ajutati-ma daca puteti...(2)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

NATY SARBATORI FERICITE SI UN AN NOU PLIN DE BUCURII !!!

Noi suntem bine,sanatosi in primul rand si bucurosi ca si voi pentru primul craciun cu bebe in casa!Rudy sta in picioare si se tine de masuta sau scaun si a si luat o cazatura mai zdravana acum o saptamana.O pupim pe Antonia si i dorim sa fie sanatoasa si iubita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Draga mea Naty si iubita mica Antonia,

Si noi va dorim multa sanatate, liniste sufleteasca si noroc. Sarbatori fericite si un An Nou cat mai bun.

Naty nu cred ca e nevoie sa schimbi laptele. Toti bebeii au astfel de crize, chiar si cei care papa numai san. Deea papa uneori cu mare placere iar alte ori parca ii dau paie. Dar atata timp cat ia in greutate e ok. Ce greutate are Antonia acum?

Putzuruca de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA

CRACIUN FERICIT TUTUROR SI CALDURA IN CASE SI IN SUFLETE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naty_blondy spune:

draga PUTZURUCA,Antonia mea avea 5.200kg,ultima data cand am fost cu ea la cantarit,si avea 3 luni si o saptamana...acum nu stiu cate kg mai are,ptr.ca medicul ne a spus sa ne mai ducem iar, cand face Antonia 4 luni,adica pe 7 ianuarie.acum as vrea sa stiu daca ma poate lamuri cineva,care lapte e mai bun dintre humana si nan?sau chiar si dintre milumil?
va pupim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Draga Naty, am pus azi la posta port-bebe-ul pentru tine, sper sa nu fie prea tarziu. Sa-mi spui cand a ajuns. Pup bebelina!
Elle_seb

May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/laura_bucharestlife/my_photos

Mergi la inceput

Naty, pediatra mi-a recomandat Humana sau Nan. Mi-a spus ca sunt printre cele mai bune dar asta nu inseamna ca celelalte sunt proaste. Dupa cum ti-am mai spus, depinde de fiecare copil. Diferenta de compozitie dintre aceste fomule de lapte este foarte mica, asa ca ramane la latitudinea ta ce laptic sa-i dai Antoniei.
Pupacim Antonia mica.

Putzuruca de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

NATY...esti o curajoasa!!!Teinteleg perfect..si eu am trecut printr-o poveste asemanatoare. Important e ca Antonia e sanatoasa...o sa faceti voi fata vietii si fara taica-sau...si apropo..si tatal Ioanei e tot rac...hmmm ciudate animalutze sunt

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baicualina spune:

Naty, pana la urma ai reusit!sa fii sanatoasa si sa te bucuri de bebitza Antonia!

chiar daca nu am mai scris de mult am avut incredere ca ai sa reusesti!si toate fetele de aici te-au ajutat!

de-acum am si eu internet!uraaaaaaa!

Alina si Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baicualina spune:

acum cand am eu net nu mai intri tu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naty_blondy spune:

Dragele mele prietene,iertati ma ca nu prea v am mai scris in ultimul timp,dar vreau sa va anunt ca ne am mutat la ,,socri''acasa de ceva timp,iar acolo normal ca iar n am internet...stiu ca asta va cadea ca o bomba ptr voi,nu stiu daca am procedat bine acceptand rugamintile lor de a ne muta acolo,dar eu sper ca macar ptr fetita mea am facut lucrul cel mai intelept...au insistat mult,si au cerut din nou iertare,sufletul meu inca nu este vindecat,dar nu pot tine ura si dusmanie la nesfarsit...am lasat tot eu de la mine,si mi am luat din nou catrafusele si m am mutat...uffff sper sa fie ptr ultima data cand ma mai mut ca tare m am mai saturat.deocamdata totul este bine ,eu stau cu Antonia intr o camera,nu stam cu taticul ei in camera,ptr ca eu asa am vrut deocamdata,sa pot avea grija de fetita mea,iar apoi vom lua lucrurile pe rand...stiu parerile voastre despre convietuirea cu soacra in casa,si mai ales ca eu am una care sta numai acasa,dar sper sa nu fie probleme prea mari.acum e sita noua,cum se spune,dar va mai povestesc eu cand mai vin pe la mama ce si cum se mai intampla...voi plati internetul in continoare aici,ptr a mai putea tine legatura cu voi.
am fost tare suparata cu Antonica mea,ptr ca saptamana trecuta cand am fost cu ea la doctor,luase doar 100 de grame in trei saptamani,m am speriat,am plans,si doctorul a ramas tare surprins,si m a pus sa o scimb urgent pe milumil.acum,astept sa vad ce se intampla,si va voi spune ce s a maiintamplat,dupa ce voi merge iar la cantar.daca tot nu va lua in greutate,deja mi a dat trimitere la spitalul de copii,cu sindrom de malabsorbtie,parca asa scrie pe trimitere...
nu pot fi si eu de loc fericita pe deplin,trebuie sa mi se intample ceva rau...
Alina ma bucur mult ca ai reusit sa ai internet acasa,dar dupa cum vezi ,acum nu mai am eu...dar mai comunicam prin mesaje,tot e bine.
Delia draga voi ce mai faceti,sper ca vei intra sa citesti postarea mea de azi,ca tare as vrea sa stiu si parerea ta,in legatura cu aceasta mutare a noastra...
noi va pupim pe toate,si cum voi mai avea ocazia,va voi scrie despre noi.

Mergi la inceput

Naty, sa fie intr-un ceas bun daca ai facut aceasta alegere. Sper ca situatia sa mearga spre bine in familia voastra dar mai ales sper ca Antonica e sanatoasa si ca a fost doar o perioada mai proasta. Spune-mi te rog, nu a mancat bine in perioada in care a pus doar 100 gr sau a mancat normal? Cat papa la o masa?
Cate mese are pe zi? Ai inceput diversificarea?
Doarme bine noaptea?

Roxana de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE

Mergi la inceput