ajutati-ma daca puteti...(2)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

naty, am citit povestea ta am urmarit-o si m-a impresionat, dar ce nu reusesc eu sa inteleg(nu te judec) de ce te complaci in situatia asta, STA IN PUTEREA TA sa iei o decizie si sa TRAIESTI FRUMOS, e greu dar nu imposibil, crezi ca daca starea asta de lucruri de incertitudine se poate prelungi la nesfarsit si chiar crezi ca DOAT timpul le rezolva, e vb si de VOINTA in acest caz e vb de vointa TA.

"Tu chiar crezi ca nu poti?!" Eu refuz sa cred asta despre tine.

si de ce trebuie sa stai cu socri, crezi ca la MAMA TA nu te-ai descurca eu spun ca da si ai avea LINISTE, sti ce mult conteaza sa iti poti creste copilul in liniste, atat pt el cat si pt tine!

Iti dau un exemplu, al meu, eu am stat 10-12 saptamani internata in maternitate ca Vladut sa se nasca cat de cat aproape de termen si am reusit, s-a nascut la 34-35 de saptamani dar a fost un copil cu o imunitate precara si care a trebuit ajutat destul de mult de fapt l-am pus pe picioare abia dupa 2 ani si jumatate si acum e un baietel de aproape 4 ani sanatos, am avut si am ajutorul parintilor mei si asta a contat pt mine si pt vladut.
..dar ce regret este ca am stat acasa 2 ani cu el si nu am exploatat la maxim timpul pe care l-am avut la dispozitie sa ma fi imobilizat si sa fac ceva si pentru MINE, adica scoala de soferi un curs ceva decalificare care sa imi tina treaza mintea!

ASA CA NU TE MAI LASA PE TANJALA SCUTURA_TE CA PENTRU TINE O FACI SI PT FETITA TA!

PS SOcri oricat de oameni cu intenti bune ar fi NU UITA ca sotul tau este COPILUL LOR si la o adica daca ar fi sa aleaga ...sa nu ia surprize neplacute!

Daca vrei o scimbare fa-o acu cat e fetita inca mica!

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina_calu spune:

Buna, Naty!
Nu ai mai scris nimic despre tine si bibilica, ce mai faceti, sunteti bine, sanatoase!
Ati ajuns la vreo rezolvare cu problema voastra?
Sper sa mai auzim de bine!
Va pup si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Naty, chiar daca ii vei da bonei toti banii pe care i-ai putea castiga la un loc de munca (si te cred ca poate fi asa) - tot este un inceput bun.

In afara de independenta financiara pe care vei ajunge s-o castigi in mult mai mult timp ... important este sa "intri din nou in lume". Sa nu mai fii izolata, doar cu problemele pe care le ai. Este important sa iesi din casa, sa faci ceva, sa fii impreuna cu alti oameni, sa vezi si sa auzi lucruri noi, sa inveti lucruri noi. Asa cum spunea cineva ... sa iti tii mintea treaza. Vei vedea ca din punctul asta lucrurile vor incepe sa se schimbe singure, usor usor.

Totul este sa incepi sa faci ceva, orice, si solutiile apar. Nu vor aparea cu siguranta insa - cat timp tu stai non stop in tre copil, betiv, mama si soacra.

Nu stiu cata lumea te va respecta pentru ca ai facut un copil (asta se face pur si simplu daca esti sanatoasa si iti doresti) dar cu siguranta te va respecta oricine si pana si betivanul - daca iti iei viata in maini.

ce-ar fi sa iesi din inertie si sa incerci? Stiu ca iti este frica si esti f f confuza. Este absolut normal. Dar trebuie sa rupi pisica. Gandeste-te ca nu are ce sa ti se intample mai rau decat atat. Poate doar daca continui sa stai in casa.

Never say NEVER.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

Draga Naty..te urmaresc mereu de cind ai deschis subiectul...ce pot sa-ti spun,nu este cu nimic nou din ce ti-au zis fetele inimoase de aici...cel mai bine ar fi sa te muti din nou la mama ta,apoi sa dai fetita la cresa,dupa care sa-ti gasesti NEAPARAT un servici,fie el si de 4 ore(sau ture de seara sau noapte,dupa ora 17 cind vine mama ta de la servici)...sau daca nu poti pleca la mama ta,atunci chiar si stind la socrii poti sa faci asa cum ti-am zis mai sus...in timpul in care fetita este la cresa,tu esti la servici..vei cunoaste lume noua,te vei dezmorti putin...si vei deveni independenta si poate..cine stie...schimbind putin mediul,vei intilni si un El,care te va iubi,respecta si aprecia cu adevarat pe tine si pe fetita ta...deci,Naty draga mea...croieste-ti un nou drum,un nou inceput...nu exista NU POT...exista NU VREAU...si sint sigura ca tu vrei ca totul sa mearga spre bine...esti tinara,frumoasa,sanatoasa,ai o fetita superba...deci apuca viata in maini si croieste-ti un drum spre fericire...HAIDE..STIU CA POTInumai bine..zouzou

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Naty ce mai faci?

Nu stiu daca iti mai aduci aminte de mine de atunci de la inceput cand erai inca graviduta. Oricum ti-am spus atunci povestea mea cu primul nascut. Acum mai am o fetita de 8 sapt.

In orice caz iti pot spune ca da, e superb sa stai acasa sa-ti cresti copilul (asta fac eu acum) insa nu cu orice pret. Iti reamintesc ca m-am departit de tatal baiatului meu cand el avea 29 zile iar eu la o luna si zece zile ale baitului meu eram la serviciu. Am retinut exact data (10 septembrie) cand m-am dus la serviciu caci m-a durut sufletul enorm si acum cand imi amintesc inca doare. Insa nu am dorit sa stau la mila nimanui mai ales la mila tatlui lui care s-a jurat ca nu vad un leu de la el. Desi puteam primi pensie alimentara am ales sa merg la serviciu si mama lucra si ea si am locuit cu ea, am lucrat in ture si am fost 4 ani contra cronometru, uneori nu puteam intarzia nici 5 min acasa caci intarzia mama la serviciu sau ea cand venea eu eram cu mana pe clanta sa plec. Am lucrat ospatarita tocmai ca sa pot lucra serile pana noaptea caci altfel nu exista o solutie.

Incearca sa gasesti ceva in ture si astfel mama ta poate sa vada de Antonia. Nu te umili pt ea caci crede-ma nu te va aprecia ci dinpotriva te va judeca ca ai stat langa un astfel de om chair daca e tatal ei.

Te pupam si astept vesti bune.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3683" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3813" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

si Naty pentru tine...cind vei avea putin timp,seara inainte de culcarici , vizioneaza acest documentar(THE SECRET MOVIE)...este exact ce ai nevoie sa auzi,este si o cheie spre reusita ta...vizioneaza-l si sint sigura ca "vei prinde aripi"...fa click pe VIZIONARE PLACUTA

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Am citit si eu toata experienta lui Naty si ma bucur ca a gasit puterea sa mearga pe calea pe care a ales-o. Bravo Naty si sa fii la fel de puternica si de acum inainte!

Am sa fiu putin off topic:
Referitor la filmul trimis de zouzounaki , am sa dau un link ce contine referiri la subiectul acestuia, pentru cine nu stie limba engleza; sper sa ajute!

http://www.ionut-ciurea.com/blog/category/atractie-si-magnetism/page/2/

Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Fetelor, nu vreau sa fiu rea, dar e grea munca...

3 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naty_blondy spune:

Fetelor,sunteti minunate,am intrat acum si am ramas blocata cand am vazut cate sunteti alaturi de mine...Va multumesc din suflet,nici nu stiti cat inseamna ptr.mine parerile si sugestiile voastre.Vreau sa va spun ca de mai bine de o saptamana stam la mama,eu si Antonia,insa nu ne este foarte bine,deoarece,a facut rosu in gat,a facut febra,vomita,nu vrea sa manance si tot asa.Dr. i a dat antibiotice si ne chinuim sa rapunem boala...sper ca suntem pe calea cea buna..am avut niste nopti..de fapt multe dintre voi stiti despre ce e vorba...
Cu tatal Antonie nu am vorbit o perioada,abia de cateva zile am inceput sa l las sa viziteze fata.A inceput iar cu comportamentul frumos,cu dulcegarii,promisiuni,chiar a venit si cu o jucarie intr o zi ptr.fetita.Vrea sa ne intoarcem acs.Noi de plecat nu plecasem definitiv,nu ne luasem toate lucrurile,dar urma sa se intample,iar el probabil a vazut ca am vorbit serios si ca de aceasta data chiar am facut ce am zis,si s a speriat...ca nu mai stie ce sa mi zica si ce sa mi promita...oricum eu nu mai cred nimic din ce mi spune,sunt asa indiferenta,mai ales ca trec si cu Antonia prin ce trec acum...
De intors m as intoarce,stiti cum e,mai ales cand e un copil,dar e greu sa mai am incredere iar in el...M as intoarce si as incerca sa mi caut totusi ceva de munca,asa cum m ati sfatuit,dar nu stiu cum sa dau fetita la cresa?am inteles ca de la 3 ani se primesc,
copii la cresa...oricum vreau sa ma interesez.
Deocamdata nu pot spune nimic,concret,trebuie sa ma canalizez pe fetita acum,sa si revina,si apoi voi vedea ce mai am de facut.
Oricum eu va multumesc din inima ca mi sunteti alaturi si promit sa va tin la curent cu ce vom face si cu ce decizii vom lua.Va pupim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

mai cunosc o poveste ca a ta citita tot pe net dar pe alt forum si finalul nu a fost unul fericit si de fapt cu toat lupta ei tot la despartire au ajuns!

eu spun ca daca nu e om de la inceput nu ai ce sa ii faci nu se vindeca, si proverbul cu lupul e adevarat.
nu pot crede in schimbare asa de pe o zi pe alta, daca vrei sa iei in considerare parerea mea ar fi sa ramai la mama ta sa va ajutati una pe alta in cresterea fetitei iar pt el tatal copilului tau am o vb "ia calul meu si du-te!" asta merita.
nu esti tata ca vi cu o jucarie, un copil nu se creste cu o jucarie cumparata la cate o vizita sau a fi parinte nu inseamna sa scoti copilul in parc o data pe saptamna ca un copil nu creste doar plimbat!
la cresa se primesc copii de la cateva luni, la gradinita numai de la 3 ani!

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput