Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (17)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Fetelooooor care luati biciul sa-mi dati vreo cateva ca meriiiit.
Uitati-va si voi monument de prostie.
Traiam cu impresia ca trebuie sa depun dosarul pt concurs undeva pe la sfarsitul lunii mai.Ei bine, dupa ce v-am sris voua mesajul, am fugit in bucatarie sa ma ocup de mancare.Si am dat drumul la radio sa mai ascult si io ceva muzica.Erau stirile.Ce aud? Ca maine e ultima zi de depunere a dosarelor

Si io am cartea de munca pe la Directia Muncii pe la mama draq... si-mi trebuie si adeverinta de la medicul de familie, si o adeverinta de pe la scoala...
Si nici nu mai vreau sa ma gandesc
Maine nu stiu unde sa ma duc mai repede si sa ajung cu dosarul pana in ora 15.00 .
Spuneti si voi, nu am luat-o razna?

Am sunat soata sa fuga repede la medic sa-mi ia adeverinta ca nu stiu daca o gasesc maine dimineata(lucreaza o zi dimineatza una dupa amiaza).Daca nu e acum, o gasesc maine dimineata( cu conditia sa nu fie in concediu ca am mai patit-o odata).

Maine la prima ora il trimit la liceu sa-mi ia adeverinta de vechime si io fug la Directia Muncii.Cred ca o duc pe Stef la tara sa pot alerga peste tot.

Nu merit bataie? Ba daaaaaaaa

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

pup optimiste!
scuze de absenta, ne-am plimbat, alexa a facut nani, am spalat aragazul, s-a trezit alexa, am papat, acu' fugim la plimbare.
geo, bafta!

alexa

Mergi la inceput

Am vorbit cu tati.
A gasit-o pe dr si a luat adeverinta.Am mai castigat timp pentru maine.
Mi-e teama doar ca cei de la Directia Muncii vor trage de timp pe-acolo.Da sa vedeti ce scandal monstru fac...
Am terminat mancarica.Astept sa se raceasca varzica si sa-i dau Stefaniei si pe urma o intind afara.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Geo succes si alta data fii mai focusata pe interesele tale, ca altfel BICIUL te mananca!!!
Copiluuuuu....unde esti mah? Ca ai disparut cu desavarsire!!!
Haidi pup si SPER sa ne auzim mai incolo!

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Georgi ce patzishi? De ce ?

Fetelor eu astept musafiri, deci nu apar curand, distractie placuta in continuare

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Am intrat scurt sa va salut. De duminica mi-a fost rau tare, am avut migräne, am stat in pat, noroc cu sotul ca are grija de mine. Ieri nu am fost la lucru, azi la fel. Azi ma simt umpic mai bine, asa ca maine merg iar la lucru, ca am f mult de lucru.
Cind sint mai bine o sa citesc din urma tot ce ati scris, ca inca nu am apucat.

Flavia, distractie placuta.
Georgi, hai nu mai plange, ai un dulce de la mine.
Va pupacesc pe toate,
Him

Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Buna seara!

Georgi, asa cum te cunosc eu pe tine sunt sigura ca vei rezolva totul in timpul util.Bafta !Esti la plimbare?A iesit buna varzuca?

Him, imi pare rau ca esti bolnavioara!Poate ai racit, de la vremea asta schimbatoare .Sanatate maxima.

Flavia,distractie plakuta cu musafirii.

Sunule,ce mai faci?Cum a fost aseara?Ai mancat clatitele alea teribile , de care imi povesteai?

Iri, hai trezeste-te, ca te asteapta bucataria .

Alina,harnicutza esti la plimbare?

Restul unde umblati?

Adinutza,sper ca esti mai bine!

Va pup pe toate!
Ne revedem curand.

Ps.m-a enervat seful.

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

dani_dane, sper ca-l trimisesi undeva pe sef
georgi, unde e biciul ala sa te croiesc umpic, a te vad cum topaiesti? :P
io fusei prin oras da nu cheltui prea mult. luai pesti, acu tre sa ii arunc in tigaie.
va pup si sa nu fiti cuminti :))
mai viu.

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iri_sori spune:

Buna seara gata sunt la bucatarie fac ciorbita cu bors

iri

http://pg.photos.yahoo.com/ph/iri_sori/album?src=ph&.dir=/86bcre2&.tok=

Mergi la inceput