ajutati-ma daca puteti...(2)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baicualina spune:

Naty!

ma bucur ca ai mai postat mesaj!asa cum intreba si cineva mai sus cat mananca Antonia la o masa?ca a mea si acum nu mananca mult dar ii dar mai des!

cat despre mutarea ta la socrii...ce sa zic...depinde de foarte multi factori!stii la ce ma refer!de la o zi la alta se poate schimba atmosfera dar sentimentele nu!alea se schimba mai greu!
si te inteleg ca sufletul tau e inca ranit...o sa-ti treaca ca nu esti fata rea!sper sa nu te suoeri pe mine!

am fugit ca s-a trezit Diana

mai vb !
Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naty_blondy spune:

dragele mele,Antonica mea mananca la o masa cam 100-140 ml.mai mult noaptea o pacalesc sa pape cam 140.azi am fost iar la doctor la cantar,ca de asta v am putut scrie mai rpd,ca e aici langa mama medicul meu de familie,si tot n a luat in greutate,a luat 20 de grame intr o sapt.uffff...acu vreau sa i dau mai des,si sa mi notez pe un caiet ceva,sa vad cam la cate mese ajunge pe zi.cat despre diversificare,ce sa va zic,ii dau suc de fructe dimineata,mar cu portocala si morcov.am incercat si cu cereale cu lapte,dar vad ca nu prea se omoara...as incerca si cu biscuite cu mar,dar am auzit ca acum s a descoperit ca,contin gluten si ca n ar fi buni asa curand ptr copii..nici nu mai stiu..si vreau sa mai incerc si cu supa de legume,pasate,sa vad daca papa.
sa stii Alina ca ai dreptate, n am suflet rau,si nu pot tine suparare prea mult timp,in general,dar cred ca undeva acolo,tot ramane ceva...incepi sa ma cunosti din ce in ce mai bine..
noi va pupim si mai asteptam vesti si sfaturi de la voi..

Mergi la inceput

eheeeeee cica e ziua indragostitilor azi.....si al meu iubit e cu baietii la o bere...ce mai dragoste...cica asta nu i sarbatoare de a noastra...si gata m a lamurit...uffffff
am venit si eu la mama,ce sa fac?Antonia mea a fost tare bolnavioara,a fost racita cu febra,a fost si stricata la burtica...m am chinuit tare cu ea,si am tras si o spaima,ptr.ca n am mai avut o bolnava pana acum...dar e bine acum,multumesc lui D-zeu.
in rest noutati nu prea avem,i am facut toate analizele si i au iesit bune,macar sunt fericita pe partea asta.
eu va pup si va mai scriu,dar acum tre sa fug ca cocuta mea face panarama

Mergi la inceput

fetelor voiam sa va mai intreb despre mancarurile astea diversificate,ptr ca nu stiu ce sa i mai dau la 5 luni jum...am inceput cu mar si biscuite ras,legume pasate,cereale,dar as vrea sa stiu cu branzica de vaci cand pot incepe?si daca e bine sa i dau?
ea de luat in greutate n a mai luat cine stie ce,dar creste in lungime vad si probabil de asta nu e foarte grasa...ca i au ramas si hainutele vad,micute...cine stie ce fotomodel va fi...
muti pupici

Mergi la inceput

dragele mele prietene,deci iar sunt la mama,ce mult ma bucur ca am pastrat acest internet aici...chiar daca e o povara in plus dar se merita.(un ban in plus)..asa tin si eu legatura cu oamenii...ufffff...abia mi a adormit tumpilica..a fost tare agitata in seara asta..de cate osi ii schimb locul e agitata...la noi iar se fac,colive,iar se merge la biserica si tot asa,nu va mai plictisesc...
in ultimul rand am tot scris,dar vad ca ne a uitat toata lumea,nu ne mai raspunde nimeni...Antonica mea e bine deocamdata,e cam oparita,dar incerc sa o tratez cu be pantene,e cam scump ce i drept,dar ptr ea facem toate eforturile...
dar eu imi fac datoria de a va tine la curent cu viata noastra,ori de cate ori pot,sa nu credeti ca v am uitat...
noua ne este greu,dar nu ne mai plangem,ptr.ca am citit atatea cazutri de copii necajiti incat imi este rusine sa mai cutez a mai spune ceva...multumim DOMNULUI,suntem bine,la soacra nu e ca la mama,dar deocamdata nu vreau sa mi barfesc soacra...
insa relatia mea cu tatal Antoniei cam lasa de dorit...dupa cum v am mai scis eu dorm cu fiica mea in camera de cand ne am mutat la socri.cu el insa,relatia e rece...nu foarte...dar va dati si voi seama...ne dormind impreuna de ata timp...eheee..dar eu sunt multumita.imi simt ingerasul langa mine si nu vreau sa mai stiu de nimic...stiu ca gresesc...mereu imi propun sa fac alt fel cu tatal Antoniei,dar ceva nu ma lasa....nici asa nu mai pot mult,sunt de atata timp in situatia asta,desi stiu ca ma veti condamna ca,totusi ma complac in aceasta situatie,eu totusi zic,ca e bine macar ptr puiul meu...
uneori il simt atat de aproape de noi...dar uneori...eheeee...nu ma mai plang...
cocuta mea a crescut,nu i mai vin nici macar hainutele,dar el nu vede...s a oparit saraca caci i am mai pus ce i drept si scutece intre picioare,dar,ma mai gandesc ca,totusi si pe mine mama la fel ma tinea...ufff
fetelor noi va pupim si sper mult sa ne mai scrieti,caci in ultimul timp ne a cam uitat toata lumea....
DELIA DRAGA DA NE UN SEMN DE VIATA,TE RUGAM DIN SUFLET,SPER CA ESTI OK.NU VOM UITA NICIODATA TOT CE AI FACUT PTR NOI!!!!!!!
NIKOLE SPER CA RELATIA TA MERGE BINE SI CA,PRUNCUL VOSTRU V A UNIT MAI MULT!MULTA DRAGOSTE SI PTR.VOI!
ALINAAAAAAAAAAAAA UNDE ESTI?????DE CE NU MI MAI RASPUNZI?AI SCRIS CA ACUM AI NET ACS....
UFFFFFFF SI MULTUMESC INCA O DATA TUTUROR FETELOR...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

naty,
pupici la bebelina, si sa ne mai trimiti poze cu ea.
Stai linistita, se rezolva toate...
Nu stiu cite proaspete mamici au "inima" sa doarma cu barbatu' si sa lase bb sigurel.
Dar cred ca nu-s prea multe. Asa ca nu esti o exceptie.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

LA MULTI ANI DRAGELE MELE PRIETENE!!!!!!!
VA MULTUMIM TUTUROR PTR AJUTORUL DAT!!!
CR EEEEEEEEEEEEEEEEEEEESA GJJ9 (aici v a lasat Antonica mea o urare si multe multumiri!!!)

Mergi la inceput

URAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!AVEM DOI DINTI!!!!!!!!DAR E VAI DE CAPUL SI DE NOPTILE NOASTRE......TRECEM NOI SI PESTE ASTA...
VA PUPIM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina_calu spune:

Buna naty blondy, am citit povestea ta ieri si am plans de n-am mai putut..
Imi pare rau pentru ceea ce ai fost nevoita sa treci si te felicit pentru fetita ta frumoasa si dragalasa. am vazut ca esti totusi fiinta rabdatoare si buna si poate ca Dumnezeu iti va da ceea ce iti doresti tu, o familie sanatoasa (din toate punctele de vedere).
Insa pana atunci sa va bucurati de momentele de bucurie pe care vi le ofera micuta!
N-as putea sa-ti dau niciun sfat in ceea ce-l priveste pe tatal copilului, dar sper ca tu vei lua hotararea potrivita in ceea ce-l priveste.
Curaj!
Te pup si te imbratisez si as vrea sa le multumesc si celorlalte fete care te-au ajutat cu ce au putut ele, cu un sfat cu lucruri, sunt niste fete extraordinare si le multumesc inca o data ca exista ca sa mai dea si altora exeplu bun!

Mergi la inceput

draga GIANINA chiar ma bucur ca a mai trecut cineva si pe la mine prin postari,iti multumesc mult ptr aprecieri...si asa este,datorita fetelor minunate care ne au ajutat,am reusit sa trec mult mai usor prin toate greutatile,si le voi multumi de cate ori voi avea ocazia.
MULTA SANATATE ITI UREZ SI TOATE CELE BUNE!!!!sper sa mai vorbim.

Mergi la inceput