ajutati-ma daca puteti...(2)
Raspunsuri - Pagina 27
rlc_sandor spune:
am dat intamplator peste aceasta tema si recunosc ca m-a tinut pana la aceasta ora in fata monitorului e trist ca se intampla asa ceva dar asta e viata,eu nu am inteles ce atitudine au parintii tatalui fata de comportamentul lui sunt de acord sa bea sa se cmporte astfel etc din cate am inteles in final mmama lui a acceptat fetita dar nu face nimic referitor la relatia tata familie?multa sanatate antoniei iar mamei putere sa poata lua cele mai bune decizi cu privire la vitorul lor
simmonna spune:
RLC_sandor, asta e tot ce nu ai inteles? Ce atitudine au parintii tatalui major, adica socrii mamei majore si apte de munca ? Si de ce n-ar fi de acord sa bea, sa piarda timpul cu prietenii etc, atata vreme cat a gasit o femeie care sa-i accepte toate astea ? Toata lumea-i fericita, tu nu vezi? Fiecare are ce si-a dorit.
Eu inteleg, ne ajutam cu sfaturi, material, sufleteste, dar povestea asta dureaza deja de mai bine de un an, iar Naty se complace in aceeasi situatie. Ce ajutor ii mai putem da? Pana la urma fiecare pasare pe limba ei piere.
rlc_sandor spune:
banuiam ceva dar nu s-a zis nimic e dureros si eu am crescut fara tata dar decat in asemenea conditii...decizia e a mamei pe de o parte o inteleg dar decizia e a ei;si eu sunt insarcinata 20+6 si de 2 sapt in conc med din cauza unor pr iar soacra care tocmai venise din "tarile calde "nu s-a obosit sa imi dea un tel sa vada cum sunt ce sa mai zic de o vizita dupa ce pana mai ieri ne trimitea mesaje ca ii este tareeee dor de noi asta e dorul?nici nu vreau sa ma mai gandesc.... tocmai de aceea eram curioasa de atitudinea parintilor;multe mame de baieti de abia asteapta sa se insoare(cum ai zis subscriu)iar apoi d zeu cu mila ce daca o baga in pamant incet da sigur pe sotie?
simmonna spune:
Ce curios, nu-i asa? Cand lucrurile merg bine, imixtiunea socrilor ne deranjeaza, n-au dreptul sa se bage in viata noastra. Cand nu merg bine, atunci ii judecam ca nu intervin, ca nu-si strunesc baiatul si nu-l educa. Pai daca n-au reusit pana la insuratoare, pe urma crezi ca mai au vreo sansa?
Dar aici e vorba despre Naty si pasivitatea ei. Pe care si-a asumat-o. Chestie de alegere.
naty_blondy spune:
DRAGELE MELE PRIETENE,STIU CA NU VA M MAI SCRIS DE MULT,DAR MAI STU CA MA VETI CREDE SI MA VETI IERTA,MAI ALES CELE CARE AU COPILASI,MA INTELEG CEL MAI BINE.ORICUM NU VIN CU MANA GOALA,VIN CU VESTI FOARTE FIERBINTI CARE STIU CA PE UNELE DINTRE VOI VA VOR BUCURA,INSA UNELE IAR MA VETI CRITICA SI MA VETI SCOATE LA TABLA,PROBABIL PE BUNA DREPTATE,DAR EU TOTUSI AM LUPTAT PTR.A AVEA O FAMILIE,SI SPER CA PANA LA URAMA SA O AM,MAI ALES LINISTITA SI FERICITA.DECI IN ULTIMUL TIMP RELATIA CU TATICUL ANTONIEI,E UNA DESTUL DE LINISTITA,M AM MUTAT INNAPOI ACASA,NU VA MAI POVESTESC ,CA IAR A INCEPUT CU PROMISIUNI SI ALTE CHESTII,DAR DE DATA ACEASTA ZIC EU CA A INTELES CA NU I MAI MERGE SI CA SUNT FOARTE HOTARATA SA MENTIN LINISTEA SI BUNA INTELEGERE,DACA NU EU NU L MAI ACCEPT SI PACE,INDIFERENT DE CE SE VA INTAMPLA.VESTEA CEA FIERBINTE DESPRE CARE VA SPUNEAM,ESTE ACEEA CA SUNT DIN NOU INSACINATA CAM IN 2 LUNI JUM.SI DE ACEASTA DATA EL E CAL CARE INSISTA SA PASTREZ ACEST COPIL.NICI NU MI VINE SA CRED CATE RUGAMINTI SI PROMISIUNI FACE,SI CE FEL SE COMPORTA,SI CAND IMI ADUC AMITE CAT M AM CHINUIT SA FAC PRIMIL COPIL,CA NU L VOIA SI PACE,IMI VINE SA I DAU CU CEVA IN CAP.ACUM CE SA VA SPUN,NICI NU STIU CE SA VA ZIC,AM O SENZATIE FOARTE COMFUZA,SUNT DEZORIENTATA,DAR MA GANDESC TOTUSI CA,DACA S A INTAMPLAT ASA,AR FI BINE PTR.COPII ACEASTA DIFERENTA DE VARSTA INTRE EI.UFFFFF NICI NU MI MAI GASESC CUVINTELE,SUNT SI FERICITA DAR SI FOARTE SPERIATA,ACU TOATA LUMEA VREA ACEST COPIL,INSA MIE IMI E FRICA,SI EU IL VREAU,NU MA INTELEGETI GRESIT,DAR SUNT FOARTE SPERIATA.CE VOI FACE CU DOI COPII MICUTI?BINE,STAND CU SOACRA,EA IMI SPUNE CA MA VA AJUTA SI EA CAT VA PUTEA..DAR SI CU CHELTUIELILE CRED CA NE VA FI SI MA GREU...DOAMNE,LA ASTA NICI CA M AS FI ASTEPTAT SA MI SE INTAMPLE...EU VA PUP DULCE SI ASTEPT REACTIILE VOASTRE.
Edessa spune:
Sa dea Dumnezeu sa fie bine dar, eu stiu doua cazuri - cu persoane apropiate mie- in care solutia al doilea copil pentru <<nisipuri miscatoare in casnicie>> a fost o alegere proasta, de fapt asta a pus capac si in final si punct. Si ambii parteneri erau bine intentionati teoretic...
Poate ai noroc sa fii exceptia care sa imi infirme parerea.
Numai bine iti doresc! Tine-ne la curent.
simmonna spune:
Draga Naty, un copilas e un dar de la Dumnezeu. Cum nimic nu e intamplator in univers, probabil ca stie el de ce vine pe lume exact acum. Sa-ti traiasca, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos. Dar nu-ti face iluzii, asta n-are nici o legatura cu intentia domnului de a se transforma subit intr-un sot si tata exemplar, insa tu ti-ai demonstrat deja rezistenta si toleranta. Numai bine iti doresc.
naty_blondy spune:
Fetelor,nu vin de loc,cu vesti bune despre noi,necazurile se tin lant,parca nu se mai termina si nu reusesc sa ies la lumina odata...In ultima perioada am stat mai mult pe la pat,deoarece in urma unui control ginecologic si a unei ecografii,s a descoperit ca as avea placenta foarte joasa si o parte a colului desfacuta,sau cam asa ceva...nu se stiu exact motivele acestei situatii,dar adevarul e,ca nici nu prea am stat linistita,ba am ridicat o pe Antonia in brate,ori am spalat mai peste masura,ori s a gasit cate ceva de facut sau de ridicat,si probabil neavand pe la cine sa apelez,am rezolvat eu problemele..Intr un cuvant,sunt foarte suparata,am cheltuit si o groaza de bani pe la doctori,sa vad mai multe pareri,de unde am avut de unde n am avut,a trebuit sa dau,dar nu pot sta asa fara sa fac nimic...In continoare mi s a prescris tot la fel repaos total,si nici asa nu e sigur ca pot pastra sarcina pana la sfarsit,mi s a spus ca la prima sangerare sa merg la spital,indiferent de ora...aceste sangerari am inteles ca apar de obicei in ultimul trimestru de sarcina..mentionez ca acum am intrat in 6 luni de sarcina.
Nu pot avea si eu nici o sarcina linistita,nu ma mai plang de rastul vietii...dar macar copii sa mi fie sanatosi...
Va rog mult daca stiti cumva cazuri asemanatoare,sa mi scrieti si mie,daca stiti solutii sau ce mai pot face ptr.a fi bine!!
Va pup si mai astept vesti de la voi.
anca_vlad spune:
ce inteleg eu de la tine, este placenta inserata in col ceea ce in termeni medicali se numeste placenta previa!
daca sangerezi asa este trebuie sa mergi la spital acolo in functie de situatie vei face perfuzii poate cu sulfat de magneziu fie giniparal, sau ce considera medicul ca este nevoi!
in cazul tau repausul tebuie sa fie total......in pat la orizonatal, cici cand mergi la toaleta nu ai voie sa te fortezi, eu am folosit cu succes supozitoarele cu glicerina, si am stat in pat si in spital de la 25S pana am nascut la 35S.
tu ce tratament ei acum!
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca