O alta Timisoara (4)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am venit si noi de afara ca nu mai e de scos copilul din casa.
I-am luat un costumas cu pantalon scurt si tricou,o bavetica-tip sortulet- care se baga si pe manute, o cana cu Winnie, ceva fructe si legume pt. mamica, carne tocata pt. tatic. si am platit curentul. fetelor e posibil sa consumam in 67 zile 485 kw???? Aproape 2 mil. am lasat acolo. eu cred ca am citit contorul corect, eram si cu bebe in bbrate. astept pana vine Clau deseara sa se uite el, ca e si mai inalt.Am fost si o sapt. plecati in Alba, deci nu mi se pare prea normal. niciodata n-am platit asa mult.

Miro iubita ba ar trebui sa te intereseze, mai ales ca esti . m-a prins soarele pe maini, si numai ca m-am plimbat cu bebicul. sunt rosie. asa ca tu, mai ales ca esti cu burtic tre sa te dai, nu cu 30 sau 45, dar trebuie pusa putina crema.

merg sa ma apuc de gatit.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

salut gagici,
Gio - ziceam ca nu ne intere ... fiindca e inca valabila cea de anu trecut ... deci mai avem pe stoc.

se pare ca azi e o zi cam neagra la mine. NERVI, NERVI si iarasi NERVI.
De dimi m-o trezit colegul care mergea la lucru de la 8 ... ca si-a uitat cheia. Dulcele somn de dimi ... s-o dus pi pluta.
Cand sa ies pe usa spre scarbici ... doi vecini cu problema ca-i inund. Au venit cei de la etajele 1 si 2 ... ca cel de la 3 nu s-a sinchisit. Nervi cat CHINA, pai daca venea ala din timp ... nu-i mai inundam si pe restul. La mine nu e nika, deci e intre ... eu de unde sa visez ce e in baia cu un etaj mai jos?
Cel mai rau m-a enervat cel de la 2 ... care e acelasi cu problemele - scandalagiul, alcolistul, nebunul, etc. Cand l-am vazut in usa ... am vazut negru in fatza ochilor.
Plec spre lucru ... in parcarea din fatza blocului masini ... vad pe unu ca lucra la una .. trec de el si se declanseaza la asta antifurtul ... am sarit ca pentru 2 m inaltime. V-am speriat?
Normal ca m-ai speriat idiotule! Pierd copilu din cauza unor imbecili.
Ajung la lucru ... ma chinui cu forumu asta ... sa ajut in dreapta si-n stanga cum mi-e obieciul ... si o musc din ce in ce mai rau.
Acum tocmai ce mi-a fost respinsa o cerere de logare pe forum (o ajutam pe una la mamici sa devina membra) pe motiv ca logarea a fost facut de pe calcu meu.
Pai de pe care dreq daca eu o ajut????

Peste toate ... cireasa de pe tort ... probleme cu tensiunea ca orice gravida ... dar mi-au si iesit niste pete pe picioare ... stiind de la tata cum arata ... stiu clar ca-s de la tensiune.
Doamne ... cred ca tre sa incerc o metoda de relaxare ceva ... ca simt ca-mi plezneste capu.
Mai asta-mi lipsea.
Va pupez si ma duc sa-mi comand o masinarie de tras singura shuturi in

Miro16+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

buna fetele

merci mult de informatie Miro,tu ce mai zici? bb din burtik zburda?

Giova- o sa vad si la chico,cu curentul tu stai bine...noi am avut in 70 zile 1000 kw trebuie sa chemam un electrician ca nu e in regula.

M-am pus sa caut leasing pt masini second-hand...si tot caut si caut...vreau sa imi si aduca masina sa mi-o si dea in leasing .. si daca ar merge cu apa ...ar fi extra .

Vine shakira in concert pe stadion,cica biletul e intre 500 mii- 1 mil.

va pup
diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

Miro - stai cu picioarele putin ridicate,ai grija cu tensiunea.
ai aparat de luat tensiunea???? spune-i doc tau si nu te juca ca tensiunea e periculoasa( nu vreau sate sperii dar...)evita sarea si grasimile.
cat despre suturi in fund....sti vb aia...orice sut in fund e un pas inainte.cati "pasi" vrei?

te pup
diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

salut.
cand am iesit de la scarbici la 19 m-am intalnit cu Gio in parc in dacia ... si a reusit Marcolino sa-mi ia toti norii de pe frunte. Mama ce mai radea la mine ... cu glascior deja. E un scump ... pe zi ce trece e tot mai scump. Gio sa-ti traiasca.
Ne intalnim iar cu copiii in parc in w/e asta candva?
ca io am luat deja baloanele.
Am vb si cu Cos la telefon si a luat viza. yupiiiiii!!!! problema este ca si maine tre sa mai traga un zbor pana la bucale ... dupa pasapoarte ... a decis sa nu ramana peste noapte acolo ... si bine face.
O asteptam cu detalii cand revine home.

Diana merci ... am stat cat am putut cu picioarele sus, adica doar intinse pe unitatea centrala de sub masa ... ca doar trebuia sa si lucrez, nu? Mi-au disparut o parte din pete .. si nici nu mai ma mananca. E si caldura de vina ... si tensiunea ... si la pranz chiar a fost apogeul nervilor.
Caterinuta cum mai e Maya ta? Sa stii ca e ceva cu virusul asta ... si eu am deja o luna de cand tot ma bantuie raceala asta. Ce-a zis medicul la control?
dia_codat ai reusit sa vezi pozele? ti-au placut ... mai ales alea in care mancam ca o nehalita?
ingerash mie mi-ai parut asa o fata mica si simtita ... imi venea sa te iau de manutza si sa te protejez ... e deh .. hormonii din mine ... nu ma baga in seama. Las, ca la urmatoarea intalnire nu o sa te mai simti asa.
Alina n-ai mai intrat ... ce mai zici? te odihnesti? asta s-o cred eu, nu?
Simina ai rezolvat cumva faza cu 1 iunie? Esti libera?
Geanina eu sunt cea care am declarat pe acilea ca am Lost-ul ... dar cand sa-l pun pe Dani sa ti le puna pe un DVD ... el cica le-a sters ... ca doar nu mai avem de and sa ne uitam alta data la el. Mama ce m-am enervat ... de numa. Si eu chiar sunt genul de persoana careia daca ii place un film ... e in stare sa-l vada si de 10 ori. Deci mai are doar episoadele de la 16 in coace si astea doar din partea a doua. Voi pana unde ati vazut?
Albinutza si zici ca ai secrete fatza de mine??? Zau mai? Si te-ai gasit cui sa spui ... la Danutz. Pai tu nu stii ca asta spune tot ... si ce a supt la muma-sa cand o fo mic? hi hi hi si sāc sāc sāc ... ca am aflat deja.

na hai ca am reusit sa va citesc din urma si v-am luat nitel mai pe rand ... sa nu va suparati cele ce nu v-am nominalizat ...dar mai scrieti si voi fetelor ... ca io deja nu mai fac fatza .. .si ici si la mamici ... sunt mai mult pe forum decat lucrez . .sau acsa decat dorm. Nasol moment.

Miro16+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput

Miro zau ca ma bucur ca te-a inveselit al meu ficior, care nu vrea sa doarma. dar l-am last in ptut si n-are decat sa roada pe toate jucariile alea.
Diana, chiar e ceva la tine. 1000 kw!!!. acum voi citi mai des contorul sa vedem.oricum s-a uitat si Clau si citirea e buna... asa ca...... .

va tzuc pi' tati'. merg sa curat ceva cartofi.revin mai tarziu.

maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Fetelor nu va iau pe rand,ca e tarziu,mai am de scris la Banateni si la muzicieni.
Eu ieri am luat o pauza de forum,am vrut-o totala dar seara m-a provocat Darael la muzicieni,n-am rezistat.
Ieri a fost ziua sotului,am fost toata familia in Mall,am mancat,ne-am rasfatat,a fost fain,vineri o tine cu gasca la ai mei la Chisoda,gratare etc....
Vine serbarea lui Angy luni,unde ma ocup de partea muzicala,apoi mari emotii mari examenul lui Dany la pian.
Asa ca daca nu ma vedeti pe-aici sa stiti ca citesc zilnic,dar chiar vreau sa ma ocup de familia mea acum,asa ca o sa stau cat mai departe de calculator.
Va pup si va doresc tot binele din lumea!

ps.Daca am timp si e ok totul intru ca de obicei.

Mergi la inceput

ok Alina, bafta la Dany, distractie placuta si bafta cu serbarea lui Angy.
Cosmina felicitari pt. viza. hai intra si zi-ne cum a fost pe la mitici?

eu ori divortez, ori il pe al meu sot. nu a intrat bine in casa, la ora 21.45, ca a si sunat unul dintre sefi- arhitectul si de atunci vb. la telefon. zici ca au intrat zilele-n sac!!!
Nici nu si-a vazut bine copilul, acum a adormit, maine seara il vede.

pana una alta, merg sa fac un dus.

maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

ceau fetelor, in sfarsit si eu :) ieri seara pur si simplu imi picau ochii in gura si n-am mai fost in stare nici de forum nici de nimic
Miro, prima data am citit ca am fost nesimtita
Gio, Diana, da' mult curent consumati, noi platim vreo 80 ron pe luna si la ai mei tot mult li se pare
Corinadana, si eu vreau asa o scoala :)
Cati, multa sanatate :)
Dia concurenta , where are you?
Albi, trebe sa intru pe mess sa vorbim da' cand te gasesc? ca intotdeauna cand intru tu nu esti
fetele, chiar daca nu v-am numit, va pup pe toate :)

Nu īnceta niciodata sa zāmbesti, nici chiar atunci cānd esti trist, pentru cć nu se stie cine se poate īndragosti de zāmbetul tću!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Vad ca s-a deschis un nou capitol da nu ma lasa sa intru in el
Astept sa scriu acolo

Dia mami de Caroline Iulia (14 iulie 2002) si Stephanie Daria (9 martie 2004)

... noi ...

Mergi la inceput