Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (43)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tina23 spune:

Buna!

Tks pt aprecierile la adresa creolinei mele. Silvi am tinut si eu cura de 13 zile, nu strict si am reusit sa slabesc 4 kg. Acum cand vrei sa te apuci? ca ma bate si pe mine un gand, pt ca voi fi iar nasa la inceputul lunii iunie si mai am de dat jos 4-5 kg. Noi duminica am fost la munte am facut si primul traseu de "pantofar" de la Trei brazi la Cabana Susai si Anucai i-a cam placut, pe drum la intoarcere a cam devenit Ana Pauker, cred ca amortise in scaunul de masina.Vad ca azi subiectul a fost socri, eu ii considerat o intamplare ca sunt parinti sotului meu si acum ii tratez ca pe niste rude oarecare (mi-a trebuit cam 1-2 ani sa gandesc asa).

vla toate si la toti bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim0 spune:

Cristina, nu era noua, din ambalaj...am folosit-o mai demult si apoi am abandonat-o prin casa si m-am gandit s-o dau intr-un clocot sa fiu cu consttinta impacata
Apropo de sterilizat, voi cum procedati cu suzetele? Le strerilizati regulat sau doar le clatiti cu apa?

poze Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

SIMO, nu cred ca e nevoie sa sterilizezi seringa. Eu tocmai i-am dat Nurofen lui Ayan cu o seringa si nu am sterilizat-o. Si pana acum tot asa le-am folosit.

Alina si Ayan
http://photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

SIMO, acum am inteles cu seringa! Suzetele, pe care Ayan nu le accepta, si lingurita, chestii din astea, nu le mai sterilizez, le spal cu apa si detergent de vase.
MONI, ai vorbit cu IOANA?
Fetelor, cat Nurofen dati voi bebelinilor la patru luni? Ca am uitat sa intreb pediatra.

Alina si Ayan
http://photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Sim0, ca sa-l feresti pe micut de stomatite/candidoze, este mai bine sa sterilizezi suzeta. Eu sunt patita, la spital n-au vrut sa mi-o sterilizeze si a facut stomatita. Puiul meu oricum nu mai vrea suzeta, cred ca-i place degetul meu mai mult ...

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Gata si noi cu vaccinul..nici pis nu a zis...Bia are la 4 luni jumate 7450 si 67,5 cm...URA! Nici nu credeam ca suntem asa inalte daca nu aducea mama pediometru...O sa-i dau peste 2 ore panadol 3,5 ml ca noi oricum avem un 37.5 si fara vaccin...Alina eu o tin pe Bia la 45 de grade cind papa, in rest o las numai culcat cu o paturica indoita sub cap sa fie nitel mai sus..Ma bucur ca a-ti trecut cu bine de vaccin..eu Nurofen nu-i mai dau ca asta irita rau stomacul, asa am vazut si ai grija ca se da pe mincate....ii dadeam 1,5 ml..dar pe cutie scrie mult mai mult ca e infunctie parca si de kg bb!Nici eu nu sterilizez serigile, dar eu nici jucariile nu le sterilizez..le spal numai cu apa calda,iar jucariile si cu sapun..atit..ca sa ne calim..
De miercuri bagam cartoful in supa si abia peste citeva zile carnita....ni s-a recomandat si muschiul de vita!

poze noi - conversatie cu lustra si palarioara din dotare
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Cata ma bucur ca ati scapat de vaccin. eu cartoful i l-am bagat de prima data. carnea numai mai incolo i-o introduc.

Suzetele le spal cu apa si detergent de vase. si cam la 3 zile le sterilizez la rece. rara le fierb.
merg sa-mi trezesc piciul sa ies putin afara.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Ziua buna.
Vad ca subiectul zilei sunt soacrele si curele de slabire.
Specimen de soacra ca a mea nimeni nu are. A mea mandra soacra s-a considerat intotdeauna prea tanara sa fie soacra si apoi bunica.
De cate ori am fost in vizita la ei (o data sau de doua ori pe an) nu a stat mai mult de cinci minute cu mandra, nu a scos-o niciodata la plimbare...
Iar punctul culminant l-a atins acum doua luni cand s-a laudat in tot orasul ca vine la noi. La care nasa noastra de cununie ii zice "mergeti sa aveti grija de nepoti". La care ea ii zice "de nepoti s-a dus sa aiba grija cuscra, eu ma duc sa fac turism".Asa s-a enervat barbate-miu incat i-a zis ca nu mai putem sa o aducem anul asta. La care soacra a inceput sa ne zica ca o sa moara si nu o sa mai apuce sa vada America. Deci nu de nepoti ii este ei...
No, deci mai are cineva soacra ca a mea?
Plange Peter, revin.

03/02/2006 si 25/04/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ceau gagici!
Am vorbit cu Ioana ,Razvan e bine acum,dar mai stau un pic in spital pana ii ies analizele,ca in WE nu s-a miscat nimic.Si daca tot au ajuns acolo i-au facut analize la greu.A zis ca in mod sigur schimba pediatra aia cretina.
BEE ai fost mortala cu caciulitzele,parca o vad pe mami prin ianuarie - februarie ...eu ii dadeam jos caciula,ea i-o punea la loc Si acum e la fel cu hainutzele,eu ii dau salopeta cu maneci peste body cu maneca scurta sau salopeta fara maneci peste body cu mane ca lunga.Ea nu! Peste body cu maneca lunga mai pune si salopeta cu maneca lunga,noroc ca pune din alea subtiri...
Plus ca mesterind prin bucatarie mi-a ars pana acum o cratitza (a uitat-o pe foc pana s-a evaporat apa...),mi-a ars o lingura de lemn si a pus o farfurie de plastic pe gratarul incins de la aragaz,de s-a facut cu model (abia am dezlipit-o).Acu mi-e frica sa nu-mi strice robotul...desi ea mi l-a platit Ca sa nu mai zic ca ii da hainutzele de multe ori invers dar ea e mai in versta are 58 de ani si e si super stresata si ocupata si cu magazinul,mai si vinde,mai face acte,inventare, calcule etc. E tot pe fuga...face de mancare si acasa si la mine...Am pe cine semana
apropo de tipat si Dia e crizata rau, striga pe aici,e suparata rau si nu stiu de ce! A dormit,a papat,a facut kk...
I-am tras niste poze mortale s-o vedeti cum face! Incerc sa le pun,va anunt eu cand sunt gata!

MONI care DIANA (01.01.2006)

POZE DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Salut gagici!

Ete...ce de soacre . Eu nu am lasat-o pe motzata mea cu nimeni pana acum si nici nu intentionez. Soacra-mea a avut ceva tentative de dat sfaturi care i-au trecut repede cand a vazut ca nici o sansa sa i le urmez. Maica-mea, in schimb, are un bot pus cat toate soacrele voastre la un loc, din cauza ca am ignorat ajutorul ei de care nu aveam nevoie, pentru ca era plin de sfaturi care mai de care mai ingrozitoare de-a dreptul. I-am zis intr-o zi ca ma streseaza mai mult, si de atunci zici ca am umplut-o de sange, asa se comporta. Numai bine .... de atunci am si eu liniste. Prea tarziu pentru a mai recupera lapticul, dar mai bine mai tarziu decat niciodata. Acum, singurii care ne ocupam de fetita suntem eu si sotul meu, si fetita mea e vesela, si sanatoasa, si cuminte si de toate. Am plimbat-o peste tot pe unde am mers si noi, si nu ne-a incomodat deloc.

Cat despre tipete...mai nou Daria converseaza pe limba delfinilor. Zau ca face exact ca scremutii aia de delfini care i-am ascultat noi la un moment dat. Mai tineti minte? Doar ca eu nu am ascultat decat odata, ca nu am avut rabdare. Eh....acum Daria face exact ca ei Dar mai frumos bineinteles ..hehe... mai lung, mai modulat cumva...

, Deea mamica si ingerasa Daria - 6 ian 2006

Pozele puiutei

Mergi la inceput