ajutati-ma daca puteti...(2)
Raspunsuri - Pagina 29
naty_blondy spune:
Fetelor,e din ce in ce mai greu...Luni am fost la maternitate,dupa cum va spusesem,sa mi se ia analize din nou sa vedem daca mai am acea anemie sau nu.Am venit innapoi acasa,am mers pana la toaleta,unde am observat ceva ingrozitor:sangerasem...Am inceput sa tremur si nu stiam cum sa reactionez,am iesit si am sunat imediat doctorita,care m a chemat de urgenta la maternitate.Odata ajunsa acolo,va puteti inchipui ce m a asteptat...si incepusem din ce in ce sa sangerez mai mult,mai ales cand mi a bagat fiarele acelea oribile sa ma controleze..Mi a facut imediat bilet de internare si m au bagat pe injectii:amestec litic,diazepam si nifedipin pastile.Si am facut injectii din 6 in 6 ore de am fundu ciur..noroc,ca mi sa oprit sangerarea,si azi mi au dat drumul acasa,nemaiavand locuri ptr.alte gravide care asteptau sa le interneze..dar ce conditii sunt acolo...e groaznic..
Acum tre sa stau numai la pat,fara nici un fel de efort,sunt slabita,parca nici pofta de mancare nu mai am,si am o stare de nu va mai zic...Acum ma rog,macar sa reusesc sa mai stau doua luni linistita si sa nu mai apara alte probleme,desi sunt sigura ca ma mai pot astepta si la altele,dupa cum mi a spus doctorita.
Fug repede in pat si va mai scriu cum pot de repede.va pupim
balaceanu_l spune:
Scumpa de tine,incercata mai poti sa fi,ma rog si sper sa iti dea Dumnezeu taria de a merge pana la capat cu sarcina si sa fiti sanatosi.
Noi nu suntem prea bn,si noi am avut probleme de sanatate,Alexandra a slabit de 2 ori in ultima luna,prima oara de la 7kg la 6.7kg sa ingrasat de a ajuns la 7.2 dupa 2 sapt.(ii dadeam mancare)iar acum din nou saptamana trecuta slabise la 6.9kg de la 7.2kg am inceput de luni sa ii dau 2 mese pe zi si ieri a avut 7.53kg(cu tot cu hainite),
incep sa ii iasa dintzica are diaree si ii curge saliva de numa'
Duminica facem 5 Luni
Va
Loredana-Bianca mama de Alexandra (16.10.2007)
naty_blondy spune:
Fetelor astazi nu mai sunt atat de suparata,am vesti mai bune.Am fost la control iar,am intrat in 33 de sapt.si mi s a spus ca e mai bine placenta mea,baietelul meu s a intors si el cu capul in jos,dar mai mult nu s a pronuntat doctorita,mi a spus sa am rabdare multa,eu o tot intrebam de nastere,ea insa imi tot spunea,sa ajungem pana atunci..ma dispera..As vrea sa mi spuna totusi ceva mai concret,mai de viitor,dar trebuiue sa ma multumesc si cu vestile acestea,totusi sunt mai imbucuratoare.
Loredana mersi mult ptr lincul cu poze,mi am bagat eu nasul pe acolo dar nu prea imi iese,am sa mai incerc,cand voi fi mai libera,ca Antonia mea, mi a mancat zilele,ma oboseste de nu mai pot.Alexandra ce face?cum se mai simte?Am citit atunci ca a vomat..imi pare tare rau..dar de ce i se intampla asa? ptr. ca eu asa patesc cu Antonia mea de cand am nascut o,am probleme cu ea cu vomatul,mai ales daca plange trebuie sa o linistesc imediat,altfel vomita tot...nu stiu ce sa ma mai fac cu ea,dr.pediatru mi a spus ca n are ce sa i faca,e pe sistem nervos..ufff
Va pup si mai astept vesti despre voi
balaceanu_l spune:
Naty sa sti ca am fost internata cu Alexandra 3 zile(da luni pana aseara)a avut infectie urinara si s-a deshidratat,a fost la perfuzie saracuta de ea.A fcut febra 39.7 si voma din ce in ce mai mult si pe deasupre nu vroia sa manance deloc(a stat de la 5 dimineata pana la pranz fara sa manance nimic (nici tzitzi),I sa luat mai multe probe(sange,urina si astept niste rezultate mai avansate(dureaza 3 saptamani)si peste 4 saptamani ma mai internez cu ea o data sa faca ceva tratament daca nu i-a iesit bune rezultatele finale).
Cred din cate am inteles ca e ceva pe baza nervoasa cum ai spus tu, doctorul mi-a spus ca creste din asta(asa o sa fie si cu Antonia sper).Noi tre sa facem baie mai devreme ca pleaca mama la servici si nu am cine sa ma ajute.
Va
Loredana-Bianca Alexandra (16.10.2007)
naty_blondy spune:
Doamne Loredana,imi pare tare rau de Alexandra...ufffff ce greu trebuie sa va fie la amndoua..Sper sa nu fie nimic grav,noi suntem alaturi de voi si asteptam vesti neaparat despre ce se intampla.Va pupam si numai bine va uram
balaceanu_l spune:
Buna naty,
Noi suntem cu mult mai bine,am fost la cantar azi si avem 7.4kg la 69cm(e numai bine asa).I s-a luat niste analize si asteptam rezultatul(mai dureaza 2 saptamani)iar daca e negativ mai facem o internare peste 3 saptamani.Maine mergem sa ne facem vaccinul de 6 luni,de mancat mananca mai bine si doarme aproape toata noaptea.
S-ar putea sa ii introduc laptele praf pentru ca de azi intr-o saptamana ma duc la un interviu pt post de translatoare,sper sa meraga totul bine,sa imi ti pumnii te rog.
Voi ce mai faceti,am citit ca ti s-a intors puiul cu capul in jos felicitari si nastere usoara(acum mai ai doar 5-6 saptamani)
Sa ne spui daca vine mai devreme(baietii sunt mai grabiti sa iasa afara ).
Va
Loredana-Bianca Alexandra (16.10.2007)
Ne votati si pe noi pe Dc pagina 24 e in rochita de craciunita
naty_blondy spune:
Am intrat in 39 de sapt.Gata,a inceput numaratoarea inversa...
Mi e frica de nu mai pot cand ma gandesc iar la nastere,din ultima echografie reiese ca baietelul meu s a intors cu capul in jos,s a pregatit,e ok,colul este inchis deocamdata,si din cate spune doctorita ar trebui sa nasc normal,si de asta imi e frica cel mai mult...tare as fi preferat cezariana,ca stiu ce inseamna sa nasc normal si cata durere am indurat...I am spus sa mi faca macar epidurala,dar din cate am inteles si asa doare rau...stiti cumva cum e cu epidurala asta?sau peridurala?vad ca se zice in mai multe feluri...
Baietelul are 3kg acum,e ok zic eu,in schimb placenta e la fel,inserata si segmentata..colac peste pupaza doctorita mea pleca luni la Iasi,la nush ce congres,si mi e frica sa nu cumva sa ma apuce nasterea in perioada asta,sa nasc iar cu cine stie ce medic tampit,cum am patit si la Antonia,de am ramas marcata pe viata..
Dar sa speram ca va fi totul bine,ca va sta linistit si sapt viitoare..
Uffff abia astept sa treaca perioada asta si sa ma vad acs cu bebele,ca nu mai rezist si cu starile astea si cu dureri de burta,si mai ales ca ma chinui rau cu fetita,nu mai pot face mare lucru,nici s o schimb de pampersi,si ma chinui sa o invat si la olita,ca nush ce am sa ma fac cu atatia pampersi de cumparat cand o veni si celalalt..
In concluzie mai am putin de asteptat,dar va dau vesti cat de curand cred despre nastere..Tineti mi pumnii!VA pupim dulce!
Otiliav spune:
Nati, ce bine ca ai ajuns la termen. Pentru linistea ta cere epidurala sau cumpara tu setul sa nu ai surpriza de a nu avea la spital, discuta si cu doctorita sa vezi ce recomanda ea. Din cate am inteles chiar daca doare, doare mai putin. Dupa cezariana este mai grea recuperarea iar tu ai doi copilasi mici, va trebui sa te apleci din cand in cand pentru fetita.
Bafta, sa ai o nastere usoara iar bebe sa fie sanatos si cuminte!
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
8+ BB2
ioana55 spune:
Buna NATY. Din proprie experienta iti spun ca nu doare deloc nasterea cu peridurala. Eu nu am simtit nimic ba mai mult, in timpul travaliului vorbeam la telefon si beam suc. Insista sa-ti faca epidurala
tatiana83 spune:
Naty iti tinem pumnii si fi curajoasa!
Sa ceri epudurala in timp util..pt ca trebuie facuta la dilatare 4 parca..eu am cerut-o dar prea tarziu aveam deja dilatare 7 dar nu mi puteam de dureri.Deasta am cerut-o.
Sa ne auzim cu bine!
Tatiana, mamica de bebe Luca (12.12.2007)
22.04....65,2 kg
...o saptamana..
29.04.....62,4 kg