Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (43)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Salutare!!!
Azi nu am prea intrat, am facut papica, si pe urma in oras. acum astept sa termine Clau ceva, am venit cu bebe la el la birou.
Irina, e bine si asa. Ce mare si frumos si grasun e Mario!!!Imi vine sa-l pap tot.
Maraki eu in carucior tre sa-l leg cu centurile alea, ca mi se ridica. nu mai sta nici unde.
Anda aha, am inteles sa traiti. atunci aia o fi cauza.
Diana si eu te-am intrebat de reteta. lui Petre.

Iar mi s-a trezit la 6.30 dim. sa se termine odata cu luna asta, poate isi revine si al meu.
Azi mi-a baut cu placere sucul de morcov facut de mine. Erau morcovi noi si dulci.
Si Marco a inceput sa cheleasca la spte.
Irina si noi suntem la faza ca... tot ce pride baga in gura.

fete mergem si noi acasa, la baita si papa.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Florinini linkul nu merge deoarece albumul nu este setat pe PUBLIC.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Ai dreptate Alina, mergea inainte dar cred ca a fost blocat ptr. ca am luat pozele de pe contul nostru si daca deschideam pozicile lui David putei sa vezi toate celelate poze al bebelusilor asa ca o sa trebuiasca sa-l scot si sa fac altceva. Pupici lu Ayan scumpel si tie, arati asa de bine de zici ca nu ai fost niciodata gravida si chiar si atunci ai arata super

Florinini si David (13.01.2006)

Poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Gio, si al meu cheleste la spate, la fel ca tizul. Si are tendinta de a se arunca si de a se rostogoli.
Moni, vezi sa nu uiti iar de Lost.
Acum ma duc la Lost.

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

AnaSebe am luat pozele de pe contul comun si cred ca nu e bine ptr. ca oricine poate sa intre sa vada pozicile tuturobebeilor. Am crezut ca daca incarc numai pozele lui David o sa se vada numai ale lui dar poti sa meri de acolo sa vezi si celelate pozici o sa incarc pozele in albumul de pe yahoo(pe care trebuie sa-l creez) si apoi sa-l pun aici o sa-mi ia ceva timp

Florinini si David (13.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Seara buna fetelor ...
ce vreme buna am avut week-endul asta ... din pacate nu am putut merge prea departe de casa ca inca il tratez pe Filip cu Nurofen ...

Moni am vazut si eu robotul minune ... sa il folositi la maxim si sa nu va lase la greu. Eu m-am grabit si am luat ceva blender de la Braun si acum ne-am trezit ca ne trebuie si storcator . Am vazut si pozele cu Diana, vad ca deja se da jos din carucior nazdravana

Nici Filip nu mai sta in scoica ... se incoarda si aproape ca iese afara ... trebuie sa il leg.

Florinini sa sti ca nu se vad pozele, probabil ca ai albumul private.

Am mai pus si eu trei poze ...

pupici

Angi de motanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ANDA prea tarziu Evident ca iar am uitat de LOST Acum ne-am intors de la o tura de plimbare de vreo ora...a fost fain aerul dupa ploicica,un vanticel cald...super!
CANDA acu ma uit la poze! Cu robotul,ce sa faci..iei si storcator acum!Sau un robot ieftin de banii aia! Eu m-am calculat ca iau cu de toate si ieftin,macar daca nu merge nu dau atatia bani,ca am vazut ca o multime si-au luat de firma si nu storceau morcovi de exemplu...
Incerc sa mai vad ceva poze pana la baitza1

MONI care DIANA (01.01.2006)

POZE DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

CANDA l-am vazut pe FILIPEL cel zambaretz si cu patura pe nas ! De cate ori intru in album mai arunc o privire la capitzele alea de fan Ce dor mi-e sa merg la tzara in Bihor!
MARAKI si pe Angelo l-am vazut,tot asa creste ca Fat Frumospare atat de mare,mai ales acolo unde sta in fund si atat de serios
INGRID vai ce scumpa e Dienutza ta! Ce m-am distrat de ea la baitza si nu numai! Asa isi acopera si a mea ochii,mai ales cand doarme ziua ! Si leita taica-su!

MONI care DIANA (01.01.2006)

POZE DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

FLORININI, nu are cine sa intre sa intre pe contul nostru comun, doar noi, mamicile de ianuarie-februarie 2006 avem parola. Doar noi stim parola si nu are cine sa ia pozele bebeilor. Eu intru mereu pe yahoo photos si ma uit cu mare drag la toti bebeii.
MONI, vezi sa nu uiti maine de Lost, ca nu il mai dau in alta zi in reluare, sau cel putin nu stiu eu.
Si eu am uitat de Lost acum vreo doua saptamani, am uitat si duminica si luni.
Merg sa spalam bebele, adica eu sa ma invart pe acolo, ca de spalat il spala sotul. Eu doar ii dau prosopul sa il scoata din baie.

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Moni draga, mersi! Dar imi vine sa ca nu seamana si pe mine putin, toata lumea zice ca e taica-su, mai am vreo sansa sa se schimbe?
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput