Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (17)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Mersic Flavia de incurajari.
Io imi fac deja probleme dar sa vedem daca o primesc.Stiu ca ar fi bine pentru mine dar si epntru ea pana la urma, nu?Si oricum peste 2 luni oricum o duceam.Asa ca mai devreme...
Fug ca e gramada pe mine sa-i dau papa.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Geo fruntea sus! Gandeste-te ca ti-ar fi mai usor acum....pt ca pana incepi scoala ea deja va fi invatata la cresa. E greu la inceput dar atat ea cat si tu va veti obisnui cu situatia. Gandeste-te putin...daca acum nu-i place, ai timp sa mai schimbi, sa mai cauti. Dar daca nu-i place atunci cand tu chiar nu mai poti sta acasa??? Ce faci atunci?? Hai ca o sa fie bine!
Pup

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Georgi , ce gatesti bun?Da-i si la fata ...

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Georgi, scuze ca nu te-am incurajat in mesajul anterior , dar am iesit repede ca aparuse un spion.
Gandeste-te ca ei ii plak deja copii, ai sa i iei mai devreme, poate va plange la inceput, dar incet, incet se va acomoda....curaj !

Asa cum ti-ai zis si fetele va fi bine!Pupici!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Varza cu carnaciori fato.Nu m-ai intaratat tu?
Si fac si o supa cu galuste ca mi-a dat mama o gaina de la tara.

Fetelor,va multumesc ca ma incurajati.Tot asa gandesc si io dar tare bine e cand vezi ca si altii spun la fel.Asta inseamna ca e o decizie buna, nu?Asta seara vorbesc cu tati pt ca el sustine ca e prea mica si bla bla bla.Trebuie sa ma inteleaga .de fapt nu imi fac probleme.El e langa mine intotdeauna iar in ceea ce o priveste pe Stef niciodata nu a comentat deciziile mele.

Hai va pup ca sunt cu toate pe cap si maimuta inca nu a adormit.Se smotoceste prin pat pe-acolo.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Avem si POZE

Mergi la inceput

Varza cu carnaciori fato.Nu m-ai intaratat tu?
Si fac si o supa cu galuste ca mi-a dat mama o gaina de la tara.

Fetelor,va multumesc ca ma incurajati.Tot asa gandesc si io dar tare bine e cand vezi ca si altii spun la fel.Asta inseamna ca e o decizie buna, nu?Asta seara vorbesc cu tati pt ca el sustine ca e prea mica si bla bla bla.Trebuie sa ma inteleaga .de fapt nu imi fac probleme.El e langa mine intotdeauna iar in ceea ce o priveste pe Stef niciodata nu a comentat deciziile mele.

Hai va pup ca sunt cu toate pe cap si maimuta inca nu a adormit.Se smotoceste prin pat pe-acolo.

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

bei nu mai vorbiti de mancare!!...mor de foame

Elena

Mergi la inceput

Ete ca am trimis mesajul de 2 ori.Nush ce se intampla, ca merge greu DC -ul la ora asta.
In sfarsit a adormit maimu.Asa ca ma duc la bucatarie.Fannna nu mai zic nik de mancare.Da niste inghetata nu vrei?

Bai fetelor ma uit in cartea de metodologie pe care am primit-o ieri.Parca as citi Biblia .Ma trimite de la un capitol la altul de m-a zapacit
Nu ma pot concentra acum...Asa ca o las pentru la noapte.

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iri_sori spune:

Am intrat sa va salut,imi este somn de imi pica ochi in gura,
ma duc sa dorm un pic si dupa aceea sa fac mancare,
Georgi iti iau locul la somn.

iri

http://pg.photos.yahoo.com/ph/iri_sori/album?src=ph&.dir=/86bcre2&.tok=

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

pup optimiste...si ma car sa pap ca mor de foame...inghetata vreau chiar daca am mai papat una azi...mergeeeeeeee

Elena

Mergi la inceput