Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (43)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Mama Ana ce soacra... n-ai.Stau langa Autostrada Soarelui, f aproape si de lacul Cernica daca stii mai bine.

Bee esti mortala! Salutari soacrei ... jos... caciula.

Fug si eu sa bag blenderul sa faca piureul ca s-a trezit papanasul care mai nou vb pe limba lui si face ca masina din buzite.

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim0 spune:

Ciao, fetelor!

Frumoasa vreme am avut in wekk-endul asta, nu-i asa? Cred ca au fost primele zile de vara adevarata din acest an. Noi am profitat si am mers cu Clara la tzara (avem o casutza pe langa Bucuresti). S-a speriat destul de rau de chiraiturile gainilor, dar in rest s-a simtit bine la aer. Sper sa facem cat de cat conditii acolo ca sa
puteam sta cu fetitza in vara asta.

SILVI, faina dieta asta, desi eu nu m-as incumeta sa o tin. Nu am atata vointa. Eu la 1,76 am acum, la 3 luni de la nastere, 70 kg (ba pardon 69 ca am slabit si eu un kilutz zilele astea). In ritmul asta nu stiu daca voi ajunge prea curand inapoi la 55 kg...

Subscriu si el la faza cu analize gresite. Daca era sa ma iau dupa analize, Clara ar fi fost acum doar un vis frumos pt ca la inceputul sarcinii mi-a iesit citomegalovirus si chlamydia pozitiv si o doctorita mi-a spus ca ar trebui sa fac intrerupere de sarcina. Le-am repetat si...surpriza...nici urma. Asa ca pt a fi concludente, analizele trebuiesc repetate. Aviz TEOLINDA.

Am si eu o intrebare pentru mamicile care au botezat teja bebicii. Copilul se duce la botez intr-o tinuta si abia dupa ce este botezat se schimba in hainele de gala? Sau sta tot timpul in hainele festive?

poze Clara

Mergi la inceput

Bee, si noi avem aceeasi problema cu caciulitele, ba mai mult si cu paturicile...dar nu de la soacra, ci de la strabunica, adica bunica mea. Tota ziua calareste copilu cu paturici si caciulitze. daca o las pe Clara o jumatate de ora cu ea, o gasesc in fofolita in 2 paturi si tot felu de chestii pe cap..."ca sa n-o ia frigu". Pnetru mine nu mai e demult amuzant, a devenit de-a dreptul enervant. Si daca-i explic nu intelege ...

Apropos de soacre, socrii, parinti etc. Eu sunt cam deficitara la capitolul asta. Clara nu are decat 2 bnici, mama mea si socrul, soacra si tatal meu s-au prapadit acum cativa ani. Tare mi-ar fi placut s-o vada si ei. Socru e la Craiova, asa ca mai ramane doar mama...dar si ea ma poate aduce la isterie sometimes.

Fetelor, cand scap si eu de moderatorii astia?

poze Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Simo De moderatori scapi dupa 10 sau 15 mesaje. Nu mai stiu cu exactitate. Dar soroo scrie mai mult, adica des, si imediat scapi.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Simona dupa inca vreo 5 mesaje. asa ca... spor la scris.
Soacra mai avea obiceiul sa ii puna la cap scutecul, ca i-am zis de n ori ca nu-i pun caciulita.
Bunicii mei doar de 2 ori au zis, dar le-am explicat si au retinut.
Inca, bunica mea, pot zice ca-i mai isteata decat toti: le-a zis la toata lumea sa nu pupe copilul pe manute ca si le baga in gurita.
Eu stiam de la Maraki, dar uite ca ea i-a instruit pe toti. caci care cum veneau, hop top, pe manute.
Liliana si eu am terminat supica si branzica mi-a lins-o nu altceva. inca mai vroia, dar s-a terminat pe azi.
Ana 3 soacre!!! Eu pot zice ca am 2, socrul e recasatorit, dar tipa aia isi vede de treaba ei, ne vedem maxim 2 ore cand mergem in Alba, deci pt. mine, ca si cum nu exista.

Bai gagici... eu am incredere doar in mama. ea se si pricepe la hranit piciul, baita, schimbat, mi-l imbraca si frumos, asortat, nu ca soacra.
Cu tata se distreaza piciul de n-are treaba. ii vorbeste si-i rade, cum nu rade la nimeni.
si problema e ca la soacra... plange. cred ca-i transmit eu starea de ura, pe care o am fata de ea si poate din cauza asta.
A invatat-o mama cum sa-i puna un pampers, sa-l curete, ca cica...poate il las cu ea pe bebe si sa se priceapa. nici prin gand.
I-am zis de nu stiu cate ori sa-l tina de spate, habar n-are nici un bebe sa-l tina in brate.

Merg sa-i termin supica, mai bine zis piureul caci vad ca numai asa-l papa.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

Tocmai am facut si noi vaccinul. Cred ca m-a durut mai mult pe mine decat pe el. Si m-a enervat pediatra care parea amuzata de moment, zicea "Vine albinuta".
IRINA, sa ne treci si pe noi te rog in tabelas la patru luni cu 7,700 kg. si 69 cm.
Mi-a zis sa ii dau in continuare suc de fructe: mar, morcov, mandarina si kiwi si sa incep in curand si cu piureul de fructe. Cereale, biscuiti si supa inca nu ii dau.Mie mi-a zis sa iau fier si Materna.
CATA, la voi cum e cu vaccinul? Tu cum ii tii caruciorul Biei? L-ai ridicat? Ca avem carucioare la fel si mi se pare ca nu prea are nivelul de 30 de grade.
ANASEBE, parca si voi faceti vaccinul azi. Deci mama ta e nora cu trei soacre! Multa sanatate tatalui tau!
BEE, m-a amuzat mult faza cu Tea care sta numai pe carne. Cunosc! Si faza cu caciulita e misto! Vorba fetelor, ascunde caciulitele, ca tot a venit caldura!
URSOAICA, casa de piatra, sa fiti fericiti alaturi de bebelina!
SILVI, e bine ca ai ambitie sa slabesti. Eu nu cred ca as putea sa ma tin de un regim de slabit.
MIRA, asa sunt fetitele, mai mamoase. Iti dai seama ce fericire e pe Daria ca o are pe Selin!
GIOVA, Marco sta cu suzi si la baita?
ANDA, bafta cu traducerea! Pupici lui Mark!
IRNEL, bafta cu pregatirile de botez!
MONI, tu nu vezi ce nasuc mic are Diana? Nu te mai lua dupa altii!
TEOLINDA, pai ce-ti mai trebuie parc daca il scoti pe Nicolas in curte? Poate ne vedem saptamana viitoare! Vezi ca si CATA a patit-o cu analizele gresite, asa ca se poate!
SIMO, hainutele de botez i le pui dupa ce e botezata. Tu o imbraci pana la biserica altfel, cum vrei tu.
Fetelor, e ok sa ii tinem la soare pe bebelini? Trebuie dati cu vreo crema? Si pe cap trebuie sa le punem sepcuta?
Si vroiam sa va intreb daca copii vostri tipa, nu de plans zic, de tipat. Ca lui Ayan cred ca ii place sa se auda tipand. In curand cred ca vin vecinii la usa.
Eu nu am incredere decat in Gabi in legatura cu Ayan. Nu l-as lasa cu altcineva. Mama e prea panicoasa, iar cu socrosenia nu se pune problema, v-am zis ca e obsedata sa ii vada puta lui Ayan, cred ca primul lucru pe care l-ar face ar fi sa ii dea Pampers-ul jos. Asta apropo de soacre nebune! Daca ar trebui totusi vreodata sa-l las pe Ayan cu cineva cred ca l-as lasa totusi cu nasica lui, prietena fratelui meu, care desi nu are experienta, are grija sa urmeze instructiunile.

Alina si Ayan
http://photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

alina apropo de tipat, si al meu tipa cat il tin plamanii. si eu cred ca-i place. toata ziua m-a tinut intr-un tipat.
Nu sta in cadita cu suzeta, i-o pun in gura cand il scot, ca sa-l pot sterge si masa in liniste, caci de nu urla de foame.

azi n-am iesit afara, ca e urat si innorat. dar tot merg cu el pana la Sensiblu. numai sa papam la ora 16 si pe urma macar o ora afara.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Alina....sa-i vada putza???

Nici eu nu am incredere decat in mama mea. Ma deranjeaza insa ca e cateodata prea protectiva si panicoasa si imi baga tot felul de idei in cap de nu imi mai vine sa fac nimic. Spre exemplu, ieri cand ne pregateam sa mergem la tzara ne-a dat sute de indicatii de parca noi eram niste inconstienti si lasam copilu de izbeliste pe acolo.

Si ca sa demonstrez cat de responsabila pot sa fiu tocmai ce era sa dau foc la casa...am uitat pe foc o canutza cu o seringa in ea...vroiam sa sterilizez un pic seringutza sa pun niste ser in nasu copilului...cand m-am dus seringa disparuse cu totul si in locul ei iesea o flacaruie cu fum negreu

poze Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

SILVI si IRINEL, merci de informatiile in legatura cu dietele. Acum intru pe contul comun sa le iau.
ALINA si GIO, pai si al meu arici tipa, chiar ma miram ca ce-o avea, o fi in faza aia in care isi descopera vocea, trage niste vocalize! Dar nu sunt tipete de plans, am impresia ca e ca si cum ar vrea sa vorbeasca, sau o crede ca vorbeste. Ca daca ii vorbesc, se opreste, ma asculta si pe urma imi raspunde.
Fug si eu afara, ca pana acum m-am ingropat in traduceri.
Si ma duc sa fac si declaratia fiscala ca azi e ultima zi si poate ma amendeaza aia.

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Sim0, doar nu sterilizezi seringa de plastic???

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput