Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (43)
Raspunsuri - Pagina 8
Bee spune:
Buna dimineata fetele.Noi ne-am intors de la tara ieri seara, dar pana sa apuc eu sa citesc......Si acum cu fata in bratze sunt.
Eu ma laud cu super bunici! Tata e cel mai bun dadac.pe mama fata n-o stie asa de bine! Socrul, la fel, e mai priceput ca soacra! Si nu le e frica de fata, ca ar fi prea mica, sau altceva. Cu alimentarea sau schimbarea/imbracarea copilului in schimb, n-au nici o treaba (adica nu se bagaZ).
Teolinda, eu stiu de ZProteus ca e un microb de-l iei numai din spitale! Adika nici gand, de pe strada, manute, aer sau apa. Sau poate ma insel eu, dar nu cred.Daca nu e o greseala (si sper sa fie o greseala), inseamna ca l-o fi cules din maternitate. Ciudat! Sanatate va doresc!
Bombo, felicitari pt dintoasa cuminte!
O sa revin, cand s-o gandi si mandra mea sa se dea jos din bratzele mele.(daca-ar fi asha, nu m-ati mai prinde pe netZ).Numai pe carne de om sta!
teolinda spune:
Bee sa va fie de bine plimbarea la tara.
Si eu ma gandesc sa nu cumva sa fie un microb cules decand l-am nascut ca mi-a mai facut febra la 2 luni... nejustificat asa. Dar cum s-a intamplat doar o singura zi la 1 luni si acum la 5 luni... va dati seama ca nu poti sa-ti imaginezi ca ar fi asa de mare problema. Acum sper sa fi gresit astia analiza... de parca e asa usor sa culegi niste mirobi pt a gresi o analiza.. dar eu sper, deh.
Si mama ii cam scoate cornite lui Nicolas, sambata a stat cu el si l-a tot plimbat in brate de i-am zis ca il dau acasa daca mi-l invata asa. Tatal meu nu are nimic impotriva ca mama vine in fiecare vineri la noi sa mai calce, sa ma ajute la curatenie, ba chiar el o trimite desi are si el probleme de sanatate.
Socra-miu... ce sa va mai zic... ca m-am dus la inmormantare atunci,la Ploiesti si nici macar nu m-a intrebat cu cine am lasat copilul. Marti a fost pe la noi si Robert i l-a pus pe Nicolas in brate... iar papanasul cand l-a vazut asa sau mai bine zis cand l-a simtit ciudat si neinteresat de el... s-a pus pe plans.
Gio -eu zic sa-i ignori pe socrii tai ca oricum nu rezolvi nimic, ai vazut ca ai pierdut lapticul din cauza lor.
MONI - lasa ca are Dienutza nasuc frumos nu te necaji degeaba.
Eu am pus ingridientele pe foc sa fac supita... adica piureul ca nu ii place sub forma subtiata dar daca ii dau asa mai crema... se bat turcii la gura lui. Fug sa verific oalele si revin daca nu se trezeste papanasul intre timp.
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
teolinda spune:
Asa.. gata carnita , astept si legumele sa se fiarba.
Am reusit si eu printre picaturi sa vad pozici de la botezul lui Marco, Tibi si Bia. Au fost niste frumosi iar mamicile niste dragute elegante si mandre de comorile lor.Sa va traiasca si sa va aduca doar bucurii.
Restul .. urmeaza sa mai vizionez asa ca nu va suparati pe mine mamicilor!
pisoi3 spune:
Eu fac pauza la tradus.
LILIANA, hai sa ne vedem saptamana viitoare ca saptamana asta am multe pe cap, am de terminat traducerea, de facut revizia la masina, de vorbit cu indrumatoarea de doctorat. E ok saptamana viitoare?
Stai tu linistita cu gresitul de analize ca e foarte posibil, eu mi-am facut analizele de sange si mi-a iesit ca as avea colesterolul 266, ceea ce e enorm. Eu niciodata nu l-am avut mai mare de 140. Ma suna dr. de familie disperata (noi ne cunoastem de multi ani) si imi spune sa vin sa discutam ca nu e bine. Ma duc, se apuca sa imi dea regim alimentar, imi spune ca e risc de maladie cardio vasculara, colesterolul se depune pe vase de sange etc. Bun, ii zic eu, dar eu vreau sa repet analiza. Pai cum si de ce, imi spune ea, ca a fost facuta la Medlife si e laborator bun. Eu nu si nu ca vreau sa o repet. Si o repet de doua ori, odata la Medsana si pe urma la Medicover. Colesterolul meu 140, la ambele clinici.
Deci uite ca se poate gresi, chiar la un laborator cunoscut.
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica
silvi_2005 spune:
Salutare tuturor, eu va scriu in graba ca bebel meu este inca agitat dupa ziua de ieri. Abia am apcat sa citesc ce ati mai scris.
Anasebe iti dai seama ca ma apuc de slabit daca si soacra mea se ambitioneaza...., glumesc, noi avem o reladie buna, ne spunem pe nume, asa se procedeaza in familia lui Jean. Nu vreau sa zic ca suntem cele mai mari confidente, dar relatia noastra e ok.Eu am doua socre, tata lui s-a recasatorit dar numai soacra mea pe bune e mai interesata de Alain.
Pisoi Dieta Monti e ok pentru alaptat ca nu e asa de agresiva ca dieta asta de 13 zile. Am pus in contul comun dieta de 13 zile.
Cata imi pare rau ca te-ai necajit, nu merita ca asa reactioneaza oamenii cateodata,oricum parinti si presedintii nu-i poti schimba cand vrei . O sa vezi ca vor fi toti topiti dupa Bia ca asa se intampla dupa ce apar nepotii. Si eu i-am luat iarasi o groaza de hainute lui Alain, nu ma pot abtine sunt tot felul de blugi si hanorace si salopete faine. Stiu ca e o tampenie deoarece ei cresc f repede si nu apuca sa le poate dar sunt dependenta de hainute de copii, intru in magazin sa vad daca a mai aparut ceva fain. Plus ca soacra mea ii ia si ea tot timpul cate ceva, asa ca...daca aveam o fetita, cum ai tu cred ca faceam prapad si mai mare ca pentru fetite sunt o multime de hainute faine.
Silvi
silvi_2005 spune:
Vai fetelor cand va aud ce probleme aveti cu socrii ma apuca pandaliile, parerea mea e sa-i puneti la punct, elgant vorbind din vreme. Nu are rost sa inghititi marlanii pentru ca se obisnuiesc asa, daca nu se poarta frumos, nu va vad, nici pe voi nici pe bebe. Eu asa as proceda si asa am procedat cand am observat cel mai mic semn de comportament care nu mi-a convenit. Si asa o sa vedeti ca o sa poarte cu voi cu manusi sau macar sa va respecte parerile si sa nu comenteze nejustificat. Ai mei s-au cam bosumflat pe mine toti la inceput cu regulile impuse in privinta vizitelor si a comportarii cu Alain dar asta e, am fost tare pe pozitii si au acceptat situatia, acum se bucura ca e cuminte si sanatos si se dezvolt bine. Deci fiti "barbate", nu va lasati.
teolinda spune:
Silvi succes la cura de slabit. Si eu trebuie sa ma apuc...dar mi-e o leneeee... cand dupa ce ca toata ziua stau prin oale pt papanas sa mai stau sa imi fac si pt mine diverse .
Cred ca o sa trec la o cura mai soft.. fara dulciuri.. ca in rest oricum nu mananc mai nimic.
Eu n-am mai fost prin magazine de hainute ca Nicolas are o gramada de hainute de plimbare dar decand ne-am mutat la curte... nu prea l-am mai scos in parc ca deh iesim afara in curte toata ziua. Parca imi pare rau ca vor ramane o gramada mici si nu le-a prea imbracat.
Hainute de casa in schimb trebuie sa procur cat mai curand ca i-au ramas mici.Dar oare mai vine vreodata vara? Sau ii cumpar tot hainute grosute?
anasebe spune:
Teolinda Dar acum cum il tii imbracat pe Nicolas, ca al meu e in tricou cu maneca scurta si in pampers. Manutele sunt calde, la fel si piciorusele, iar in rest (mai ales pe spate) frige. Tot timpul ma duc sa-l mai pun si pe burta sa nu transpire rau pe spate. E cald si in casa si afara!
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
anasebe spune:
Silvi Misto 2 soacre! Mama are 3! Iar eu am 3 bunicute numai din partea lui tata!!
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
teolinda spune:
Silvi pai al meu socru... mai bine ca nu e interesat decat sa vina toata ziua sa ma enerveze cu vreo indicatie.Dar oricum ma deranjeaza ca nici macar nu intreaba de unicul lui nepot. Poate nu s-o fi obisnuit omul cu ideea?