O alta Timisoara (4)
Raspunsuri - Pagina 12
Mirona spune:
buna seara ... intru si eu ca buhele ... ca doar nu am scapat de al meu Dani si a trebuit sa-i fac si lui pe voie ... urmarind un film pa DVD ... la ce va asteptati? relelor.
asa: impresii de asta dupa-amiaza. Organizarea lasa de dorit, sunetul groaznic ... noroc ca nu auzeam nici prezentatorii ca cica au fost jalnici ... si nu cred ca ei nu au avut chiar nici o vina. De cum a deschis gura ... tipa parea o nesuferita. Ma rog.
Copiii au cantat super, de fapt ... mai bine spus au batut super ... si au un ritm in ei... de invidiat.
V-am pove si voua ... i-am pove si Alinei ... mi-am adus aminte de copilarie .. cand umblam pe la Casa pionierilor si a soimilor patriei ... eram in cor si intr-un fel de ansamblu de betze.
Aveam trei feluri diferite de betze si faceam diferite ritmuri de genul vazut azi.
Mergeam si noi la concursuri si festivaluri ... super concerte si emotii mari.
Am avut si o mica repriza de cantat la toba ... dar fff mica ... asa ca fetelor ... eu chiar m-am simtit bine azi.
Alina ne cere opinii despre evolutia copiiilor ... chiar nu prea stiu ce sa zic. Eu am fost foarte mirata ca acele batai erau totusi puse pe un portativ si copiii le urmareau si mai dadeau cate o pagina.
Primele doua melodii chiar mi-au placut mult ... linie melodica, ritm etc.
Nu zic ca restul nu mi-au placut, cele 4 tobe (sau ce or fi ... asta Alina tre sa ne traduca) ... dar mi-aduceau aminte de recitatul lui Tzandarica al lui Phoenix ... putin cam lunga piesa ... dar mi-au placut copiii cum simteau ritmul. Deci chiar nu am ce comenta ... sunt o habarnista pe aceasta tema ...
L-am mai remarcat pe micutzul trupei ... cel de 10 ani, dragutz si zambarea tot timpul.
Chiar in final o si intrebam pe Alina: ti-a placut? ea mirata: DA.
parca trebuia sa fie inversa faza ... dar eu ca o habarnista de pe margine ... voiam sa stiu parerea ei ... ea stiind cu ce se mananca.
CONCLUZIE: felicitari Alina ... felicitari copiiilor ... si mai venim si alta data cu tot asa de mare placere.
toate sectantele si pe cele noi si pe cele vechi
P.S. EDITEZ pentru o rugaminte - sefa TIMISOARA lasa pozele pe privat, abia le-am vazut ... si is cateva cu Miro haplea ... de se miră tot netu. Merci.
Miro15+
am o nepotica talentata
angy11 spune:
Mersi Miro.asta asteptam,eu una ram la capatul puterilor,ai dreptate cu piesa aia de de tobe,n-a fost nici pe departe ceea ce ar fi trebuit sa fie,asta din cauza unuia dintre ei,care nu e la inaltimea lucrarii,bravo pentru spiritul de observatie,piesa aia o faceam in alta formula si era spectaculoasa,dar acum astia ii am,iar dupa 3 zile atata s-a putut face.Chiar ma bucura ca ai observat asta,plus ca era o rumoare generala,iar aia e o piesa de cantat in sala de concert,eu am zis ca da bine datorita acelor lovitui de bat in bat,pe rama tobelor.....
Oricum mersi de tot,te poti face critic muzical fara griji,ai talent,vezi ce trebuie vazut,vorbesc serios,
Bravo si mersi!
ingerash spune:
ceau, intru si eu pe la ore naspa ;)
pt. fetele cu care m-amn intalnit azi: scuze ca n-am fost prea vorbareata dar eram cam pierduta avand in vedere ca voi va stiati deja , am fost nevoiata sa plec ca as mai fii stat, am pierdut si 40-ul , macar mi-am luat o chestie faina de la bamboo
Angy, mi-e chiar mi-au placut cum au cantat copilashii, mai ales primele doua si mai una mai de pa la mijloc (?!) care avea un ritm mai deosebit.
Organizarea in schimb, 0! la fel si prezentatorii. varza, nu s-a auzit nimic din ce s-a vorbit .
O s aintru si eu sa vad pozele, am pus si eu in albumul meu niste poze de la atestat pt. cine are chef sa vada (nu stiu daca v-am mai zis sau nu ).
ma duc, am de scris albumeeeeeeeeee
va pup pe toate
ingerash spune:
sariti peste greselile de gramatica din mesajul de mai sus
n-am timp sa editez
diana1971 spune:
Buna fetelor
merci mult Miro.
Giova - al meu !fara suparare era indicat sa intrebi pe private.
o intrebare aruncata asa...printre altele pica prost.
Diana
dia_codat spune:
Diana condoleante . Dumnezeu sa-l odihneasca.Cred ca iti e greu in momentele astea. Numai cine a trecut prin asta poate sa stie ce insemna pierderea unui parinte.
Noapte buna fetelor, revin miine ca acum sunt cu o durere de cap de nu ma vad!
Fetelor vreau si eu sa vad poze. Cine imi da si mie contul?
Dia mami de Caroline Iulia (14 iulie 2002) si Stephanie Daria (9 martie 2004)
... noi ...
Mirona spune:
imi pare rau.
Diana sunt absolut convinsa ca Gio nu a vrut sa te supere cu nimic. Ai grija de tine, Dan si Andrei.
Miro15+
am o nepotica talentata
Giova spune:
Neatza!!!
Diana imi pare rau, nu am vrut sa te supar cu nimic, doar ca sunteti mai multe Diane aici si nu stiam cui sa-i transmit si eu condoleantele. daca te-am suparat, fara voia mea.
Condoleante pt. pierderea suferita, ma gandesc ce greu iti este. si ai grija de tine si de Andrei.
Ingerash am vazut pozele tale, frumoase. Ma bucur ca ai scapat cu bine si cu nota maxima.
Miro am vazut si eu pozele aseara, dar nu am mai intrat sa va zic. imi pare rau ca nu am fost si eu . Tipa aceea bruneta e prietena cu Ingerash? si cealalata, in parc la Motul, banuiesc ca e Geaninai cu sotul, nu? sau ma inxel? te-am vazut si pe tine si burtoiul si cum infulecai. sa-ti fie de bine.
Simina l-am vazut si pe Dejan. imi pare rau ca nu am mai apucat sa facem poze sambata, dar ai vazut ca mi-a adormit odorul.
Astazi cred ca va fi o zi torida. de dim. mai am ceva treaba prin casa, spalat, alea, alea si pe urma afara cu noi.
hai ca pun poze de la iarba verde.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
Cosmina2 spune:
Fetelor,intru repede sa va salut.
Imi pare rau ca nu am ajuns cand au cantat copii tai,Angy.Nu era programat sa ajungem in mall,dar nu aveam de unde sa luam cadou,pt.ca invitatia a fost facuta tarziu...
Diana sincere condoleante !
Eu maine dimineata plec la Bucuresti,deci ne auzim pe Miercuri.
V-am pupat.