Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (43)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Ah...si uitasem sa va povestesc. Sa vedeti ce misto e cand, soacrele o sa realizeze ca ceva nu vreti sa faceti ca ele, si isi pun in minte ca atunci cand creste copilul mare, sa il invete ele acel lucru cu care nu sunteti voi de acord. Cel putin maica-mea asa vorbeste cu Daria. "Cand o sa fii mai mare, o sa facem asta si asta...nu ca astia..." ("astia" fiind noi, parintii ei care o invatam contrariul, sau, ma rog, punem pret pe lucrul contrar). Sa iti mai vina sa lasi cupilul cu bunicii??? Sa strice bunatate de ingeras?

, Deea mamica si ingerasa Daria - 6 ian 2006

Pozele puiutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am pus cateva poze cu suparata!

MONI care DIANA (01.01.2006)

POZE DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Acum am descoperit si eu tabelul facut de Irina. Faina idee. Acum il tot studiez si compar. Si pana la urma vad ca bebele meu nu e chiar asa de micut...
Dar sa va zic de ce sunt asa de stresata. Avea Peter vreo luna jumate cand intr-un magazin o tante bine facuta ma intreaba cat are Peter. Ii zic eu ca o luna jumate la care ea face ochii mari si imi zice ca arata ca un nou nascut ca asa arata nepotica ei de o saptamana.
Ieri mergem la restaurant si la o masa vecina o tante imensa cat China se tot uita la Peter. Pana la urma ne intreaba cat are. Eu ii zic ca trei luni si o saptamana. Iar ea ma intreaba daca a fost nascut prematur ca e prea mic.
De acum pe bune, am sa zic ca are doua saptamani sa nu se mai minuneze astia atat. Sau sa se minuneze ca ce mare e pentru doua saptamani.

Irina, uite si datele noastre. La o luna 3900g si 54cm, la doua luni 4700 si 57cm, la trei luni 5400 si 60cm.

03/02/2006 si 25/04/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Moni, pupicei la printesa mica. Ce suparata era ea...pai chiar asa mami, ce tot stresezi fata cu aparatul ala.

03/02/2006 si 25/04/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Sal fetele...
Noi am disparut de pe firmament citeva zile...dar nu scapati voi de noi asa usor...
Pe mine ma tot apuca blegeala..fir-ar..nu stiu cind mi-oi reveni si eu..
Eh..dar nu va mai incarc cu ale mele..
Fiindca subiectul zilei sunt soacrele...nici a mea nu e mai breaza...
Va puteti imagina ca nu i-a adus nici macar un costumas?Altminteri...laude si vorbe..kakalau...La masa de botez..au dat ca toti mesenii..si dupa ne-au sunat sa ne intrebe cit am scos...
Ziceti si voi...Ca sa nu mai zic...ca fimea..urla la greu cind ii vede...pe amindoi...
Gio..cred ca-i ca la tine..ii transmit eu starea...
Nu m-au suportat de la inceput..ca nu am fost marea bogatana...si acum cind vede ca am realizat atitea singuri...vezi Doamne sunt cea mai tare din parcare...
Pai astfel de oameni...flit...
Eh..noi sa fim sanatosi...
Ana...am vazut ca esti pupaciaoa clanului..m-ai detronat...

Cata..ma bucur ca ati fost ok la vaccin...x2
Moni..mortala Di a ta...x2
Aseara m-am uitat la poze o ora....
Niste frumusei...Si Di a lui Ingrid...x2
Liliana...vrem si noi la intilneala cu voi...ne primiti????
A..am facut prima iesire din Bucuresti cu Daria..la Constanta...A fost exemplara...Draga mamii..pe drum a dormit non-stop..acolo..o printesa...La intoarcere s-a uitat pe geam..si a ginganit...
Fetele...
voi stiati ca bibe astea din policarbonat sunt daunatoare copiilor?
Eu ma duc sa-i iau de sticla..chiar in seara asta...
Doctora mea a deshcis subiectul..cind mi-a vazut Aventurile mele..si apoi am citit si pe net...
Voi ce stiti????
Hai ca va pe toate...
Suntem in zona...

Nicole si Daria Sofia
Dariuca

Botez Daria

""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "

Mergi la inceput

hehehe...Moni...m-am uitat la pozele cu suparata si imi venea sa rad si sa plang de mila fetei ... ce suparata era ea draguta ...

Pozele puiutei

Mergi la inceput

Nico...ce-i ala policarbonat? Plastic? poi si in loc de tetina ce ii dai?

Pozele puiutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

salutare fetele,
Dragelor dar ce soacre aveti . Eu cu a mea incercam sa nu ne bagam in seama una cu alta. Eu ignor ( sau ma rog, incerc) ale ei , si ea ale mele , si uite asa. Sunt sigura ca nu-i convin multe dar se abtine sa zica. Asta e .
Bee, lasa ca scapi de caciulita ca vine vara acum , sau cine stie ?
Silvi, mama, nu m-ar strica asa o dieta dar nu cred ca as trece de o zi. Vai de capul meu ca mi s-a dus toata ambitia. Si am kg , ieri cand m-am vazut in poze , m-am socat
Simoha ha cu paturicile. Si ai mei socrii mi-i infofoleau rapid in paturica .
Alina, da a ta asta e cea mai ciudata. Auzi ce o fii avand cu puta copilului , parca o sii vad Si de tipat tipa si Clara mea, mai ales cand o las singura in patut, dupa o vreme incepe s atipe dupa mine.
Ba pardon, poate doar soacra Dianei o mai detroneaza, madam care e prea tanara a fii soacra si bunica, dar vai Doamne deodata batrana si nu apuca sa vada America . Of Doamne of
Astia sunt, prieteni ii poti alege da familia ba
Bebelina mea a vomat azi, cam tot ce a papat, Doamne nu vreau sa ma plang ca sunt o gramada de copii bolnavi saracii, dar tare as vrea si eu sa pape. A papat dimineat ala 8 ( cam jumate din cat manca de obicei) , apoi la 9 jumate putin, pe care i-a vomitat. Am plecat in oras si am venit dupa 1, a papat ceva pe care dupa jumate de ora i-a vomitat . A adormit si m-am dus prin somn sa-i dau sa pape sa nu las copilul flamand, a tras putin. Acum doarme, va dati seama ca nici o masa calumea nu a avut azi. Of Doamne
Moni, am vazut pozele cu supariciul

Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

M-am distrat cand am constat ca astazi a fost ziua soacrelor.
Giova nu mai retin dar tu zicea ca nu-ti place carnea de vita?In dieta nu se poate inlocui nimic dac vrei rezultate bune.
Super tare faza cu transmisul antipatiei fata de soacra si la Marco.
Sim0 eu aveam tot 70 dar la 1,65 deci crede-ma ca sunt foarte motivata sa slabesc. Nu mai incepeam in hainele mele, trebuia sa fac ceva urgent.
Bee eu daca plec pe undeva tot cu mama il las pe Alain, ea are rabdare cu el si ii pot lasa o lista de instructiuni ca le respecta draguta de ea cum poate mai bine. Tata e topit dupa Alain, mama zicea ca de noi cand am fost asa de mici nu s-a ocupat atat.
Alina 80 felicitari si multe luni inainte, sunteti f bine la greutate si lungime, pupici.
Tina 23 Eu am inceput deja dieta, sunt la ziua a treia si am dat deja jos 1,5 kg. Mi-am lipit dieta de frigider si trec in fiecare zi greutatea si cand vad ca cifrele sunt descrescatoare mananc cu tot dragul din lume la oua fierte si spanac si telina pana imi sar capacele.
Diana trebuie sa recunoastem ca soacra ta e cea mai "soacra" nu-mi vine sa cred ca e asa de rautacioasa, bine ca sotul tau e alaturi de tine si te intelege, asta e cel mai important.
Cata bine ca ati scapat de vaccin , stati bine si voi cu greutatea si inaltimea, sa-ti creasca Bia mare si sanatoasa.
Teolinda ai rezultatele analizelor?
Va las ca ma cearta Alain ca nu-l bag in seama.
Silvi si bebe Alain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Mama fetelor..habar nu avema ca o sa va provoc asa de dim. cu discutia despre rubedenii...vad ca lucrurile stau cam asa: putine cu ele ok, majoritatea le ignora si unele au chiar draci pe ele!Asta este..noi si bb sa fim sanatoase, ca asta e cel mai imp., chiar daca ne ajuta sau nu parinti ori soacrele..oricum m-au distrat povestile cu caciulile, vizita in State, hainute peste hainute si alte alea!

poze noi - conversatie cu lustra si palarioara din dotare
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca

Mergi la inceput