alta Timisoara (4)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Na ca m-ati ispitit si m-am ridicat din pat.
Miro:Bravo ca te-ai impus,broavo ca ai terminat proiectul.
Despre camera de copil,,hai ca o sa caut niste poze de la copii din camere,ca au asa ceva si poate iti mai dau idei.
Eu am stelutze pe tavan,lunitze,ingerashi,chiar si soare,iar pe pereti am figurine din acelea din cauciuc sau asa ceva,cu personajele preferate din desene.
Daca le vede Simina,poate imi mai da si mie idei.Cu toate ca n-o sa raman in apartamentul asta.
Corina,ahaaa,deci si coi tot in clasa I?Ce au invatat copilashi?
Sa-ti zic ce fac la noi,de fapt au facut,ca acum sunt la recapitulari.
La romanaau facut alfabet,scriere,citire,dictare cu litere de mana cu stluo,ca am auzit multe locuri in care scriu cu creion.
La mate au facut numeratia pana la 100,operatii de adunare si scadere cu zeci si unitati,fara trecere peste ordin(dar Dany stie si cu trecere si inmultiri,mai simplutze)
la cunoasterea mediului inconjurator au facut tot felul de chestii faine,unde stam,ce mancam,adica sa mancam sanatos,unde invatam,cum arata orasul meu,scoala mea,anotimpuri,indeletniciri de sezon....tare faina materie.
Aici vorbeau liber despre aceste teme,iar acasa aveau de decupat,desenat,lipit pe-o coala A4,despre subiect.
Dany are un dosar tare misto,o sa-i fac poze si la ala.
Cam atat,in rest au specialitatea,doua ore de teoria muzicii pe saptamana,2 ore de pian,sau vioara,ma rog.
eu ma bucur ca Dany se pune sa se delecteze facand probleme la mate,exercitiile le inghite pe coloane,cam 2 minute o pagina de oreratii si i se pare ca-i prea lent.Nimeni nu i-a impus asta.
La pian nu studiaza,ii merge din zbor si de fiecare data pacaleste profa,care afla de la mine ca n-a cantat cantecul de-o saptamana,in schimb compune intr-una,s-a apucat sa isi scrie pe note compozitiiile si mi se pune nodu-n gat,cand ma intreb de unde stie copilul meu sa scrie asemenea chestii pe note.Ca la scoala inca nu le-a invatat.
Simina,cum e Dejan cu bubitele?
Giodeci asa umblati voi prin oras?
Albi,inca n-ai citit ce-am scris,faza cu incurcatura mea la telefon.
Cosmi,ce-ti fac baietii?Ai mai fost cu masina?eu am luat amenda azi,am parcat la gradi si-am stat mai mult.Am uitat ca in zona exista telpark.Asa ca tre sa platesc 250000 amenda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Mersi fetelor, vin si cu detaliile:)
Apartamentul e in C. Buziasului, chiar in sensul giratoriu si e tip Samanta (pe 2 etaje, 6 camere) 120 mp. Poate tocmai asta e problema, ca e prea mare si n-are lumea bani
A fost anuntul la o agentie imobiliara dar cum ai mei au fost mai mult plecati si atat putin prin Tm, nu se stie exact daca si cand au aparut clienti. Acum vor din nou sa vanda si cat mai repede.
Oare pe net se pot pune anunturi, unde? Sau ce agentii imobiliare sunt mai serioase?

Angy , nu se stie niciodata:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Flavia,nu pot sa cred ce mica e lumea,eu am locuit acolo un an,intr-unul din ala,e bestial,ala trebuia oferetat la sotu la firma,ca sa se cumpere,apoi sa-l cumparam noi,stii povestea de la banateni.Tipa care trebuia sa faca oferta s-a razgandit in ultimul moment.
Acum chiar ca-s in tema,o fi in vreo scara vecina cu cea in care am stat eu.
Atunci 99-2000,pretul lui era 35 mii DM,acum e dublu in E,ca de acolo ce sa mai vrei,decat vila.eu zic ca 70 ca nimic.
Waw ce m-ai atins,doare rau.A fost pus cumva anunt mare,pe geamuri ca e de vanzare(asta acum un an),la scara din mijloc?

Fetelor,abia astept sa va pove cum sunt apartamentele acolo

Mergi la inceput

Chiar ca-i mica lumea:) In apartamentul nostru sigur n-ati stat ca n-a fost inchiriat, si nici la vecinii de alaturi (pe care cred ca-i cunosti ca copchiii sunt toti la muzica:) Anunt nu cred ca a fost pe geam, ca a zis ca se ocupa de vanzare "prietenul" nostru de la agentia cu pricina iar ai mei nu prea erau pe acasa.
Intr-adevar apartamentele sunt mari si faine, dar cum noi copiii am cam plecat de acasa, ai mei au nevoie de ceva mai mic si vor sa vanda...
Zici ca 70.000 euro ar fi rezonabil?
Uite un sa nu mai doara:)

Mergi la inceput

A
aaa ,nu n-am stat sigur,si-acum o sa sochez fetele,am stat in apartamenetul ex amatei lui socru-miu.care urma sa ni-l vanda si sa-l achitam in un an.Ne-a dat cheile si ne-a zis sa ne mutam acolo,cand l-om achita asta e!
Noi increzatori,aveam 2 chestii de vandut,ba trei,2 apartamente la baile Nepun,unul de-o camera,altul lipit de 3 camere,asta insemand 50 mertri patrati camera si vila alor mei pe care voiau 250 mi DM,aproape ca scursese anul si n-am reusit sa vindem nimic,atunci intervenise chestia cu firma sotului,ca cumpara apartamente pt. angajati,care urmau a fi vandute acelor angajati daca erau curiosi.
La inceput tipa a fost de-acord,atunci am plans pt. prima data de fericire,nu mi se mai intamplase,decat la apoi la gala Hagi,cand mi-am vazut toata clasa pe stadion la butoaie.
Apoi asta n-a mai fost de-acord,am avut timp la dispozitie o saptamana sa gasim altceva.
Acum dupa ani de zile tot acolo suntem si chiar ca daca ma gandesc mai bine,vin la soacre sa-mi vars offf-ul,ca tot ce-am muncit si am castigat mi-au mancat socrii.
Flavia stiu cine a stat fam Macelaru,ma rog descendenti din familie.
Ai vreo legatura cu ei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

fetele ... fiti serioase .. .ce 70?

al meu are 4 camere mici, 82 mp si e partial cu termopane, tot refacut nou acum 2 ani si am lua pe el cca. 50 - 55. E in Dacia la etajul 4 cu acoperis.
Fiti serioase. Mai apropiati-va de suta. Neaparat un evaluator si zvon in lumea larga ... fara intermediari .. eventual pe la firme pe unde apar italienii cu afaceri in Ro.

In alta ordine de idei ... am primit pozele de la Alina-giulia, le-am pus in albumul comun, dar nervi sa le redenumesc nu mai am ... o fac maine ... sper sa am si inspiratie.
La cuca nani repejor.
V-am tzucat.

Miro15+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

ceau fetelor, trec si eu ca sa nu ma uitati :) maine am o zi caaaaaaaam naspa si joi vine (sustinerea atestatului + proba practica). Inca nu am emotii, mi-am pregatit discursul, am scris albumeeeeeeeeeeeeeeee & abia astept sa termin
Miro, sa ai o sarcina usoara & un sanatos (fie tanga sau cofrag )
mey ce smechere sunt pozele din botanic
eu mi-am cumparat azi niste cercei pentru banchet :) trebe sa pozez rochia, sandalele, salul (si asa ceva mi-am luat sa ma pe umeri ), cerceii si chestia aia de gat si sa pun pozele in album sa ma laud si eu cu ceva
ma retrag, fug la banateni
va tzuc si noapte buna

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Eu zic ca pretul e putin cam mare, tinand cont ca nu e nici zona centrala.
Ap. nostru din Aradului, unde ne vom muta, e construit acum, 3 camere, peste 100 m patrati si costa 75.000 euro.

Fete va merg si eu la somnic, dar mai intai ma uit la poze.
pe maine.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Angy interesanta e putin spus, povestea voastra, numai buna de spus la "nurori":) Cu fam. Mehedinti (descendenti din Macelaru) am doar ca si vecini, usa in usa:)

Mersi Giova, Mirona, Angy

Sa vedem daca reusim ceva fara intermediari, iar pretul sa fie minim 75 cred ca e ok.

Mergi la inceput

Gio si Miro,apartamentele astea au 4 - 5 camere,pe 2 nivele,cu scara interioara,terase balcoane,logii o gramada,are parca 180mp,e imens,bine impartit si cum spuneam,peste ala numai vila poti sa-ti doresti.
E constrit pe coloane metalice,sau asa ceva,in fine,toti peretii interiori sunt modificabili,nu ma pricep la constructii,dar daca ajungeti in sensul giratoriu din Buziasului,uitati-va e chiar blocul de peste NovaTim.
Am fugit la scoala,va pup!

Mergi la inceput