O alta Timisoara (4)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caterinuta spune:

Buna dimineata!
Diana, condoleante!
Astazi merg cu Maya mica la control, e racita de joi dimineata, dar mie nu mi se pare ca s-a ameliorat starea ei; nasul ii curge valuri, valuri, de mancat nu prea mananca, iar de mofturici nu mai vorbim.
O sa vedem ce-o sa ne spuna doamna doctor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Cosmi bafta, tin pumnii sa obti viza.drum bun!!!
Caterinuta, insanatosire grabnica Mayei.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

Buna fetelor

Giova- mii si mii de scuze ca m-am burzuluit asa,stiu ca nu a fost intentionat,sper sa nu mi-o iei in nume de rau...nici eu nu am fost rau intentionata.cred ca-s prea irascibila si orice ma scoate din pepeni(dar nu am dreptul sa ma iau de tine pt asta)inca o data scuze...fac cinste cu o inghetata.

Fetelor...va multumesc la toate,imi pica bine cuvintele de incurajare.Nici nu am avut timp sa stau linistita ca am tot umblat pt acte si prostii.Bietul copil l-am carat dupa mine;noroc ca e cuminte.
Azi am fost la vaccinul de 6 luni,i-a dat si "calcarea carbonica" un fel de calciu homeopat.Andrei nu vrea sa stea in fund...e lenes,dar in schimb se intoarce de pe burtik pe spate (cand are chef)... nu stiu cu cine seamana asa puturos.Capul il ridica numai daca e o sticluta cu lapte care prezinta interes...altfel.....

Afara sunt 35 de grade ...merge o .

va pup
Diana si Andrei

Mergi la inceput

tot ioo

stie cineva unde gasesc crema cu protectie solara de 30 ?

diana

Mergi la inceput

Diana stai linistita, cum ti-am scris si pe mess. te inteleg. nu am facut-o intentionat, dar accept inghetata.
Crema pt. bebei cica apare la Chicco, spre sf. lunii. dar am auzit ca numai de la 6 luni se da bebele cu crema. am uitat ca Andrei e trecut de 6 luni.

De la ora 13 sunt plecata, am fost pana in p-ta Maria, la un mag. cu rochii de mireasa, cand ajung...INCHIS. pe urma am luat toate parcurile la rand.

fug sa despachetez geanta.

maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Diana ptr bb ia crema solara de 45.
Am aparut si eu dupa un weekend incarcat. Am fost sambata la Raluca la scoala. Au avut comunity fair. A fost tare dragut. Au avut o gramada de chestii pe care puteai sari, topogane uriase, prezentare de anumale exotice, si au colorat fetele, tatoo uri si program de cateva dansuri sud americane si o rupa din Japonia la tobe. Wow asa de frumos au batut la ele ca si acum cand ma gandesc mi se ridica parul pe mine. Si pe langa faptul ca bat tobele alea mai si fac tot felul de figuri in aer cu betele. FFF frumos.
Va pup pe toate!

corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.

Mergi la inceput

S-a facut Giova- o inghetata maaaaaareeeeeee

corinadana- ahaa deci 45...ok da unde gasesc ca amfost pe la farmacii si ce am gasit este doar de la nivea si costa 425 000ceea ce mi se pare aberant de mult.Mai buna e mustela...dar nu este in romania.

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Si aici e in jur de 15 $+ taxe.

corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.

Mergi la inceput

Neatza!!!
Iar o zi torida ... asa ca..plec cu bebe de dim. intr-o plimbare Kappa, Terra.... si imprejurimi.

Diana la Chicco cea mai mare protectie e de 50. de 45 nu am auzit, doar: 20,30, 50. nu stiu cat costa, ca nu sunt aparute inca. daca Nivea costa atat, ma gandesc cat or fi astea.
Corinadana ma bucur ca v-ati distrat la scoala la Raluca

la toate , fug la imbracat... sau dezbracat... pe caldura asta.

maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

neatza gagici,
aseara am fost in Billa. Acolo au aparut deja cremele de protectie impotriva soarelui ... dar nu eram interesati asa ca nu stiu daca sunt 30 si 45. Diana trage tu o fuga azi pana la Billa.
la restul grasi si babani.

Miro16+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput