Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (43)
Raspunsuri - Pagina 9
silvi_2005 spune:
Teolinda eu trebuia sa iau masuri drastice pentru ca sunt o . Cum se simte Nicolas? Sper sa-i iasa bine analizele, personal nu cred ca a putut lua o bacterie din spital si sa-i faca figuri asa de tarziu. Cred ca e ceva mai putin complicat si o sa-i treaca repede, va tine pumnii.
Ioana, Razvanel cum mai e? Off medici astia...
teolinda spune:
Ana pai cate grade sunt la tine? La mine in casa sunt cam 22 grade.Iar in curte cam adie vintul ca sunt pe "deal". Il tin cu body si cu costumas de bumbac "sleep and play". Cand il scot afara il scot si bulanasele la soare si s-a bronzat pe picioruse si pe manute.
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
teolinda spune:
Silvi.. pai Nicolas nu are nici o apasare. Nu stiu cum naiba e infectia asta si cat de ascunsa sta de imi face febra la intreval de 3 luni ...o zi .. si gata. Sper sa fie gresite analizele.
ANA... uitasem... 3 soacreeeeee? Vai saraca mama ta. Nici nu vreau sa ma gandesc cum s-a pricopsit cu ele
silvi_2005 spune:
Ana Sebe faza cu trei soacre m-a dat gata, eu credeam ca bat recordul. Si cum sunt soacrel mamei tale?
Teolinda socru meu trece o data pe saptamana pe la Alain , il zapaceste de cap vreo 30 de minute, Alain nu-l cunoaste f bien si cam urla, ne lasa bani, mai vb si pleaca. E un om extraordinar, il admir foarte mult si stiu ca e ocupat, cand va fi Alain mai mare sigur case va ocupa de el si Alain va avea ce invata de la el, dar acum nu are timp si basta, pe mine nu ma deranjeaza. Oricum am observat ca in weechend cand vin ai mei " sa ma ajute" iese o harababura, copilul tot la mine sta cand e agitat ca cu mama ii trece, la bucatarie trebuiesa intervin ca eu fac mancarea mai buna iar la capitolul curatenie, cu atatia vizitatori....am ce aduna eu dupa ce pleaca. Asta e, m-am consolat, macar mai ies si eu la o plimbare cand sta ea cu el.
teolinda spune:
Silvi si la mine se intampla uneori cand suntem mai multi adunati si facem diverse prin curte... sa nu se gaseasca nimeni dispus sa stea cu Nicolas.Dar pana la urma... il rezolvam noi. Eu asa de mult imi doresc sa mai pot sa ma ocup de florile mele din gradina ... dar nu prea mai apuc cat vreau.
Uite acum doarme de 2 ore.. daca stiam.... dadeam o tura pe la floricele, dar fiu-meu e imprevizibil de obicei.
anasebe spune:
Mama a pus toate cele 3 soacre la punct. Fiecare a stiut pana unde sa mearga. Ultima soacra e cea mai super tipa din lume, e si una din cele mai bune prietene ale mele desi are 60 si de ani. De fapt ea e si cea care a avut grija cel mai temeinic de tata, ca restul....
Teolinda Habar nu am cate grade sunt in casa, ca nu am termometru, dar atat timp cat si eu sunt in maieu si pantaloni scurti si mie cald.... e cald.
Referito la parintii mei si implicarea in viata copilului.... Nu am probleme, sunt de ajutor, il iubesc la nebunie, dau sfaturi dar nu isi impun punctul de vedere. E perfect.
Parintii lui Alex nu stiu despre copil ca el nu mai vrea sa vorbeasca cu ei (poveste veche de 3 ani, am girat-o pe ma-sa la un credit si ea nu l-a platit deci l-am platit noi).
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
Bee spune:
SIlvi, imi pare rau ca nu s-au descurcat socrii prea bine cu Alain. Parerea mea e sa-i mai incerci! Mai ales daca tu itzi doresti mult sa pleci undeva vara asta. Eu ii tot incerc si pe ai mei si pe socrii. Oricum incredere am doar in mama mea, dar si asa, fetei ii face bine cu multi oameni in jur. Si mi-a facut si mama o boacana sambata. Dupa 2 nopti nedormite (joi si vineri), sambata dimineata au venit ai mei sa ia fata s-o duca la tara, iar eu sa apuc sa fac curat in casa pana imi venea sotul de la examen. Au luat ei fata pe la 10, iar eu i-am explicat mamei ca in caz ca nu apar pana la 2, sa-i dea fetei "legume de la HIpp". GHinionul a fost ca eu am pus in sacosa: legume de la Nestle, legume de la Hipp si piersici de la Hipp (pe care intenstionam sa i le introduc in alimentatie duminica dimineata). Cand am ajuns pe la 4, la tara, imi explica mama ca a papat fata la "legume" de s-a rupt!. M-am mirat eu ce m-0am mirat, pana am gustat din castron! Piersici! Mama a vazut borcanel Hipp si nici ca s-a uitat ce era in el! SI a papat fetitzoaica mea 10 lingurite de Piersici+ lamaie+ laptic (eu asa combin legumele). Si urla de crampe! DEja mi-e si groaza.Niciodata nu stiu ce amanunte uit sa specific. Dar eu nu ma las, ii antrenez de zor pe ai mei si cred ca peste 2 saptamani le dau un test mare de tot: plec cu sotul la munte 2 zile. Mama se descurca cu mancarea fetei, tata cu calmarea cand e fata agitata (el are cea mai multa rabdare), iar pe socru tb sa-l inchiriez s-o adoarma seara (el are cel mai mare succes in afara de mine! Asta chiar daca vine o singura data pe saptamana- mi-o adoarme fara racnete, ceea ce e mare lucru). Soacra e evident responsabila cu caciulita: are fata crampe, ea-i mai pune o caciulita pe cap; urla fata de somn, tot caciulita e de baza. Orice facem noi, oricat de cald ar fi, soacra mea ii pune fetei pe cap o caciulita.. Dar macar imi iubeste fata.
anasebe spune:
Teolinda Pe unde stai? Trebuie sa fie misto la curte!
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
silvi_2005 spune:
Alain s-a trezit asa ca gata cu distractia. Intru mai tarziu, sa mai si gatesc ceva cat sta Jean cu bebe ca e cam pustiu frigi de cand sunt la cura. Jean nu prea a mai mancat ciorbita dar azi remediez situatia.
Pupici tuturor, Teolinda sper sa-i iasa bine anlizele lui Nicolas.
anasebe spune:
Bee Ascunde caciulitele
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica