Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (43)
Raspunsuri - Pagina 6
silvi_2005 spune:
Dieta daneza
Dieta trebuie sa fie tinuta fix 13 zile, de aceea este destul de dificila.
Este o dieta care iti schimba metabolismul, si efectul ei dureaza aproximativ doi ani.
De aceea nu trebuie tinuta din nou in interval de minim doi ani. Daca dieta este abandonata pana in a 7-a zi, se poate relua dupa un interval de un an.
Daca dieta este tinuta corect, se pot pierde intre 7-20 kilograme.
Nu trebuie inlocuit nici un aliment din dieta. In caz contrar dieta s-ar putea sa nu mai aiba efectul maxim.
Daca te simti infometata in timpul dietei bea MULTA apa. Ajuta!
Ziua 1
mic dejun 1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar
prinz 2 oua fierte(tari) + spanac fiert + 1 rosie
cina 200 gr. (7 oz) friptura de vita +salata cu ulei si suc de lamiie
Ziua 2
prinz 2-3 felii sunca + 1 iaurt natural
cina 200 gr. (7 oz) friptura de vita + salata cu ulei si suc de lamiie
Ziua 3
mic dejun 1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar + 1 felie de piine prajita
prinz 2 oua fierte tari+1 felie de sunca+ salata
cina telina fiarta + 1 rosie + 1 fruct proaspat
Ziua 4
prinz 2 dl. suc de portocale + 1 iaurt natural
cina 1 ou fiert tare+un morcov mare ras+brinza de casa
Ziua 5
mic dejun un morcov mare ras cu lamiie
prinz 200 g (7 oz) cod fiert cu suc de lamiie+ o lingurita de unt
cina 200 g (7 oz) friptura de vita + salata cu telina proaspata
Ziua 6
prinz 2 oua fierte(tari) + 1 morcov mare ras
cina 1/2 pui + salata cu ulei si suc de lamiie
Ziua 7
mic dejun 1 ceasca de ceai fara zahar
prinz NIMIC (beti multa apa...ajuta!)
cina 200 g (7 oz) cotlet de miel + 1 mar
Ziua 8
prinz 2 oua fierte(tari) + spanac fiert + 1 rosie
cina 200 gr. (7 oz) friptura de vita +salata cu ulei si suc de lamiie
Ziua 8
prinz 2-3 felii sunca + 1 iaurt natural
cina 200 gr. (7 oz) friptura de vita + salata cu ulei si suc de lamiie
Ziua 10
prinz 2 oua fierte tari+1 felie de sunca+ salata
cina telina fiarta + 1 rosie + 1 fruct proaspat
Ziua 11
prinz 2 dl. suc de portocale + 1 iaurt natural
cina 1 ou fiert tare+un morcov mare ras+brinza de casa
Ziua 12
mic dejun un morcov mare ras cu lamiie
prinz 200 g (7 oz) cod fiert cu suc de lamiie+ o lingurita de unt
cina 200 g (7 oz) friptura de vita + salata cu telina proaspata
Ziua 13
prinz 2 oua fierte(tari) + 1 morcov mare ras
cina 1/2 pui + salata cu ulei si suc de lamiie
silvi_2005 spune:
Am postat dieta si o sa o trimit si in contul comun pentru a putea fi listata daca vreti. Imi cer scuze ca nu am pus-o mai repede dar astazi am fost plecata la Felix, l-am lasat pe Alain cu soacra mea sa vad cum reactoineaza fara mine. Ne gandeam ca poate mergem si noi intr-o vacanta de 7 zile si vroiam sa vad ce face. L-am gasit pe Alain morait si super obosit, nu a dormit decat 1 ora, in doua reprize ( cu mine doarme intr-o zi cam 5-6 ore in 2-3 reprize) si flamand, nu a vrut sa manance decat 400ml toata ziua. Dupa baita de la ora 21 s-a pus pe un plans de oboseala ca atunci cand avea colici, abia l-am linistit cu cantecel de leagn si plimbari dupa care a mancat 200 ml si a adormit instant. Ced ca vom spune adio Greciei in vara asta...ca nu pot sa-l las cu bunicii.Voi ce faceti vara asta?? Destul m-am plans, acum urez La multi ani sarbatoritilor zilei !! si va spun mai multe despre dieta.
Eu tin monti si am slabit 7 kg cu monti dar m-am blocat la 70 ( eu am 1,65 m declar ca sa va dati seama ce grasana sunt). Am inceput dieta sambata deoarece am zis ca nu o mai aman nici o zi, o tin impeuna cu soacra mea, sa ne ambitionam.
Deci Sambata dimineata 70 kg, dupa o zi de dieta, duminica dimineata, 69 de kg. Maine dimineata abia astept sa ma cantaresc dar sigur am mai dat jos un kg. Eu am mai tinut-o o data, m-am oprit dupa 10 zile si am dat jos atunci vreo 6 kg. E o dieta agresiva dar f eficienta pentru cazuri de urgenta. Daca mananci mult dupa aceea binenteles ca te ingrasi la loc dar daca respecti Monti si faci un pic de msicare e ok. Daca va apucati de ea va anunt ca o sa fiti f deshidratate ...eu beau cred 4 l de apa pe zi acum si mie sete tot timpul. Daca mai alaptati nu o recomand dar daca nu, merita efortul cu conditia sa respectati exact dieta. Eu beau cafeaua fara zahar dar acum o beau cu zahar ca asa trebuie. Pentru efecte cat mai bune,mancati pe cat posibil pranzul si cina la aceleasi ore. luati ceva vitamine in timpul asta. Succes, sa ma anuntati si pe mine care va hotarati sa tineti, sa ne incurajam reciproc. Nu am citit toate postarile, sunt moarta de oboseala, le citesc maine si ma uit la poze. Pupici tuturor, noapte buna
Silvi si bebe Alain
silvi_2005 spune:
Am uitat sa va spun, la capitolul ulei se foloseste ulei de masline, iar spanac fiert inseamna spanac fiert, cu putina vegeta sau sare, dupa preferinte...atat, fara nimic.
Giova spune:
Silvi mersi de dieta, dar ce fac eu ca nu-mi place carnea de vita????
Ce are ca mergeti cu bebe in Grecia. mergeti si voi in sept. cand sunt 36 grade si e super ok. asa am mers si noi anul trecut. dar nu mai vreau Grecia caci tare dezamagita am fost, bolovani si gunoi peste tot. Daca nu vedeam Santorini, chiar regretam ca am fost acolo.Sa cautati hotel de la 4 stele in sus, caci de nu... conditii groaznice. mancarea a fost multa si buna.
Noi vrem sa mergem in sept,. in luna de miere: Sicilia sau Sardegnia. stiu ca e scump, dar odata merg in luna de miere si vrem sa-l ducem si pe bebe, si daca doamne fereste se intampla ceva, macar stim limba si ne putem descurca.
Ingrid, Moni si restul care ati mai pus poze, maine le vizionez.
Oare cum s-a distrat Ursoaica??? Sper ca i-a iesit asa cum si-a dorit.
merg si eu in pat, nu stiu cum e luna ca e innorat afara.
sper sa doarma piciul mai mult dimineata.
si noapte buna.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
miraklucker spune:
Silvi, eu cred ca n-as rezista nici macar juma de zi cu dieta asta cu toate ca nu mi-ar strica deloc.
Fetelor, sunt si eu prin zona cu toate ca am facut cateva zile pauza de DC. am fost prea franta sa mai intru si cum eu numai seara am pace....
vineri mi-au mancat toti nervii ai mei copii... David e fff incapatanat, pot spune ce vreau ca el o tine pe a lui, Daria e toata vremea maraita. Astepta ziua cand s-or cumintii.
Selin doarme si manaca...rade si se joaca cu manutele.... si cam atat....si sta ascunsa ca saraca n-are pace de Daria. Mi-e cateodata mila de ea cand o inchid in dormitor in patut la ea dar cum n-o am in ochi Daria e calare pe ea, o pupa, mangaie. Ea e bine intentionata, fata, dar ce sa faci daca nu iese ce vrea. Asa ca Selin, se joaca, adoarme, se trezeste singurica, nici nu o aud.
Va pup , al meu sot ma chema la culcare!!!
Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
pisoi3 spune:
SILVI, multumim pentru dieta daneza. Ma bag si eu la dieta aia Monti. De ce nu pot sa o tin daca alaptez? Ai dieta asta in format electronic?
Ma duc si eu la somnic, pe maine.
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica
teolinda spune:
Buna seara fetelor!
Iar am absentat la greu.. nu reusesc sa ajung cu cititul la zi.
Eu sunt inca indispusa de faptul ca soacra-mea nu mai este. Si pt ca Janina intreba... eram in relatii amicale nu eram fff apropiate dar nici nu ne-am dusmanit vreodata.Oricum e ciudat... nu pot sa zic ca sunt sfasiata de durere...dar simt un gol.
Nicolas se pare ca ar avea o infectie urinara... Klebsiella si Proteus, dar mai repet maine analiza sa fiu sigura ca nu e vreo greseala. Nu stiu de la ce.. habar nu am ce inseamna exact... decat ca nu e bine. Si nici de unde poate sa o aiba. Am citit ceva la Ralu...ca si Anastasia are Klebsiella dar undeva pe la cap. 38..de-atunci nu am mai avansat cu lectura sa vad daca mai a dat ceva det. in leg cu chestia asta. Oriucum puradelul mananca super bine , doarme bine... nu stiu cum e treaba cu infectia.
Sper sa ma lamuresc curand.
De asemenea e chinuit de dintisori si uneori e marait.
In rest e vioi, se joaca mult, rade mult, se agita mult.
Cam atat despre noi si va pupam pe toate cu bebenaci cu tot!
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
Bombonicaaaa spune:
Salutare fetelor ! Am intrat sa va salut si sa va dau o veste buna , ne-a iesit primul dintisor si cred ca in cateva zile rasare si al 2-lea Jasmine se comporta super bine, nu face febra nu este agitata dar in schimb m-ar rontzai si pe mine
Sunt tare mandra ca are mama fetitza mare de acum
Vreau sa o felicit si eu pe Ursulica casa de piatra si multa sanatate si fericire alaturi de printesa si sot.
la mamici si bebei!
Oana de
INGERASII MEI
utocatalina spune:
Si eu la spartul tirgului..sa va zic cuma fost weekendul pentru mine..
1. am mers simbata la o nunta..obligatie..nasol...basca ca au fost si socrii..Bia stat cu mama pe care nu a recunoscut-o cred si a pus un bot mare si a stres cu mama pe jos..in final a adormit..a 2-a zi avea 37.7 la prima ora..uff..bagat paracetamol, a facut peste zi 37.5 si noaptea avea 36.9
2. suparat pe tata, ca este gelos pe Bia ca sta mama cu ea dupa o mie de ani o noapte..dat telefon mamei si facut scandal ca de ce nu vine mai repede acasa, ca ce, el e prost..etc..nu va inchipuiti ce nervi mi-am facut ca e gelos pe propria nepoata...am zis ca o sa-l mai vizitez cu Bia la p..vara,,scuzati expresia, dar vad negru in fata ochilor..parca nu e de ajuns ca socrii o trateaza cu fundul (de 2 sapt. soacra imi zice ca are niste hainute pentru Bia si nici in ziua de azi nu mi le-a dat, cred ca mi le da cind o sa-i fie deja mici), dar si propriu tata sa o gelozeze, chestia asta chiar nu o pot suporta (cica la botez nu a tinut-o in brate sa ma ajute si pe mine ca Dan alerga si eu eram frinta, ca cica el ce, e mai prost ca socru care nu o ia in brate?) Sunt plina de scirba..in fine, nu vreau sa va stric saptamina..
3. ieri am fost in parc si la restaurant, f. frumos..Bia a ris in hohote pe genunchii mei si ieri afara si simbata in parc..a fost tare cuminte afara, in schimb in casa, seara are cam 1 ora cel putin de miorlaiala si cam pe seara mai varsa nitel..se vede ca atunci o doare burtica, dar i-am facut baie mai devreme, adica pe la 19, a papat s-a culcat si i-am dat sa pape in somn la 0 si la 6 dimineata!
4. am fost la Obor si de la tarabe am intolit-o super pe Bia..lucruri dragute foc ci ieftine bine!
5. asteptam vaccinul azi la ora 13:30 cred. Bia nu trece de 60 ml de supa/zi papata cu lingurita..azi ii pun nitel unt in ea, sa vedem daca ii place mai mult si am cumparat si morcovei noi, poate daca sunt mai dulci, sarim de cantitatea asta..
6. aseara pe cintar avea 7450 gr. si astept masuratoarea de azi (daca nu uita mama de pediometru).
Teolinda imi pare rau sa aud ca Nicolas ar putea avea bacteria asta..si noi daca continuam cu 37.7 cind mi-e lumea mai draga ar trebui sa facem o urocultura!Poti sa-mi zici daca Nicolas are zilnic vreo temp. nitel mai mare de 37.5?
Bombonica felicitari pentru dintisorii printesei..Este primul bb de la noi cu dintisori..precoace fata!
Giova in poza de grup o tine in brate colega mea buna de la job, care e ca a2-a mama pentru mine..si in cea cu bunicuta de care vorbesti, este strabunica Biei din partea lui Dan! Tot 64 de kg am..este ok si deja se vede, mi-am luat niste blugi strimti si scurti pina la genunchi si sunt multumita de cum imi sta..la capitolul burtica mai trebuie lucrat, dar sunt pe drumul bun!
Mai citesc si revin..uff.. trebuie musai sa fac curat in casa si am atitea de facut..Zi de smotru! Pup si o zi frumoasa!
poze noi - conversatie cu lustra si palarioara din dotare
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca
anasebe spune:
Neata fetelor!
Io mi-am inceput saptamana internandu-l pe tata cu febra 40 si dureri pelvine. NU stim exact ce are, vom afla in curand. Si parca nu e de-ajuns mai facem o vizita azi la spital pt. vaccin. Asta e.
Cata Las' mama ca barbatii-s infantili indiferent de varsta. Nu ai ce-i face, atat ii duce capul.
Bombonica Un calduros Bine ai venit primului dintisor din secta!
Silvi Misto faza cu cura de slabire impreuna cu soacra. Este intr-adevar f. motivant asa. Spune-ne si despre dieta Monti.
Anabordea V-ati intors? Ce face bunelu si cum a fost la ruptul turtei?
Ioana Razvanel cum se mai simte?
Teolinda Pupici lui Nicolas, sa va faceti bine cat mai repede.
Nicoleta Unde umbli soro? Tu nu vezi ca am deventi pupacioasa sectei?
Rali Cum e acasa? Ce face ghemotocul?
Tuturor fetelor multi pupici
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica