ajutati-ma daca puteti...(2)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns naty_blondy spune:

Draga Anca mie doctorita mi a spus ca nu are ce tratament sa mi dea ptr.asa ceva,eu trebuie sa stau cat mai linistita si atat,mi s a spus ca nu exista nimic sa ma poata ajuata in aceasta problema...Si eu m am mirat ca am ajuns in acest secol degeaba,cum e posibil sa nu existe tratament...
Sunt asa de stresata,plang mai din orice,mi e mila si de fetita mea,ca ea nu intelege de ce mami e in aceasta stare...ufff
Trebuie sa existe ceva,sa pot face ceva,nu e posibil sa ti se spuna sa astepti 9 luni,dar ca nu garanteaza nimeni ca va fi totul bine..ma omoara cu zile aceasta incertitudine...eu deja simt acest copil bine in burtica mea,stiu ca mai e si baietel,deci el deja e parte din viata mea...nu stiu ce sa mai zic...doctorii astia numai sa te jupoaie de bani stiu si nici macar nu iti clarifica anumite lucruri,se grabesc,ca de,ii asteapta si alti pacienti..e greuuuuuu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balaceanu_l spune:

Buna Naty,
Am citit povestea ta si am ramas extrem de impresionata,imi pare rau de toate cele prin care ai trecut cu Antonia si cu tatal ei si nu in ultimul rand pt bebelu ce il porti in pantece acum.
Trebuie sa iti spun ca si eu am trecut printr-o situatie mai delicata,dar nu ca si a ta.
Incep sa iti spun o mica istorioara despre mine,la sfarsitul toamnei anului 2006 mai precis 30 noiembrie eram insarcinata in saptamana a5-a cu iubitul meu(sotul meu actual) intr-o seara cetoasa in Cluj(de unde sunt eu de loc) cand in masina unui vecin care ne aducea acasa de la o matusa s-a produs un accident nimic grav credeam eu doar o sperietura care ma dus 2 zile mai tarziu la spital cu diagnosticul de o "mica sangerare" si doctorita de garda la gine2 "mi-a stopat" sarcina deci mai exact m-a facut un chiuretaj cand sarcina putea fi salvata,dar de suparare nu am reactionat in istanta.Nu-mi pare rau ca am trecut prin asta deoarece acum avem un inger de fetita de aproape 4 luni care o cheama Alexandra Ioana.Un singur lucru iti spun ca incearca sa lupti pt tine Antonia si bebelu din burtica caci nici 1000 de barbati la un loc nu fac cat face o mama pentru puii ei asa ca "Cum valurile marii se bat de stinci si nu se misca asa sa fi si tu fata de copii tai si nu in ultimul rand fata de tine".
Am o prietena doctorita vecina si are si ea o fetita de 1 an,am sa o intreb in legatura cu problema ta cu sarcina si am sa iti raspund in zilele urmatoare.

Insanatosire grabnica

Loredana mama de Alexandra 4 luni

[ url="aici scrieti adresa web a albumului de poze" ]aici scrieti denumirea dorita pentru albumul foto[ /url ]

Mergi la inceput

Loredana in primul rand sa ti traiasca fetita si sa va bucurati de ea,imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva,dar ma bucur tot odata ca D zeu ti a dat acesta minune de fetita!!!!De asemenea iti multumesc ptr.sprijin si incurajari,intr adevar indiferent de ce s ar intampla,mama ramane cel mai mare protector al copiilor sai, indiferent daca tatal vrea sau nu sa participe,sau daca exista sau nu.Ptr.mine,de cand ma stiu copii au fost lucrul cel mai sfant pe lume,mereu ma gandeam cu groaza la femeile care nu puteau avea copii, am considerat intotdeauna ca asta e cea mai mare pedeapsa in viata,si mereu traiam cu o oarecare frica,sa nu cumva sa mi se intample si mie...cred ca e groaznic acest lucru,cred ca viata n ar mai avea nici un sens,cu toate ca exista acum si multi copii abandonati,car au nevoie de mangaierea unei mame,fie ea si adoptive..
Daca reusesti sa mi mai trimiti cateva lamuriri legate de starea mea,eu ti as fi tare recunoscatoare,ca de altfel tuturor care ma puteti ajuta,macar sa nu mai stau in agonia asta...va pup si va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baicualina spune:

Buna Naty!

n-am mai vorbit de mult...eu nu am mai putut intra insa de acum voi putea sa verific daca nu zilnic macar o data la 2 zile....deci putem vorbi!

n-am sa te iau in brate, n-am sa te cert, iti voi spune doar ce am facut eu...stii foarte bine povestea mea ca ti-am spus-o la inceputuri....era la indigo cu a ta!si tatal tot in zodia racului(nu ca as avea ceva impotriva lor dar asa ca informatie generala!)! iar eu geamana

deci si eu am avut o perioada in care dupa ce mi s-a nascut fata am tot amanat "ruperea" definitiva, cum se spune imi lungeam boala!
gaseam N motive ....dadeam vina pe familie pe situatie , pe vreme...orice numai ca sa nu fac pasul definitiv!

numai ca a venit o zi in care am spus GATA!
nu mai pot nu mai rezist si nu mai vreau sa duc viata asta!e-adevarat ca am avut si alte persoane care mi-au oferit sprijinul lor moral!(ceea ce si noi aici facem pentru tine!)si am spus:
ORI ESTI CU MINE SI SANTEM O FAMILIE SI LEGAL SI IN FATA LUMII ORI MA LASI IN PACE!
si nu te intereseaza nimic de mine si de copila, nu te intereseaza daca ma casatoresc cu altcineva(bine, aici al tau poate nu poate sa suporte asta....vezi tu sa nu intinzi coarda prea tare...!)si tot restul....

si dupa 3 zile in care nu a vorbit cu mine deloc a sunat si m-a intrebat daca poate sa vina sa ma vada(mai ales ca era si ziua mea, anul trecut de Sf. Mihail si Gavriil) si a adus un buchet de flori cu care m-a si cerut de sotie!

DAR ASTA DOAR PENTRU CA A VAZUT CA ERAM FOARTE HOTARATA!!!!SI CHIAR ERAM!
deci asta vreau sa intelegi!nu exista nu pot......trebuie sa gasesti in tine puterea de a spune GATA!
de a merge mai departe de a-ti gasi un servici, nu conteaza ce la inceput....important e sa iesi din rutina zilnica!

acum chiar daca suntem impreuna merg mai departe cu hotararea pe care am luat-o si am dat-o pe Diana la gradinita desi crede-ma ca e foarte greu....si incerc sa-mi gasesc de munca!
si nu ma las pana nu imi gasesc!nu doar pentru a-i demonstra lui ca pot ci si pentru mine....pentru satisfactia mea personala!

o sa zici....da dar eu sant insarcinata acum.....nu mai pot sa ma duc sa caut de munca, nimeni nu ma primeste....e-adevarat!dar incearca sa clarifici situatia cu el!trebuie sa stii la ce sa te astepti din partea lui!
trebuie sa fii linistita si pentru Antonia si pentru bb din burtica ta mai ales ca am vazut ca ai ceva probleme....
asa ca indrazneste!!!

te pup si mai vorbim prietena mea draga!

Alina

Mergi la inceput

Draga Naty,

Scuze ca nu ti-am mai dat de stire dar prietena aceea a mea care ti-am spus ca ar putea sa imi dea informatii despre situatia ta,mi-a spus ca o sa imi dea un nr de tel de la un doctor din bucuresti daca ai fi dispusa sa mergi la el.
Am sa iti dau nr lui de la spital si numele lui maine.
O sa iti dau si numele ei ca sa spui cine la recomandat si o veste buna e ca nu ia bani de la pacienti.
Iti scriu maine.

Va pupam si aveti grije de voi

Loredana mama de Alexandra

Mergi la inceput

ALINA draga,ma bucur nespus ca ne ai scris si ca esti in continoare alaturi de noi,iti multumesc ptr.sfaturi si incurajari mult de tot..
In legatura cu legalizarea relatiei dintre mine si tatal copiilor,ai mare dreptate in ceea ce spui,daca ai sti de cate ori i am zis si eu gata,trebuie sa te hotarasti!dar nu stiu cum,reveneam de unde plecasem,probabil,vorba ta,nu am fost suficient de hotarata si de ferma in fata lui,oricum,in ultimul timp a inceput iar sa ne spuna toata lumea ,ca trebuie sa luam o decizie in privinta asta,inclusiv eu am inceput iar sa i spun,mai ales ca vor fi doi copii acum,el a inceput sa mai vorbeasca despre lucrul asta,sa discute,si ne a spus ca nu vrea ca lucrurile sa decurga asa,ca va trebui sa facem intr adevar ceva,dar ca totul vrea sa vina din partea lui,sa fie ceva frumos,cu inel,cu cereri si alte chestii...la care eu i am raspuns ca e cam tarziu ptr.asa ceva,eu deja sunt plictisita si pustiita de mult de aceasta decizie,de a ma mai casatori cu el,nevrand sa ajung a doua zi la tribunal,la caracterul pe care il are...de cand au aparut problemele cu sarcina asta a mea,e drept ca el s a mai schimbat,pot spune ca mult chiar,a inceput sa ma ajute in multe lucruri,dimineata chiar imi pregateste micul dejun,nu ma mai lasa sa ridic absolut nimic,chiar ma cearta daca ma obosesc sau fac ceva care ar pune in pericol sarcina...e drept ca ne mai si certam,mai ales ca stiti cum sunt femeile insarcinate,si mai ales ca relatiile conjugale dintre noi sunt interzise cu desavarsire...lucru care pe barbati mai ales ii demoralizeaza complet...dar il vad si il simt ca vrea acest copil,ca vrea si ca se abtine cat poate, sa fie bine...
Acum ce sa zic,nu l pot ridica prea mult in slavi,ca mi e si frica sa nu l deochi,dar macar din punctul asta de vedere sa decurga bine aceasta sarcina...chiar ma gandeam la ironia sortii,sarcina trecuta,la Antonia,a decurs totul cat de cat ok din punct de vedere medical,dar el m a terorizat si m a stresat de am crezut ca mi pierd mintile,iar la aceasta sarcina el incerca sa faca lucrurile cat de cat bine,dar sunt stresata din punct de vedere medical...
Oricum pe mine la ora actuala nu ma mai intereseaza aspectul casatoriei si a altor chestii,acum tot ce imi doresc e sa decurga sarcina bine pana la sfarsit,fara probleme,sa nasc un copil sanatos si sa ma refac cu bine ptr.a mi creste cele doua minuni..apoi voi avea timp de alte discutii...
eu te pup si sper sa mi mai scrii draga Alina.
Loredana iti multumesc mult ca iti pasa si ca te interesezi ptr.noi,astept cu nerabdare vesti,nu stiu daca voi reusi sa ajung la Bucuresti,mai ales in starea in care sunt,dar oricum daca mai afli ceva te rog sa mi scrii.am fost din nou sambata la policlinica la ecograf,si mi s a spus ca e intos cu fundul in jos,de aceea am si durerile de burta mai puternice,ca imi lateste colul,placenta e la fel,foarte putin parca s ar mai fi ridicat,dar sunt in aceeasi situatie,s a vazut clar ca e baiat acum,chiar am fost cu tatal copiilor si tare ii mai crestea inima,dar situatia e incerta in continoare,avea bataile inimii ca rapide,dar era la limita.
Oricum va trebui sa merg si la ginecolog cu aceasta ecografie,sa si spuna parerea.
Noi va pupim pe toate si pe toti bebeii vostrii!

Mergi la inceput

Fetelor nu vin de loc cu vesti bune ,azi dimineata tocmai am fost externata din spital cu diagnosticul.iminenta de avort...Dupa cum va scrisesem ultima data,trebuia sa merg cu echografia la ginecolog sa si spuna parerea in legatura cu evolutia sarcinii...Ieri dimineata am mers la maternitate sa caut doctorita,iar cand s a uitat peste echografia mea s a schimbat la fata.Normal ca m am speriat si eu,iar ea mi a spus ca trebuie sa ma interneze neaparat,Din cate imi spunea ea,placenta mea era imbatranita,cum ar fi trebuit sa fie la 9 luni,iar eu am abia 27 sapt.,fragmentata,joasa...cum e mai rau.I am expilicat ca am fetita mica acs.iar ea mi a raspuns taios,vrei sa ramai sau nu..trebuia sa mi dea un tratament sa vada cum reactionez la el,sa stau sub observatie.Normal ca pana la urma am ramas,era in joc viata copilului din burtica..tratamentul era cu NIFEDIPIN, pastile.M au mai consultat vreo doi medici,stiti cum e,fiecare cum schimba tura te urca pe capra si te controleaza...dar raspunsurile erau evazive, o agitatie de nedescris..ce mai am plans non stop cat am stat acolo,mai ales ca eram speriata si stateam si cu gandul la Antonia,ca nu stiam daca e bine sau nu,avand o si pe ea bolnava in urma cu cateva zile,cu febra 39 jum.,racise,se stricase si la burata,voma,era intr o stare jalnica,m am chinuit cu ea ,nu dormisem noptile,si abia isi mai revenise...in concluzie m a tinut de ieri pana azi in spital,mi au luat si analize,am lipsa de fier...nu va mai povestesc,ca am auzit iar tipete si racnete de la mamicile care nasteau,de mi se ridicase parul in cap...asta noapte o mamica de 41 de ani,cu fibron,a nascut normal o fetita,dupa ce ii spusese dr.ca trebiuie sa faca cezariana,dar ptr ca nu exista nici un anestezit de cateva zile in maternitate,a trebuit sa se chinuie sa nasca normal,spunandui se ca are capul mare bebele...nu va inchipuiti ce tipa biata femeie de i plangeam de mila,si ne rugam toate cate eram in salon,sa nasca mai rpd..uffffff am venit acasa mai bolnava de cum am plecat...mi s a spus sa continui tratamentul cu nifedipin si sa merg la controale din doua in doua saptamani,plus echografii cat mai dese posibile,si voi opri tratamenul cand mi se va spune.
Acum daca cineva ma poate linisti sau imi poate da cateva sfaturi eu le primesc cu multa placere.Va pup si va tin la curet cu starea mea.

Mergi la inceput

Naty draga mea stiu ca ti0e greu si ai fost pusa enorm de mult la incercare dar Dumnezeu e sus si le vede pe toate si cu o mica rugaciune din sufletele noastre de mamici va avea mile de tine si puiul tau din burta,asa ca nu dispera ca soarele va rasari si pe strada ta mai curand decat crezi.
Ma rog sa nasti cu bine un baietel sanatos si tu sa te faci bn iar Antonia sa ii treca raceala.
Sa sti ca atunci cand am nascut-o pe Alexandra era sa mor mi-a scazut tensiunea cred ca la 4 cu 3 si bip-aia masina de luat tensiunea de numa si am pierdut f mult sange imi era rece in timp ce mi se facea transfuzia si pt o ora nu am stiut nimic de mine(eram inconstienta)aproape ca vazusem moartea cu ochii.
Asa ca FI TARE SI LUPTA PT NOUA TA FAMILIE

Va pupam si sa va faceti toti bn.
Ast. vesti BBBBUUUNEEEEEEEEEEEE

Loredana mama de Alexandra

Mergi la inceput

Naty draga ce vesti ne mai dai,cum te simti,nu ai mai intrat demult,
Sper ca esti ok si tu si picii,
Va pupam
http://www.onetruemedia.com/shared?p=51687feba8ab39c926b976&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Loredana-Bianca mama de Alexandra (16.10.2007)

Mergi la inceput

Fetelor scuze de intarzierea mea cu vesti noi,dar mi a fost destul de rau in ultimul timp,si pe deasupra nici nu prea aveam asa multe noutati sa va dau.Abia dupa ce mi au iesit iar o serie de analize,pe care m a trimis medicul de familie sa le fac iar,chiar daca mi le mai facusem o data cat am fost internata in spital ultima data,si iesisera destul de "bune"dupa cum mi s a spus acolo,eu am considerat ca ar fi bine sa merg sa le mai fac o data si in alta parte,am luat trimiterea de la medic,si normal,ca atunci cand au iesit rezultatele,nu erau de loc bune...Am mers luni cu ele la doctorita mea,la maternitate si i le am prezentat,la care ea a ramas cam blocata,spunandu mi ca au iesit rele analizele,si ca sunt anemica tare,chiar daca eu de constructie sunt mai plinuta...Si uite asa am ajuns iar la spital cu perfuzii in mana,facadu mi se fier si nu mai stiu ce alte vitamine...acum merg o zi da si una nu,la maternitate sa mi se faca aceste perfuzii,de fapt pana vineri trebuie sa mai merg,iar apoi sa mi se faca iar alte analize,sa vedem daca imi mai fac in continoare perfuzii sau nu...nici nu va inchipuiti ce ma dispera cand ma inteapa de fiecare data si mi baga plasticul acela in vena,iar apoi mi l scoate iar,ca nu mi l lasa in vena,cica e periculos sa plec asa acasa,normal eu ar fi trebuit sa stau internata,dar doctorita a inteles situatia mea,ca mai am o fetita mica acasa,si nu are rost sa stau in spital, mai degeaba...
Chiar astazi m am certat si cu o asistenta de pe acolo,ca se poarta cu mine de parca as fi un caine,imi baga si mi smulge acele alea din mana,fara nici o mila,ba o mai face si pe destepta si mi vorbeste de sus,de parca ar avea nu stiu cate facultati,si eu sunt ultima analfabeta,dar i am raspuns si eu si am pus o la punct,de nu i a mai trebuit sa mi vorbesca urat..pai de ce sa ma las calcata in picioare?dupa ce, ca am atatea,si sunt vai de capul meu,ma mai dispera si cate una de asta...de parca eu ma duc de placere acolo..chiar i am spus ca mai am o fetita micuta acasa si sunt foarte obosita si stresata,ca nu prea ma lasa noaptea sa dorm,si mi a raspuns pe un ton rautacios,ca nu e treaba lor ce probleme avem noi acasa..se vedea bine ca ea probabil nu se mai satura de cluburi si distractii,ca n avea nici o grija,era cam la 20 si ceva de ani,si imbracata foarte sik..eeee a trecut pana la urma,si chiar inceuse sa se dea pe brazda pana am plecat...cred ca nu voi mai avea probleme alta data cu ea,dar cine stie peste cine mai dau tura viitoare...cum le bagi cate ceva prin buzunare,cum incep sa te linguseasca,nesimtitele..nu se gandesc daca ai sau nu...
In rest Antonica mea e bine,ma bucur ca nu a mai racit,am scos o putin la plimbare cu mama,in parc..am stat si eu la aer pe banca...macar ea sa fie ok si sa nu mi mai faca probleme..
Loredana am primit sa stii pm de la tine,nu ma supar daca ma suni,n am de ce,dar chiar m am mirat cand ai spus ca ai gasit nr.meu de tel.ca n am nici o idee de unde il ai...oricum nici nu stiu cam pe la ce ore sa ti zic sa ma suni,ca Antonica mea nu prea are program strict de somn,doarme cand ii e somn...eu oricum sper sa mai tinem legatura macar pe forum aici,daca altfel nu se poate..si ti multumesc inca o data ptr.grija pe care ne o porti!Apropo,voiam sa ti zic,ca am vazut filmuletul cu printesa ta..e o dulce.Am incercat sa pun si eu cateva pozici cu Antonia mea,ca ma chinui de cand am inceput sa scriu pe acest forum sa arat poze cu ea,dar nu am reusit niciodata,probabil nu aveau dimensiunile care trebuiesc,nu prea ma pricep..sper ca pe acestea sa ni le accepte...sunt chiar ultimele ei poze.
Eu va pup pe toate si mai astept vesti de la voi!!!!

Mergi la inceput