ajutati-ma daca puteti...(2)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Naty, ce mai face frumoasa Antonia? Cum a luat in greutate? Stiu ca te plangeai ca s-ar putea sa aiba sindrom de malabsorbtie. Cred ca ati inceput diversificarea si sper ca e ok. Pup mare la amandoua de la mine si Deea. Sper sa aud numai de bine din partea voastra.

Roxana de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naty_blondy spune:

draga Roxana(PUTZURUCA)si noi va pupim si va salutam,ne bucuram ca nu ne ati uitat...scuze ca raspundem cam greu la mesaje dar e tare grau fara net...in rest suntem destul de bine,Antonia are 6kg400g.nu e foarte bine ptr varsta de 6 luni jum.dar oricum zic eu ca e mult mai bine decat innainte.m am obisnuit sa i spun doctorului ca fetita mea e mai micuta si mai finuta,de cate ori mergem la control...ca tot ma dispera,si tipa ca nu e bine cu greutatea si ca nu mi hranesc bine copilul...chiar nu ma mai stresez de loc..bine ca e vanjoasa si sanatoasa,are energie multa si o iubesc de nu mai pot.ne am chinuit cu d2 ptr intaririea capului,ptr ca tot asa imi spunea doctorul mereu ca nu i s a intarit capul suficient,eu i am dat vigantoil,dar probabil n a asimilat cat trebuia,si i a facut doze soc de d2,nici nu mai stiu daca e bine sau nu,sunt asa de zapacita in privinta asta..nici n am mai auzit pe nimeni cu astfel de probleme,sa mai am exemple..ufff e greu...
va pup si pe voi fetelor si spor la curatenia ptr paste!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Draga Nati, ti-am citit povestea.esti ff curajoasa

ti-am trimis PM.daca ai orice intrebare, nelamurire, scrie aici si daca stiu o sa iti raspund

Ile 24 si Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=249f1383b4fbe02ba8eea5&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Noutati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Va salutam si va pupam si noi caci nu o mai facuram cam de multisor.Ma bucur sa aud ca micuta e bine,sanatoasa chiar daca e mai slabuta,asta e,faptul ca are energie inseamna ca e un copil sanatos.Poatye ca nu asimileaza ea prea mult,dar nu e rau sa insisti cu mancarea cat mai des.Sa ne mai scrieti de voi ,poate puneti si pozici cand puteti voi!

Mergi la inceput

ILENUTZA,ti am trimis pm, si apropo stii ce ai in burtica?fetita sau baietel?cred ca voi va doriti o fetita ptr flacaul de Victoras...
DELIA draga ma bucur ca in sfarsit te ai hotarat sa ne mai scrii si noua,chiar imi faceam probleme,ma gandeam ca esti suparata pe noi...eu tot ti am mai scris pe la postarile mele,dar probabil ca n ai mai intrat sa citesti...si poze as pune cu placere dar nu reusesc,nu stiu unde trebuie sa intru,pe unde am incercat eu nu merge...dar daca ne mai intalnim on line pe messenger iti voi trimite cu placere pozici,iar daca vrei le poti posta tu...sau daca ma invata cineva cum trebuie sa fac,e mai bine.multi pupici si ptr.Rudy!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina_calu spune:

Buna naty, imi pare bine sa mai citesc vesti despre voi, curajoaselor! Ma bucur ca sunteti in mare bine, iar in privinta micutei nu stiu daca nu cumva nu ar fi mai bine sa mai consulti in afara de medicul de famnilie si un pediatru (noi suntem din Braila, aproape de voi), ca noi pe vremea cand eram Raducu bb am inceput sa mai consultam pediatrul in toate problemele noastre, chiar si in cele minore.
Poate ca te-ar ajuta cu niste sfaturi si mici tertipuri, ca s-o faci pe cea mica sa manance mai bine. In privinta fontanelei, eu, din cate am citit si din cate mi-a spus pediatra, stiu ca aceasta se inchide pe la varsta de un an, deci nu stiu daca trebuie sa-ti faci griji prea multe, insa acum depinde si de dimensiunea pe care a avut-o la nastere fontanela!
Ma bucur ca e vesela si energica, asta denota ca-i sanatoasa!
Succes si multi pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginadan2007 spune:

buna ,sunt noua printre voi si asi vrea sa particip si eu la discutii .sper ca nu va deranjez

Mergi la inceput

GINADAN 2007 ESTI FOARTE BINE VENITA PRINTRE NOI,de prieteni avem mereu nevoie,dar scrie ne si tu mai multe despre tine,sa ne cunoastem mai bine...te pupim
GIANINA te salut si eu si multumesc ptr.sfaturi.oricum am mai fost si pe la alti madici pediatri sa stii,dar m am si saturat,ptr.ca fiecare spune cate ceva...nici nu stiu pe care sa l mai cred...e greu pana voi gasi unul in care sa am mereu incredere...
DRAGELE MELE PRIETENE VREAU SA VA UREZ UN PASTE FERICIT,MULTA LINISTE SI MULTA LUMINA IN SUFLETE!!!!D-ZEU SA VA CALAUZEASCA PASII SI SA VA OCROTEASCA PUIUTII!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analex spune:

Buna Naty, am citit astazi despre voi, sper sa nu te deranjeze ca 'm-am bagat in vorba', nu stiu ce mai e cu alimentatia Antoniei, dar pot sa iti spun ca la 6 luni si, cat are acum ,poti sa ii dai si branza de vaci si carnita de pui sau vita. Iar biscuiti exista si fara gluten. Oricum daca are greutatea mai mica e bine sa ii dai mai multe cereale si fainos in general. Daca te mai intereseaza sfaturi pot sa te mai ajut cat de cat. Baietelul meu are 1 an si 9 luni.
Analex

Mergi la inceput

IATA CA A TRECUT UN AN,CU RELE SI BUNE,DAR NU MI VINE SA CRED CA AM FETITA ASA DE MARE...VINERI,PE 7 SEPTEMBRIE ANTONIA MARIA IMPLINESTE UN ANISOR.De aceea,am lasat orice deoparte,si m am gandit sa impartasim si cu voi aceasta bucurie,sa va scriem ca nu v am uitat,chiar daca nu v am mai scris de mult,dar intelegeti cum e cu bebe,si va multumim inca o data tuturor ca ne ati fost alaturi si ne ati ajutat!!!!
Antonia are acum 8kg.jum.deci tot nu are cat ar trebui,dar eu sunt multumita ca este sanatoasa si vioaie,si a dat drumul la mers,nu am avut foarte multe probleme de sanatate,mai ales grave,multumim lui D-zeu.Stam tot la socri in continoare,nu e foarte pe roze,stiti si voi cum e,dar ptr.binele fetitei mele accept orice,neavand nici de ales...Cu tatal Antoniei,este cand bine,cand rau,dar ma bucur ca o iubeste pe Antonia,e terminat dupa ea.
Noi va pupim si va uram multa sanatate!!!!Incercam sa va mai scriem despre noi cat mai curand.

Mergi la inceput