O alta Timisoara (4)
Raspunsuri - Pagina 8
diana1971 spune:
Salut fetelor
M-am reintors de la Oradea...orasul care imi da dureri de stomac.
Impreuna :cauta firma de imobiliare Sevander, sunt langa clinicile noi...eu cu ei mi-am luat ap si s-au purtat super profesionist.
Nu pune pret mic ca e super ap ala desi zona cam sufera,aici poti sa pierzi ca e zona nasoala.
Ap meu care are 4 cam si 120 mp ,in steaua,facut prin 91...este cam 60 000 euro.
Este site de imobiliare www.imobiliare.ro
si cauta timis, timisoara.
Bafta...ap alea sunt super...daca as avea bani l-as lua eu .
Cum a fost intalnirea? poate mai iesiti sa apuc sa ajung si eu cu Andrei
va pup
diana
Albi` spune:
Hop si eu!
Ce'aceti gagici? Uite eu se pare ca dobandesc un obicei oarecum bun.. si anume: ma trezesc devreme, chiar daca nu tre' neaparat ..cu toate ca de obicei ma culc tarziu, adika pe la 3 (miercuri seara) sau 1 (azi-noapte)..
Simina, pai cred ca pofta de mancare o sa vina cand o sa se simta mai bine piticul si o sa aiba chef de joaca.. atunci o sa consume mai multa energie, care va trebui inlocuita.. nuh? E bine totusi ca bea lichide! Pupici si sanatate multa!
Moni, ce mai face bb? Creste burtika ?
Gio`, eu nu prea stiu zona de iarba-verde.. Ce-am auzit de Sag.. Chiar, ai facut poza eventualului dintisor? Asa, poate isi dau fetele cu parerea.. a fi sau a nu fi
Dia, voi cand va intoarceti? Parca mi-ai zis, dar am uitat Sau.. nu stiti inca sigur? Pana atunci, insa, daca fetitele isi fac prieteni, asta inseamna ca le va fi usor sa se adapteze si aici
Alina, zi-ne exact unde si la ce ora cantati, poate ajungem si noi sa va vedem! Ziceai zilele trecute ceva legat de Mica Viena? (cu gandul la desenele animate ale lu' Moni, era sa scriu Mica Sirena )
Cosmina,se pare ca mielu' aterizeaza la tine
ingerash, bravoooooo !! Fata despteapta Vii si tu scurt la intalneala, sa ne cunosti?
Diana, te aspteptam! Sper sa ne vedem curand! si tie si lui Andrei!
Fetelor, se pare ca a venit vara! Ma bucur ca ieri am fost inspirata si nu m-am imbracat gros (mi-am luat un costumas subtire, rosu ) ca altfel muream de cald.. Cel mai nostim a fost ca la plecarea de acasa, kaprele au sarit pe mine: "unde mergi? iar ai vreun interviu?" Vezi-Doamne, eram la tzinută business
Va las acum, astept vesti legate de intalnire si de apartament.. sper ca n-ati uitat de mine..
echipa valoroasa
Albi` spune:
Oooffff.. inca o dovada ca neuronu' meu a trecut la ora si pasa de vară
Am uitat sa va zic ca pana duminica e expo de tzoale & pantofi etc.. preturi de producatori.. a mai fost una si in toamna. Vis-ŕ-vis de Sala Olimpia, deschis pana la 7 seara, iar duminica pana la 16:30 parca.. Eu n-am fost inca, maine cred ca trec pe-acolo, dar a fost o prietena si a zis ca erau f multe kestii.. maieuri care mai de care mai "de vara", cu tot felu' de zdranganele.. etc ..ea si-a luat o geaca de piele f faina.
DARAEL spune:
quote:
Originally posted by ingerash
am luat 10
is franta....
Si berea pentru noi unde o dai ?
Sa te cautam pe seara in Unirii ???
Felicitari !
Adrian
http://www.geocities.com/dara2el/
6 tehnici in asteptarea lui BB mic
„Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia omeneasca, si inca nu sunt sigur de primul.” Albert Einstein
Giova spune:
Albi mersi de info. as merge si eu, dar zau ca nu stiu cand si cum.
gata de azi sunt la dieta. pai nu se paote, nu mi-s bune rochiile de mireasa.
Nu am gasit-o inca, dar stiu ca nu tre sa fie pe cerc sau crinolina ci tip sirena. asta ma avantajeaza.
am dat un avans la cei cu filmatul, poze si DJ. si cam atat.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
angy11 spune:
Intru si eu sa va salut ca-s vaaarza,ba mai mult si tocata si murata.
Pentru chestia din Mall am schimbat azi formatia cu totul,am muncit de mi-au sarit capacele,nu mai am glas,ma doare spatele,as fi instare sa dorm si pe-o borbura pe strada.
Ce sa va mai zic,ca am ajuns acasa,am intrat in bucatarie sa le fac de mancare,apoi adunat haine de la uscat,intins altele,abia acum m-am asezat pe scaun.
Cele care doriti sa veniti in Mall,noi cantam duminica la ora 17,de fapt eu nu cred ca o sa cant cu ei ci doar sa-i supraveghez,etc.Sper sa le iasa fara mine,vad eu maine dimineata.
Nu stiu inca unde anume o sa fim plasati,dar daca veniti un pic inainte de 17,aflati,ca am inteles ca se anunta la radioul lor intern in continuu.Cum aflu ceva nou va scriu pe forum.
Ma duc sa spal vasele
corinadana spune:
Ingeras felicitari!
Angy mult succes duminica la spectacolul ce l aveti in mall.
Si noi suntem ocupate, ocupate. Scoala, castinguri, party uri si playdates.
Va pupam pe toate fetele!
corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.
ingerash spune:
Ceau fetelor, eu la ore naspa, cum imi sta in fire . Multumesc la toate de felicitari! a fost super palpitant la atestat, niste emotii incredibile, l-as mai da odata . La proba teoretica am fost felicitata de profa de catedra pt felul in care am tinut discursul pt tema mea, la cea scrisa am tras al sorti un subiect cam naspa dar pana la urma l-am dat gata eu pe el nu el pe mine.
Fetele, pt. mine nu prea functioneaza duminica, am planuri cu o prietena pe care am tot amanat-o si care vrea sa ma daca nu merg cu ea acum ca am terminat cu atestatul. dar, poate incerc sa ajung in mall si ma vad cu fetele care merg sa o asculte pe Angy ;)
Albi, esti supeeeeeerrrrrrrrrr!!!!!!! normal ca vreau sa vb cu proful ala ca eu is in dubii cu faculta (este o sectie asemanatoare la Poli si nu m-am decis inca pt. ca nu stiu exact ce materii is la Vest) si as vrea sa aud o parere dinauntru .O sa intru samabata seara pe mess ca acum is una bucata varza!
Cate un la fiecare! nu Darael? ;)
va tzuc si cred ca trec la somnic
Giova spune:
Alina vasele mele asteapta in chiuveta pana maine.
am facut o praji cu branza dulce si capsuni, bebe e cam marait si se tot trezeste din somn... asa ca las totul pe maine.
Nu stiu daca ajung in Mall duminica. noi vrem iarba verde, dar uite ce vreme e.
te cred ca esti rupta, lasa totul si in patut.
Corinadana spor la toate treburile, ca multe mai aveti si voi.
Ingerash mersi de drink, e tare buna.Lasa ca ne vedem noi odata si-odata.
Gagici va in ca nu mai am chef sa va nominalizez pe fiecare.
Maine dim. mergem sa vedem de mobila, acum ca am comandat gresia si faianta.dupa- amiaza acasa, sau afara, depinde de vreme. daca e frumos cine se inscrie la o plimbarica???
pe maine.noapte buna.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
mitzuka spune:
Ceau fetele!
Ioana ...gand la gand cu bucurie....si eu vroiam sa propun o plimbarica...ca azi suntem singuri fara tata care are treaba toata ziua....si se pare ca va fi fain afara...Deci....CAND SI UNDE SI CINE MAI VINE???
Mai bine mergem azi ca maine sa o putem auzi pe Alina cu copii ei talentati la mall...eu cel putin vreau sa merg..
Dejan este bine se pare ca i-a trecut..mai tuseste dar rar de tot...asa ca nu va faceti griji ca nu se mai ia.... Acuma recupereza cu mancarea...adica cere nonstop...Aleluia!
Miro...esti ok ca nu ai aparut ieri...sau iar lucrati in draci?
Hai si tu la plimbarica relaxanta...daca te simti in stare..poate mergem in Dacia ca sa iti fie aproape...ce zici???
Ingerash..pai atunci poate ne vedem la mall...Dac vrei pot sa iti fac rost de planul de invatamant..asa se cheama chestia aia cu toate materiile pe care le studiati de-a lungul celor 3 ani...ca sa te lamuresti...Vrei?
Uite ca am gasit pe net...http://www.polsci.uvt.ro/static-files/plan%20de%20invatamant.pdf...mai jos pe pagina e jurna pe semestre si ani...Sper sa te ajute!
In caz ca nu il stiai asta e site-ul universitatii de vest...www.uvt.ro si asta de la jurna ...http://www.polsci.uvt.ro/
Corinadana..bafta la castinguri!
Simina si Deian
Ingerasul nostru