Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (17)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Am fost afara intr-adevar.Cred ca am uitat sa va zic.

Danezo a iesit super varzuca.Sper si io sa rezolv in timp util totul maine ca daca nu...

Him mersic de pupic.Ia si tu unul de la mine sa te faci bine .

Flavia distractie placuta cu musafirii .Daca citesti in spate, vezi de ce plang .Sper ca maine sa rad.

Va pupacesc si ne mai auzim

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Georgi ba da mei, vazui, o prietena de-a mea e in aceeasi situatie si aseara era disperata ca nu mai are timp, da fata mea chefuia de numa:)
Las ca se rezolva, asta sa fie cel mai mare bai:) Crezui ca ati patit ceva mai rau:)
Ce listutza frumoasa ai "conceput"

Va intreb si pe voi ca-s disperata, trebuie sa-mi vina CM exact cand plecam in Grecia, adik peste o luna.
Stiti metode de intarziere macar cateva zile? (exclus varianta cu si nu iau AC:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Flavia,cred ca exista ceva pilule de intarziat, dar nu stiu sa iti zic sigur.Intreaba si tu dr. de familie sau un ginecolog...poate intreb eu maine pe dr . mea si daca aflu te anunt.

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Asa Chatonele da ca merit!Mai da una!Asa!

Flavia daca mai sunt multe ca mine si ca prietena ta, inseamna ca o sa fie maine o coadaaaaaa.....
Nu stiu ce sa zic de CM.Chiar am citit azi faza cu "nasii" la casnice, si chiar m-am amuzat, cat eram io de varza...

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

flavia, sunt niste pastilute. nu iti recomand AC, exista ceva ce am luat si eu acum un an, dar nu mai stiu cum se numesc, am uitat. ajung maine la serviciu si ma interesez.

pup la optimiste zabauce!

Mergi la inceput

Aloooooo!!!
pe-aici nu mai trece nimeni? Vreti sa ajungem pe pag 2?
Acu iau biciul

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Trec sa va spun somn uosr si pe maine!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

rea esti, georgi!!!! ma duru!!! nu mai vb cu tini :)

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Da mey...Da numa' asa te-am adus pe-aci .
Uita-te si tu la ele...dorm toate de la ora asta... sau au de lucru cu colegii???Ca atunci le iertam.
Pe colegu meu il baga fi-mea cu ea la culcare.Asa ca mai stau pe-aci sa adoarma bine.

Avem si POZE

Mergi la inceput

Va pup si io de noapte buna.
Ma duc sa fac un dus si ma apuc de tocit.

Avem si POZE

Mergi la inceput