Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (43)
Raspunsuri - Pagina 4
anasebe spune:
Salutare!
Am reusit sa dorm in dupa-masa asta 2 ore!!!!!!!! Si as mai fi dormit.
Tortul a fost joffre (reteta am luat-o de pe forum) si a iesit perfect. Nu mai am, caci au venit nasii aseara si au mancat cate doua felii, noi 4 cate o felie.... si s-a terminat.
Moni Saru'mana de poze, ma bate gandul sa-mi iau si eu unul, ca nu se mai poate doar cu lapte. A inceput Tiberiu sa se trezeasca de 3 ori pe noapte de foame.
Pisoi O gramada de poligloate si traducatoare aici.
Nu mai stiu ce vroiam sa zic, ca am mintea cam intunecata dupa alea 2 h de somn.
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
monica70 spune:
ALINA mersi,am citit mai demult ce scrie acolo...chestia e ca ei nu-i curge nimic din nas,doar horcaie pe el,mai mult dimineata si seara (asta de vreo saptaman incoace),cu chiu cu vai odata la doua zile scot pe betisor un strop de mucisor alb...Si nu se fraca la nas cum scrie acolo,doar la ochi,mai ales cand ii e somn.Nu stiu ce sa cred.Eu sunt cam alergica ,in sensul ca faceam urticarie cand eram mica (de la capsuni),mai imi iese si acum cateodata pe gat ceva si dispare de la sine,mai mult cand sunt stresata si obosita. Dar n-am fost alergica la polen,puf si chestii din astea...O sa o intreb pe pediatra,cand merg la vaccin...
MONI care DIANA (01.01.2006)
POZE DIANA
monica70 spune:
ANASEBE ...cine-l vede pe TIBERIU nu te va crede ca l-ai hranit doar cu lapte pana acum!
Plec sa fac piureul de banana ca se scoala mandra in curand...
MONI care DIANA (01.01.2006)
POZE DIANA
Ingrid S spune:
Moni, si Diana mea exact asta face: se freaca la ochi (dar de somn), nasul nu ii curge, dar e infundat (il desfund cu Batista Bebelusului) si stranuta f. des intr-o zi. Cik stranutul lor e normal, ei se curatza de impuritati, dar mai stii? Oricum, albastra sub ochi nu-i, iar la linkul dat de Alina nu cred ca e alergica la praf, ca eu aspir de 2 ori/sapt in camera ei si sterg praful si spal parchetul etc. Ar trebui totusi sa o intreb si eu pe pediatra, cand vine, ca pe 25 mai ii facem vaccinul si vedem pana atunci.
Ma duc sa trag un pui de somn langa ea.
Ingrid S si Diana
alina80 spune:
MONI, si Ayan a facut de doua ori urticarie. Si acum dilema e de la ce. Prima data am mancat oua prajite, a doua oara pate de ficat si ambele dati iaurt. Acum ma gandesc daca n-o fi o intoleranta la lactoza. Si ce as manca niste cereale cu lapte! Mi-e frica sa fac experimente acum ca trebuie sa ii fac vaccinul si daca are urticarie nu i-l mai face. Sa vorbesc si eu cu pediatra cand vine sa vedem ce zice.
Alina si Ayan
http://photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu//my_photos
pisoi3 spune:
AnaS, ce tare esti ca stii sa faci tort, eu m-am chinuit de vreo 2 ori, nu a iesit nimic si am renuntat. Nici nu ma mai apuc, ca sunt antitalent.
Asa e, suntem o gramada de poligloate si traducatoare pe aici.
Maraki, pai limbile alea straine sunt tot ce stiu, altceva nu stiu, ca eu am facut facultatea de limbi straine.
Alina, vazut poze cu Ayan, super frumoase cele din Gradina Botanica.
Ma apuc sa mai vad poze, sa vad cine a mai pus.
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica
dana_ene spune:
Ursoaica, CASA DE PIATRA si multa-multa-multa fericire !
Diana, scuza-ma pentru urarea tarzie:
LA MULTI ANI !
Ingrid... mama mia ce soacra "beep-beep" ai !
Aoleuuuuuuuuuuuuuuuu
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
ALBUM OANA MARIA si ALBUM ROXANA ELENA
SURIOARELE
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
Florinini spune:
Va multumim de urari. Multa sanatate si sa creasca mari si cuminti toti bebelini nostri.
Ursulica va dorim casa de piatra si multa fericire si toate planurile sa devina relitate.
Marakiziceai de Angelo ca sare din carseat asa face si David daca nu-l leg te miri pe unde il gasesc. Cand il pun in swinger trage de legatorile alea si e asa de preocupat sa le desfaca de parca ar si sti...desteptu. Se arunca de fund in sus si-si ridica capul tot il repozitionez inapoi ca mi-e teama sa nu fie prea devreme cu ridicatul capului.
Moni, parca tu m-ai intrebat de culoarea ochilor lui David acum sunt o combinatie intre albastru si verde. Dar unori sunt numai albastri in special dimineata...nu stiu cum va fi pana la urma dar eu cred ca va ramane cu ochii cel putin de culoare albastruie. Acum sunt tare frumosi...
Ieri fiind sambata a trebuit sa fac un pic de curat prin casa si ce am facut cu el...l-am pus in dormitor pe o paturica si cu tot felul de jucarele langa el. Mai si s-a jucat baiatul si s-a jucat pana a ajuns jos de pe paturica si a migrat pe mocheta pana langa perete.Asa l-am gasit, statea linistit si-si freca mana de vopsea. Parea tare incantat de ceea ce a facut el...data viitoare trebe sa fiu atenta ca poate se va apuca sa manance poate var din perete
Apropo de alergii si David mai stranuta din cand in cand, uneori are nasucul uscat dar nu-i curge nimic, se freaca la ochi cand ii e somn.
Noua lui descoperire pe langa perete este scarpinatul in cap ..mai bine zis se mangaie dar vad ca-si modeleaza degetele ca si cum s-ar scarpina. Ai vostri fac asta?
Florinini si David (13.01.2006)
Poze David
Florinini spune:
Na ca am reusit sa pun si link la pozicile lui David...asta multumita voua care ati dat lectii pe computer am tras si eu cu ochiul si am pus in practica si a mers din prima
Florinini si David (13.01.2006)
Poze David
alina80 spune:
FLORININI, nu merge link-ul. Pupici lui David!
Alina si Ayan
http://photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu//my_photos