Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (43)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Monica vazut pe Diana la plaja..ia zi..mai are ochii verzi?Sper sa fie bun robotul si sa te tina mult si bine!

poze noi - conversatie cu lustra si palarioara din dotare
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

saLUTARE,
NOI PLECAMAL VACCIN DECI SUNTEM EP FUGA, DAR VREAU S AVA SPUNNU MAI STIU CINE INTREBA DE CREMA SUNSCREEN PT BEBEI, DECI DE PROTEJARE A COPILULUI.
NU SE DA CU CREMA PINA LA 6 LUNI(PIELEA LOR E PREA SENSIBILA PIAN ATUNCI SA SUPORTE CHIMICALELE), SI SCOATEREA MEMBRELOR AL SOARE SE FACE TREPTAT,SI NICI OCHELARII DE SOARE NUS UNT RECOMNDATZI PINA AL 1 AN, EU ASA FAC, CA MI SE PARELOGIC.
PUPICEI SA NE TZINETZI PUMNII SA FIM OK SI NOI AZI.

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Of,cand sa stau si eu pe net,hop musafira Si mai e vine iar maine
Diana a papat niste piure de legume,nu foarte mult azi ca a papat laptic inainte cu vreo 2 ore.....Acum doarme pe balcon,iar.Cred ca de somn era asa de suparata,sau de ce radem de ea dar sa vedeti ce striga al noi "aiaiaiaiaia'. In rest cand e in forma vorbeste taaare frumos cu noi si mai si gesticuleaza De preferinta e in forma dupa ce se trezeste si dupa ce e satula.De exemplu azidimineata de la 5 la 6 a apucat-o parlamentatul si dormi daca poti.S-a si suparat ca nu voiam s-o bagam in seama si incercam s-o culcam la loc Abia a adormit-o Ghita pe la 6 ,dincolo,in carucior ,sa mai pot dormi si eu o ora pana la plecarea la birou! Pai mai bine se trezea pe la 2 ,papa si se culca la loc pana pe la 7,decat asa
DIANA in sfarsit mai e cineva siluet pe aici Peter,nu doar noi...ca uite Bia e cu o zi mai mica decat Diana si are 2 kg in plus! Eu am cantarit-o ieri la 4,5 luni are 5500 kg
CATA sa mor eu daca mai stiu ce culoare au! Chiar m-am uitat acum pe balcon sunt gri inchis! In camera depinde de lumina,odata par verzi,odata albastri-inchis,odata verzi-caprui.Cert e ca sunt inca "de lapte" si mai deschisi ca nuanta decat atunci cand s-a nascut.Asteptam inca sa vedem ce iese!
S-a trezit bambina!
DENISA bafta cu vaccinul

MONI care DIANA (01.01.2006)

POZE DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

buna fete frumoase si copii cuminti!
v-am citit zilele astea desi nu v-ati omorat cu scrisul...
PISOI,tu ma intrebai ce mai fac,pai cand nu stau cu dani incerc sa fac mancare si curatenie,m-am mai odihnit ,ce-i drept,dar nu prea-mi vine sa ma culc de frica sa nu pierd vreun moment "important" cu dani.te admir sincer ca stii atatea limbi,are mark ce invata
GIOVA,ce misto ca va faceti luna de miere in sicilia,tare frumos tre sa fie.si cum a dormit mARCO azi noapte?a urlat la luna?
BOMBO,deci mandra noastra are dintisori,poate o ajunge si dani din urma,ca nu prea se cade sa fie ginerica fara dinti.mai spune-ne despre voi,intrati tare rar...side la dani
ALINA,lui ayan care creste ca fat frumos,nici nu ma mir la cat tzitzi papa
CATA,ce bine ca nu a plans bia,acum doar sa nu faca febra
BEE,SI II TRECEAU COLICII DACA II PUNEA CACIULITA?
maraki,TU LIPSEAI LA POVESTILE CU SOACRE
RALI,CE FACE ANASTASIA,E BINE,PAPA?
ASTERY,LUI RAZVANEL CEL SCUMPEL
TEOLINDA,ce ma bucur ca ai intrat mai des.parca il si vad pe papanas la aer curat in gradina
SILVI LUI ALAIN,
MONI,vad ca pui robotul ala la treaba si ca are cine papa minunatiile care le faci
eu ma chinui cu dani ca nu vrea sa pape piure de morcov si cartof,in schimb mananca cate un borcanas de piure de fructe.mai are si colici dar nu ca inainte.acum nu stiu ce sa fac ,sa o tin catva timp(o luna)numai cu piureu de fructe si sa mai incerc apoi?
DIANA,ANAS,ANAM,NICO,JG,CANDA,MARCH SI RESTUL MAMICILOR,MULTI

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

DENISA,CE MAI FACE EMMA SCUMPA?dar m-ai omarat cu crema,ca eu i-am luat lui dani si l-am dat,iar la farmacie nu m-a intrebat cate luni are...si este protector extrem

Mergi la inceput

MIRELA mai rezisti cu serviciul? Haplea mea vad ca baga in ea de toate,pana acum ,doar supa a refuzat-o,cea facuta de mami Ca atunci cand am facut-o eu a papat!
Acum vorbeste cu mine si da cu picioarele in carucior! ma mir ca nu-i vanata toata la cat da cu ele! Le mai prinde si si le ridica la gura...e ocupata

POZE DIANA

Mergi la inceput

Vad ca nici colici nu mai are,dar i-am mai dat Gripe Water,poate si de aia! Nici nu mai varsa asa des si mult.In schimb face un kk... Groooooos si mult,odata pe zi .Mai are si morcovi prin el,dar mai putini, de cand cu robotul. Acum face piure de kk

POZE DIANA

Mergi la inceput

MONI,pai ce sa fac,am alta solutie,mai ales ca vrem totusi sa ne luam apartament in rate,mai ales ca a devenit destul de insuportabil sa stam cu altii?oricum am trei zile libere,dupa care incep in forta si in weekwnd am garda de 12ore(sambata si duminica)dupa care trei zile dupa masa.imi vine greu sa stau doua zile departe de dani,bine cel putin ca e cu mama,sa vedem pana cand...
ce bine ca e papacioasa lady di!dani mai servste si cate un servetel de hartie,sau maimutoi de plus la desert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Mai nou Bia birrraie de citeva zile...face numai birrr si e plina de scuipat si supa pina in cap si-n ....stropeste tot in jur si-i face placere...Monica las ma ca voi sunteti manechine, de aia e asa supla Dia..noi in schimb suntem luptatoare de summo!Si tine cont ca noi nu avem la 3 luni 7500, ca alte fetite dulci de pe la noi!Mirela eu zic sa mai perseverezi cu piureul..sigur ca-i plac mai mult fructele ca sunt dulci, dar si legumele trebuie sa le pape..Bia nu a papat azi mai deloc supa ca era cu morcovi noi cred, sa veme miercuri cind bag cartoful cum va fi..pupici lui Dani!

poze noi - conversatie cu lustra si palarioara din dotare
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Mai, nu mi-ati raspuns cati cm au la piciorus bebeii vostri?
Nu-i cam mult 10 cm cat are ea?
Azi a inceput sa faca prrrrrrr si cu tzatza in gura sau cu biberonul "vorbeste" cateodata! Si a tras si un "da" clar de a intzepenit mami! In rest face ca ratzoiul Donaltd! Pe bune!

POZE DIANA

Mergi la inceput